Orijinalini görmek için tıklayınız : jetta u led hakkında
2012 comfortline jettaya zenon u led yapılır mı ? veya üst modellerin hangisi olur ?
http://flashresim.com/upload/MTVjYjcwZGY2MGVjOTE.jpeg
2012 comfortline jettaya zenon u led yapılır mı ? veya üst modellerin hangisi olur ?
Abi merhaba,
İstanbul'da far tasarım merkezi - Mikail Peker ve Atölye Semih - Semih arkadaşımız var.
İşlerinde gayet başarılılar. İstersen instagramdan veya youtube' dan kendilerine ulaşıp, bilgi alabilirsin. Kişiye göre far tasarımı yapıyorlar ve kullandıkları mercekler de fazlasıyla kaliteli. Ama benim gibi orjinal farım bozulmasın, kenarda dursun diyorsan, replika Highline farı öneririm. Tayvan mallarını.
Benim gibi forumda kullanan arkadaşlar var, onlarda gayet memnun.
saygl,
Abi merhaba,
İstanbul'da far tasarım merkezi - Mikail Peker ve Atölye Semih - Semih arkadaşımız var.
İşlerinde gayet başarılılar. İstersen instagramdan veya youtube' dan kendilerine ulaşıp, bilgi alabilirsin. Kişiye göre far tasarımı yapıyorlar ve kullandıkları mercekler de fazlasıyla kaliteli. Ama benim gibi orjinal farım bozulmasın, kenarda dursun diyorsan, replika Highline farı öneririm. Tayvan mallarını.
Benim gibi forumda kullanan arkadaşlar var, onlarda gayet memnun.
saygl,
yani jettanın highline farı mı oluyo sadece ?
yani jettanın highline farı mı oluyo sadece ?
abi bildiğim kadarı ile altta fotoğrafını eklediğim modelin replikası mevcut diye biliyorum;
http://flashresim.com/upload/MTVjYjViOWM5MDQzMDg.jpg
sagolasın kardeşim
bu farlar bu arada al tak şeklinde oluyor abi, içinde arıza ışığını engelleyen devreler de mevcut.
düşünürsen eğer, istanbul'da bende sorarım birkaç kişiye
bu farlar bu arada al tak şeklinde oluyor abi, içinde arıza ışığını engelleyen devreler de mevcut.
çok sagolasın kardeşim varsa öle bi imkanın soruver ,baya biçok çeşidi var galiba bunların çarpılmayalım :D
golf 7 comfortline içinde sorabilir misiniz zahmet olmazsa? çok teşekkürler :)
golf 7 comfortline içinde sorabilir misiniz zahmet olmazsa? çok teşekkürler :)
Golf 7 için iki tip var sanırım abi. Hem çift u led, hemde 7,5 çift j far diye ikisini de bildiririm size
Pmleri gönderdim abiler :)
Pmleri gönderdim abiler :)
sagolasın kardeşim ,marka filan var mı bu farlarda kıyas yapabilecegimiz
sagolasın kardeşim ,marka filan var mı bu farlarda kıyas yapabilecegimiz
abi şöyle, bunlar Tayvan malı oluyor
1. kalite yan sanayi dedikleri yani. far birebir yuvasına uygun soket sokete tak çalıştır
abi şöyle, bunlar Tayvan malı oluyor
1. kalite yan sanayi dedikleri yani. far birebir yuvasına uygun soket sokete tak çalıştır
bu fiyat aldıgın far çift u led fiyatı dogru mu anladım
Sıfırı aliexpress'te ampullerle 3bine falan geliyor Polo için bakınıyorum da. Buradaki fiyatlar da 3+'dır illa ki. ikinci el bakınıyorum ben de belki düşerse diye çift U led polo için :)
Olmadı bostancıda İlker'e yaptıracağım çift mercek veya tek mercek bi-xenon yapsın çıksın hayatımızdan, 1000'e falan çıkarsa o şekilde ona teslim edicem orijinal farları
U Led tasarımı falan yapıyor mu bilmiyorum bir sorarım abi ilgilenirsen 16EC813
valla aslında bilemedim baya bi tuzluymuş tansiyon filan tavan yaptı :D
bide bunların tek u led ve etrafı led olanlarını gördüm onlarda çok güzel
bu ilandaki passatın üzerindeki jantların marka modeli çok hoşmuş bilen var mı acaba ? marka modelini bu jantların
alakasız oldu ama :D u led için gezinirken denk geldi
VW PASSAT CC 2012-2016 ARASI R LINE PLASTİK BODY KİT - Yedek Parca ve Aksesuarlar sahibinden.com'da - 649069945 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-vw-passat-cc-2012-2016-arasi-r-line-plastik-body-kit-649069945/detay)
bu fiyat aldıgın far çift u led fiyatı dogru mu anladım
abi sana söylediğim fiyat, fotoğrafını gönderdiğim tek u led etrafı ledli olanlardan. orjinal full + full highline farı yani.
