Orijinalini görmek için tıklayınız : 2005 ten bu yana muayenesi olmayan Taunus Gt alınır mı ?
Herkese selamlar , bir araç denk geldi. Ford Taunus 1.6 Gt 1992 model , araba 2005 ten bu yana garajda yatmış muayene vs hiç bir şey yapılmamış. Arabanın genel hatları tamponları farları her şeyi yerinde ve güzel motoruda çalışır yürür durumda çalıştırdım sesinden vs bir sorun yok gibiydi. Bordo renk ve kaporta hatları ciddi düzgün çürüğüne falan detaylı bakamadım hem nerelerine bakmam gerektiğinide tam olarak bilmiyorum taunus bilgim olmadığı için. Araç ortalama 4.5 gibi bi fiyata gelecek sizce alınır mı ? Nerelerine dikkat etmem gerek ne sorun çıkartabilir veya ne sorun olabilir. Fotoğrafta ekleyebilirim
CloudGrey
15-04-2019, 12:43
VErgi borcu yoksa muayenede karşınıza çıkıcak rakam ;
https://i.hizliresim.com/8aJzQW.jpg (https://hizliresim.com/8aJzQW)
Abi babam trafik müşaviri zaten :) komple bütün borçlarıyla birlikte 4.400 gibi rakama geliyor. Kararsız kaldım araba cidden düzgün duruyor ama 4.400 e gelince ne ederiz ne yaparız bilmiyorum..
4.500e araba alıyorsun ,düşünme bile :)
2.0 olsa oluru vardı ama 1.6 sı tat verir mi olası mechul :)
2.0 olsa oluru vardı ama 1.6 sı tat verir mi olası mechul :)
Mesele çok tat almak değilde alıp biraz binip sonra satmak :)
Konum neden buraya taşındı ? Araç sorgulaması yapmıyorum ki :)
tr_select
15-04-2019, 14:43
Herşeyiyle 4.400e geliyor ve hala sorguluyorsun...
Almayı düşünmüyorsan satıcının numarasını pm alabilir miyim.
Herşeyiyle 4.400e geliyor ve hala sorguluyorsun...
Almayı düşünmüyorsan satıcının numarasını pm alabilir miyim.
Herkesten bu tepkiyi alıyorum abi :) alıcaz gibi inşallah
denizhandinc
15-04-2019, 17:11
4400 e telefon yok artık piyasada. Alınır bence
al al düşünme
Büyük masrafı yoksa birazda para bırakacağını ön görebilirsem alıcam
4400 e telefon yok artık piyasada. Alınır bence
Bende öyle düşünüyorum tamamen abi :D
Masrafları arttı her şeyi ile birlikte 5000 e geliyor. Arabaya detaylı baktıktan sonra karar vericem
Masrafları arttı her şeyi ile birlikte 5000 e geliyor. Arabaya detaylı baktıktan sonra karar vericem
senin özel bi televizyon kanalın mı var kardeşim
senin özel bi televizyon kanalın mı var kardeşim
yok abi , 4-4,5 yıldır otomobil fotoğrafçılığı yapıyorum. Ordan gelen bir nick :)