Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ücretsiz Drift antrenmanı ve Yeni Drift pistimiz

CaN000
30-04-2019, 13:21
Merhaba Arkadaşlar

yaklaşık 11 senedir drift ile haşır neşirim,iyide mesai harcadır ve sonunda bu aktiviteleri gerçekleştirmek için kapsamlı bir tesis partneri olduk.Istanbul otodrom un belli bölgelerini işletmemiz bünyesine alarak bu alanlarda drift etkinlikleri drift aktiviteleri showlar taksiler vs faaliyetlerde bulunacağız.

Bu hafta açılışımızı kutlamak amaçlı ücretsiz bir drift antrenmanı düzenliyoruz.Bu antrenmana profesyonel drift arabalarının dışında günlük arkadan itişli araçlarınız ile de katılabileceksiniz.Günlük araçlarıyla katılım gösterecek olan arkadaşara kontra,gaz kontrolu gibi temel teknikleri ücretsiz olarak ögretilecektir.LPG takılı araçlar güvenlik önlemleri nedeni ile giriş yapamaycaklardır.

Emniyet kemeri çalışan arkadan itişli otomobiller bu etkinliğe katılabilecekler.
Etkinlik günlük araçlarıyla gelecek olanlar için 12 başlayacaktır.Başvurulari instagram hesabımızdan yapabilirisniz.

Instagramda driftlandtr adı ile aktiviteleri takip edebilirsiniz.

https://i.ibb.co/4Td6gBB/58408987-280575729324292-3099215735789329835-n.jpg (https://ibb.co/xjHp8VV)

aslan
30-04-2019, 13:31
Tebrikler açık adres yokmu?

peace
30-04-2019, 13:46
Tebrikler kolay gelsin.

GokhanRS
30-04-2019, 14:27
trophyleri test ettiğimiz pist :) hayırlı olsun.

Yigit-Y
30-04-2019, 14:33
Yer tuzlada ferrari kullanmistim yıllar önce.

Guzel olmuş tebrikler

_opeth
30-04-2019, 15:08
hayırlı olsun. bu haftakine olmasada sonraki organizasyonlara gelmeye çalışacağım.

en son otodromda Mitsubishi Eclipse Cross lansmanına gitmiştim. eski start finish düzlüğünü görünce oraya çocukken de karting izlemeye amcamın götürdüğünü hatırlamıştım. Toprağı bol olsun.

ghibli06
30-04-2019, 15:36
15-16 sene önce timetrial yaptığımız mekan :)

CaN000
30-04-2019, 19:13
Merhaba
Bundan sonra pist hergun aktif olacağı için istediğiniz gibi aktivitelere gelebilirsiniz.Bu organizasyon açılışımız olduğu için ücretsiz olsun istedik fakat ücretli organizasyonlarda gayet cep dostu diyebilirim.Kesin fiyat listesini bu hafta yayınlayacağımız için birşey söyleyemiyorum fakat go karta gidip harcadığınız paradan belki ufak bir miktar daha yüksek diyebilirim.Üstelik kişi gün sınırlaması olmadan istediğiiniz zaman çatkapı gelip gazlayabileceğiniz halka açık bir tesis haline getirmeye çalıştık.Herkes için Böyle bir fırsat yakalanmışken destek ve ilgi görürse bunun geriside çok hızlı gelir.Detaylar instagramda mevcut buradan da cevaplamaya çalışacağım.Herkesi beklerim.

Oguzhan.Ozturk
30-04-2019, 20:11
Sizi tebrik ederim gerçekten, Kayseride'de çok sevdiğim bir abim drift e öncülük ediyor ve güzel yerlere getiriyor sayesinde bizde araçlarımızı deneyip artık ankara tarzı drift ( sıfır çizme . burnout yapma ) şeylerinden kurtulup gerçek drift'i tadıyoruz kendi araçlarımızlada zaman zaman gazlıyoruz.. İnşallah kayseri'ye aynı uygulamanın gelmesi dileğiyle..

MeRtCaN
30-04-2019, 20:30
Yıllar önce drag da 106 yı kırıdıgım pıst :)

yenıden motorsporlarına acılması sevındırıcı

AlwaysFast
30-04-2019, 22:46
Hayırlı olsun.

Yalnız bu ücretsiz antrenman işi beni biraz korkuttu açıkçası. Sözüm meclisten dışarı drift deyince acayip değişik vatandaşlar da var malumunuz.
Yıllar önce 55 sn'nin altına düşmeye çalıştığımız pistin açılması sevindirici:)

Gokmen Erbas
01-05-2019, 06:40
Hayırlı olsun.

