Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Moskviç yardım??

Berkant_R32
04-04-2019, 11:19
arkadaşlar merhabalar, klasik araç merakımızdan moskviç aldık fakat yedek parça bulma sıkıntısı çekiyoruz. mekanik olarak bir şekil lada ya da tofaş parçaları ile çözüm bulsak da kaportaya dair çözüm bulamıyoruz. internette aramadığımız yer kalmadı fakat arka tampon bulamadık bir türlü. yardımcı olabileceğiniz bir parçacı mevcut mudur acaba?

Burak Mehmet
04-04-2019, 12:42
aradığınız nikelajlı tip ise opel askonanın ki falan alınıp biraz kısaltılıp tekrar nikelajlanarak kullanılabilir.
Aradığınız parçanın görselini koyar mısınız?

Berkant_R32
04-04-2019, 12:57
aradığınız nikelajlı tip ise opel askonanın ki falan alınıp biraz kısaltılıp tekrar nikelajlanarak kullanılabilir.
Aradığınız parçanın görselini koyar mısınız?

Galeriden Moskvitch Aleko 1986 Model İzmir 80.500 km Beyaz - 9291076 | arabam.com (https://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-moskvitch-aleko/moskovic/9291076)

şu ilanda görebilirsiniz

GokhanRS
04-04-2019, 13:35
moskviç aleko bamper şeklinde aradığımda rusya da 50 ila 300 tl arasında değişen fiyatlarda bulabiliyorum, ancak nasıl gönderebilirim konusunda hiç bir fikrim yok. zira burada kargo yollamak bu tampondan daha pahalıya geliyor.

bir çözüm bulursam dönüş yaparım size. eşe dosta bir soracağım bu boyutta bir şey hangi firmayla kaça tr ye yollanabilir.

Edit: kiril alfabesi çıkmıyormuş.

serhadocak
04-04-2019, 17:14
Türkiyeye çalışan otobüslerle gönderilebilir bir ihtimal, önce Tiflis veya Batum ordan Metro firması ile. Bir ara Azerbaycan'a çalışıyordu Metro...

GokhanRS
04-04-2019, 20:31
Türkiyeye çalışan otobüslerle gönderilebilir bir ihtimal, önce Tiflis veya Batum ordan Metro firması ile. Bir ara Azerbaycan'a çalışıyordu Metro...

O otobüsler yerine uçak bileti alıp, tamponu koltuğa oturtsam daha ucuza gelir :)