Sıfırı aliexpress'te ampullerle 3bine falan geliyor Polo için bakınıyorum da. Buradaki fiyatlar da 3+'dır illa ki. ikinci el bakınıyorum ben de belki düşerse diye çift U led polo için :)
Olmadı bostancıda İlker'e yaptıracağım çift mercek veya tek mercek bi-xenon yapsın çıksın hayatımızdan, 1000'e falan çıkarsa o şekilde ona teslim edicem orijinal farları
U Led tasarımı falan yapıyor mu bilmiyorum bir sorarım abi ilgilenirsen 16EC813
evet polo için biraz pahalı farlar. bende doların tam tavan yaptığı zamanda 2500 + ampüller aldım.
bence farlar için Atölye Semih ile de iletişime geçebilirsin. Biled mercek direk takıyor, çok iyi görüntüsü var. şuan standart mercedes e kasa biled mercekli farlardan bile daha iyi görüntüsü. bende videosu mevcut, bi ara bu farlardaki mercekleri direk biled ile değiştirmeyi düşünmüştüm o videoyu görünce :D
bu ilandaki passatın üzerindeki jantların marka modeli çok hoşmuş bilen var mı acaba ? marka modelini bu jantların
alakasız oldu ama :D u led için gezinirken denk geldi
VW PASSAT CC 2012-2016 ARASI R LINE PLASTİK BODY KİT - Yedek Parca ve Aksesuarlar sahibinden.com'da - 649069945 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-vw-passat-cc-2012-2016-arasi-r-line-plastik-body-kit-649069945/detay)
cevaplar tek tek oldu birleştirebilen varsa, lütfen birleştirsin :)
abi sanırım audi RS jantı bu ilk fotoğraftaki.
evet polo için biraz pahalı farlar. bende doların tam tavan yaptığı zamanda 2500 + ampüller aldım.
bence farlar için Atölye Semih ile de iletişime geçebilirsin. Biled mercek direk takıyor, çok iyi görüntüsü var. şuan standart mercedes e kasa biled mercekli farlardan bile daha iyi görüntüsü. bende videosu mevcut, bi ara bu farlardaki mercekleri direk biled ile değiştirmeyi düşünmüştüm o videoyu görünce :D
cevaplar tek tek oldu birleştirebilen varsa, lütfen birleştirsin :)
abi sanırım audi RS jantı bu ilk fotoğraftaki.
bu işin iyide çıtasını yükseltin sen haa :D biled mercekli far da nasıl oluyo u ledin daha iyisi mi ?
ilandaki ilk fotosu olan beyaz VW PASSAT CC 2012-2016 R LİNE BODY KİT üstündeki jantları dedim
bu işin iyide çıtasını yükseltin sen haa :D biled mercekli far da nasıl oluyo u ledin daha iyisi mi ?
ilandaki ilk fotosu olan beyaz VW PASSAT CC 2012-2016 R LİNE BODY KİT üstündeki jantları dedim
abi şimdi şöyle anlatayım;
bu sana söylediğim fotoğrafını yüklediğim farda mercek var gördüğün gibi. fakat bu merceğin içine led ampül yada xenon ampül takman gerekecek.