Yalnız bu ücretsiz antrenman işi beni biraz korkuttu açıkçası. Sözüm meclisten dışarı drift deyince acayip değişik vatandaşlar da var malumunuz.
Yıllar önce 55 sn'nin altına düşmeye çalıştığımız pistin açılması sevindirici:) orayi yikarlar

SekoLive
01-05-2019, 09:11
Merhaba
Bundan sonra pist hergun aktif olacağı için istediğiniz gibi aktivitelere gelebilirsiniz.Bu organizasyon açılışımız olduğu için ücretsiz olsun istedik fakat ücretli organizasyonlarda gayet cep dostu diyebilirim.Kesin fiyat listesini bu hafta yayınlayacağımız için birşey söyleyemiyorum fakat go karta gidip harcadığınız paradan belki ufak bir miktar daha yüksek diyebilirim.Üstelik kişi gün sınırlaması olmadan istediğiiniz zaman çatkapı gelip gazlayabileceğiniz halka açık bir tesis haline getirmeye çalıştık.Herkes için Böyle bir fırsat yakalanmışken destek ve ilgi görürse bunun geriside çok hızlı gelir.Detaylar instagramda mevcut buradan da cevaplamaya çalışacağım.Herkesi beklerim.

Öncelikle emeğinize sağlık dilerim herşey sizler için iyi ve hayırlı olur. bu kadar sene emek verip böyle bir işe girmek güzel olmalı.

bold yaptığım kısmı okuyuna, 10 sene öncesi olimpiyata gelin nolur gelin valla gelin diye konu açanları getirdi aklıma. o günler sitedeki çoğu arkadaşımızla karşılıksız destek verdik. verilen destekler gösterilerek sponsorluklar alındı bu kadar kitle var gösterisi yapıldı. sonrası dağ başında bi yere ikitane kırmızı şerit çektiler diye otopark parasına döndü gelenden para almaya çalıştılar. e tabi ben ve benim gibi düşünenlerde sonrasında gitmedi.

eskiyseniz bu olayları hatırlarsınız umarım aynı durumları sizler yapmaz başladığınız çizgide ilerlersiniz.

Yigit-Y
01-05-2019, 10:16
Öncelikle emeğinize sağlık dilerim herşey sizler için iyi ve hayırlı olur. bu kadar sene emek verip böyle bir işe girmek güzel olmalı.

bold yaptığım kısmı okuyuna, 10 sene öncesi olimpiyata gelin nolur gelin valla gelin diye konu açanları getirdi aklıma. o günler sitedeki çoğu arkadaşımızla karşılıksız destek verdik. verilen destekler gösterilerek sponsorluklar alındı bu kadar kitle var gösterisi yapıldı. sonrası dağ başında bi yere ikitane kırmızı şerit çektiler diye otopark parasına döndü gelenden para almaya çalıştılar. e tabi ben ve benim gibi düşünenlerde sonrasında gitmedi.

eskiyseniz bu olayları hatırlarsınız umarım aynı durumları sizler yapmaz başladığınız çizgide ilerlersiniz.

Aynen katılıyorum.Bu yüzden yanı başımda olan yere gitmiyorum.Tuzla da aynı yolu izlerse şimdiden söylüyorum.Onlarda ilk gelen yoğunluğu kaybedeceklerdir.
İzleyici olmayan yerde keyifte olmaz

Emre911
01-05-2019, 10:50
Tebrik ederim. Hayırlı olsun arkadan itişli aracım olsa kalkar gelirdim. Drifte uygun aracı olmayanlar için de rent4ring tarzı bişeyler olacak mı?

CaN000
03-05-2019, 13:37
Merhaba arkadaşlar. Burada neyin pazarlık konusu olduğunu anlamadim . Bizler yıllardır hepimizin ihtiyacı olan uygun fiyatlı profesyonel pist aktivitelerini hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bunun için elimizi taşın altına sokuyoruz. Sokaklarda gazlayıp hem insanlara hem kendimize zarar verme ihtimalinden kaçınıp minimum masraflarla herkesin dahil olabileceği imkanlar sunmaya çalışıyoruz. Pazarlığa tabi olan konuyu algılayamadım. Sopa gösterircesine yazdığınız bu yazıyıda kınıyorum. Lütfen siz bir pist organizasyon veya bir kurum oluşturun bizde gelip ücretsiz faydalanalım. Söz veriyorum her aktiviteye gelirim.

