Orijinalini görmek için tıklayınız : Artvine İES almaya gideceğiz. Artvinliler yardım
Mardinden artvine araç almaya gidelim diyor arkadaş. İlan linki
Honda / Civic / 1.6 / i ES / aciliyeti yoktur mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz sahibinden.comda - 675999559 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-aciliyeti-yoktur-mesaj-yoluyla-ulasabilirsiniz-675999559/detay)
Aracı tanıyan bilen varmı??
alırsanız far içlerini de karartın bütünlük oluşsun
Kapora falan kaptırmayın :)
Kapora falan kaptırmayın :)
Yemezler =)
Ciddi ciddi gidip beğenirseniz 36k verecek misiniz buna?
Ve araba 300binde bu arabanin ne farklılığı var ki 35 lira ediyor ?
SekoLive
03-04-2019, 13:23
Ve araba 300binde bu arabanin ne farklılığı var ki 35 lira ediyor ?
++Kırmızı++
Kafa karışıklığı yaratmak istemem ama 300 bin de bir civiğin genelde hoyrat ellerden geçtiğini düşünürsek alttaki araç daha mantıklı. Hemde Elazığ da.
Accord.
Honda / Accord / 1.8 / ES / Oğretim Elemanından Orjinal Duşuk Km. Honda Accord 1.8i ES sahibinden.comda - 679565829 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ogretim-elemanindan-orjinal-dusuk-km-honda-accord-1.8i-es-679565829/detay)
35.999. Lütfen dikkat.
Kapılardaki yazılar yanlış . Gerçi araba dohc da değilde :D
gecen aksam yanımda 50.000 tl ye agzı yuzu dagılmıs rengı çöpe dönmüş vtec 2 mi diyolar ne dıyorlar .ondan saıldı.
ınanılır gibi değil
yazık gunah yapmayın su arabaya para verılmes.guzel olsa amenna
gecen aksam yanımda 50.000 tl ye agzı yuzu dagılmıs rengı çöpe dönmüş vtec 2 mi diyolar ne dıyorlar .ondan saıldı.
ınanılır gibi değil
yazık gunah yapmayın su arabaya para ''verılmes''.guzel olsa amenna
edit: verilmez*
ınanılır gibi değil
yazık gunah yapmayın su arabaya para verılmes.guzel olsa amenna
ama veren de alanda memnun :D
mesaj atın anında dönüş yaparım demiş, o paraya ek bi hizmet sunması lazım ;)
32 civarında alacağız. Arkadaş ies istiyor illa ies.
++Kırmızı++
Bizde kırmızıya bindik abi 130binde gti dı :D
canimrecepcim
04-04-2019, 00:11
ne olur şaka olsun ya, o rakama vti var hemde ilandaki arabadan daha düzgün.
Skyhawk34
04-04-2019, 06:51
DOÇH kasa bu. En çok tutulan
AliGizda
04-04-2019, 07:25
DOÇH kasa bu. En çok tutulan
Fitek açıyor dimi DOÇH olunca? O yüzden pahalı
SpeedlinE™
04-04-2019, 07:46
stopları hepsi ayrı telden çalıyor :D
honda+vtec+kırmızı bu en tehlikeli üçlü sanırım, hepsi bir arada olunca araba bulunmaz hint kumaşı oluyor galiba.
Şu paraların verilmesi yazıktır, accord'u alırım ben olsam.
İES alacağınıza hacimli Accord, Laguna, 406, 407 vb ne bileyim bir sürü araba var alınacak içinden geçer hepsi her konuda İES'in aklım almıyor alanları.
MatraX_07
04-04-2019, 08:22
Ellenmemiş parçası olduğundan,Kesici kesici gezilip egzozdan Deli gibi Mavi duman atmasından dolayı.KOl dayama ve Bardaklık oldugu ıcın verilir :D :D
Varsa bildiğiniz biyerde vti da alabiliriz.
İletişim 05536118807
banada daa banada bende istiyom :D
tiMachine
04-04-2019, 10:45
arkadaşınız neden özellikle ies istiyor ? diğerlerinden ayıran özelliği nedir ies'in
SekoLive
04-04-2019, 10:53
beyler insanların tercihlerine yada cebinden çıkana karışmayalım.
zevkler, renkler ve imkanlar konusu dahilinde görüyorum ies olayını.
arkadaşınız neden özellikle ies istiyor ? diğerlerinden ayıran özelliği nedir ies'in
GP oldugu için :D
Cahil cünkü =) =) şakası arkadaş seviyor iesi. Ek9 kasa yda. Biz nasıl 106 srviyorsak oda onu seviyor. Para da var yani adamın şirketi var
canimrecepcim
05-04-2019, 18:42
banada daa banada bende istiyom :D
Honda / Civic / 1.6 / VTi / HONDA VTİ SEDAN DOLU DOLU VTEC sahibinden.comda - 676485505 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-vti-sedan-dolu-dolu-vtec-676485505/detay)
al gürsel abi az bi pazarlık yapsan ies parası.fotolarda bile ies daha iyi gibi duruyor.
Ben focusu almadan önce tam 12 tane İes baktım 3 tanesinide ekspertize götürdüm.
Hiçbiri düzgün çıkmadı üstelik bütçem 37 bin liraya kadardı.
Umarım o kadar yolu boşa gitmezsiniz.
Birkan61
07-04-2019, 21:22
O yolu gideceğinize gezenadam ile bi ekspertiz yaptırın en kötü ihtimal totonuzun keyfi bozulmaz :D araba kötü çıkarsa cebinizden çıkan parada daha çok olacak bide üstüne o yorgunluk