Led ampülü taktığında tam olarak verim alamıyorsun, he ama yine de yeterli oluyor.
bi-led mercek dediğim ise; direk mercek bi-led oluyor. içinde kendine özgü bilmem kaçtane led bulunuyor(bu ledler içinden çıkıp takabileceğin birşey değil direk mercek için monte edilmiş.) yani yeni sistem araçların farlarındaki gibi (mercedes, bmw vs.) ve görüntü fazlasıyla iyi oluyor :) hele selektör yaptığında bildiğin gündüz oluyor :D
ilk fotoğraftaki jantlar bildiğim kadarıyla audi rs jantı abi. tam yandan fotosu olsa daha iyi anlarım. ama bu açıdan öyle gözüküyor.
abi şimdi şöyle anlatayım;
bu sana söylediğim fotoğrafını yüklediğim farda mercek var gördüğün gibi. fakat bu merceğin içine led ampül yada xenon ampül takman gerekecek.
Led ampülü taktığında tam olarak verim alamıyorsun, he ama yine de yeterli oluyor.
bi-led mercek dediğim ise; direk mercek bi-led oluyor. içinde kendine özgü bilmem kaçtane led bulunuyor(bu ledler içinden çıkıp takabileceğin birşey değil direk mercek için monte edilmiş.) yani yeni sistem araçların farlarındaki gibi (mercedes, bmw vs.) ve görüntü fazlasıyla iyi oluyor :) hele selektör yaptığında bildiğin gündüz oluyor :D
ilk fotoğraftaki jantlar bildiğim kadarıyla audi rs jantı abi. tam yandan fotosu olsa daha iyi anlarım. ama bu açıdan öyle gözüküyor.
çok sagolasın kardeşim bilgilendirme için ,beni haddinden fazla aydınlattın :D
Audi uretimi inc Otomobil / Arazi Aracı Jantı 3.000 TL Mağazadan satılık sıfır - 613614897 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-audi-rs-6-5x112-9x19inc-jant-takimi-jant-concept-te-613614897/detay)
jantlar bu olabilir mi ?
rs6 yada benzettim ama
çok sagolasın kardeşim bilgilendirme için ,beni haddinden fazla aydınlattın :D
Audi uretimi inc Otomobil / Arazi Aracı Jantı 3.000 TL Mağazadan satılık sıfır - 613614897 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-audi-rs-6-5x112-9x19inc-jant-takimi-jant-concept-te-613614897/detay)
jantlar bu olabilir mi ?
rs6 yada benzettim ama
Ne demek abi. Anlatabildiğime sevindim :)
evet abi bu jantlar büyük ihtimalle, bu açıdan bu şekilde gözüküyor
Ne demek abi. Anlatabildiğime sevindim :)
evet abi bu jantlar büyük ihtimalle, bu açıdan bu şekilde gözüküyor
sence benim jettaya yakışır mı ? gerçi parası yürek hoplatıyo ama :D
http://flashresim.com/upload/MTVjYjcwZjU4YTU5ZGI.jpeg
sence benim jettaya yakışır mı ? gerçi parası yürek hoplatıyo ama :D
http://flashresim.com/upload/MTVjYjcwZjU4YTU5ZGI.jpeg
abi, bahsettiğin jantların modeli çok güzel fakat herkes kullanıyor şuan. biraz daha farklı jantlar bulabiliriz aslında. bir tane jettada görmüştüm fena değildi ama spor yay vs. takmayacaksan biraz arazi aracına dönüyor abi :)