Egitim haricinde Araç kiralama opsiyonlarımızda mevcut. Bunları Instagram sayfamızdan veya web sitemizden önümüzdeki haftadan itibaren takip edebilirsiniz. Ayrıca tesis içinde tuning yedek parça tamir bakım gibi hizmetler vereceğiz.

TarikS
03-05-2019, 14:15
Merhaba arkadaşlar. Burada neyin pazarlık konusu olduğunu anlamadim . Bizler yıllardır hepimizin ihtiyacı olan uygun fiyatlı profesyonel pist aktivitelerini hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bunun için elimizi taşın altına sokuyoruz. Sokaklarda gazlayıp hem insanlara hem kendimize zarar verme ihtimalinden kaçınıp minimum masraflarla herkesin dahil olabileceği imkanlar sunmaya çalışıyoruz. Pazarlığa tabi olan konuyu algılayamadım. Sopa gösterircesine yazdığınız bu yazıyıda kınıyorum. Lütfen siz bir pist organizasyon veya bir kurum oluşturun bizde gelip ücretsiz faydalanalım. Söz veriyorum her aktiviteye gelirim.

Egitim haricinde Araç kiralama opsiyonlarımızda mevcut. Bunları Instagram sayfamızdan veya web sitemizden önümüzdeki haftadan itibaren takip edebilirsiniz. Ayrıca tesis içinde tuning yedek parça tamir bakım gibi hizmetler vereceğiz.

Seyirciye ücretsiz ve açık hale getirip sonradan her "izlemeye" gelenden para alınmasını eleştirmiş arkadaşlar, celallenecek bir şey yok :) Herkes bu yaptığınız faaliyeti destekleme taraftarı

SekoLive
03-05-2019, 14:23
CaN000

sopa ve pazarlık yok yanlış anlamışsın. ben sizin için iyi olsun diye yazmıştım. rakip değiliz organizasyon yapma imkanım yok istersen bi dürüm meeting ayalarım.

lütfen kınama durumunu düzeltir misin.

Seyirciye ücretsiz ve açık hale getirip sonradan her "izlemeye" gelenden para alınmasını eleştirmiş arkadaşlar, celallenecek bir şey yok :) Herkes bu yaptığınız faaliyeti destekleme taraftarı
+1

Tarık gerekeni yazmış. arkadaşın celallenmesinden kendısını tanımamakla birlikte bu ücretsiz seyirciden ücretli seyirci mevzusuna getirenlerden birisi mi acaba diye düşündürdü :)

CaN000
03-05-2019, 22:28
CaN000

sopa ve pazarlık yok yanlış anlamışsın. ben sizin için iyi olsun diye yazmıştım. rakip değiliz organizasyon yapma imkanım yok istersen bi dürüm meeting ayalarım.

lütfen kınama durumunu düzeltir misin.

+1

Tarık gerekeni yazmış. arkadaşın celallenmesinden kendısını tanımamakla birlikte bu ücretsiz seyirciden ücretli seyirci mevzusuna getirenlerden birisi mi acaba diye düşündürdü :)

Kendimizi açıkça ifade etmek istiyoruz. Bu ise ön yargılı bakılmasına karşıyız. Amacım kesinlikle gerginlik değil. Biz bunu herkes için yapıyoruz. Yapıcı eleştirilere her zaman açığız, sadece ön yargılı olmayın yeter. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
Konu bizim ücretli veya ücretsiz yapacağımız değil. Bu organizasyonlar için yüzbinlerce lira harcamış insanların 10 lirayla kıyaslanması. Ve şunu da söylemek isterim; bizler antrenman ve pist kiralama fiyat listemizi düzenlerken saatlerce sizin açınızdan düşünerek çok düşük bütçeler belirledik. Ne demek istediğimi fiyat listemizi paylaştığımız zaman çok daha iyi anlayaginizi umuyorum

oğuz
03-05-2019, 23:10
Zaten ücretler cep yakmayacak şekilde dediniz.şahsen ben otomobil sevdalısı olarak yeter ki böyle bi imkan sunulsunda paralı olsun diyorum.detaylari merakla bekliyorum,kolay gelsin

Yigit-Y
03-05-2019, 23:12
Biz şunu diyoruz. Çok güzel bir iş tabi ki de piste girmenin bir bedeli olacak kimse bunu yargılamıyor.

İkitellide ilk zamanlar ücretsiz İZLEMEYE GELİYORDUK sonra oradaki arkadaşlar ücretli yapınca çok büyük bir kitle tarafından tepki aldı.

Biz pisti kullanacakların ücretleri ile alakalı değil. İzlemeye gelenlerle alakalı yorum yaptık.

Önyargılık bir şey yok şimdiden uyarı yaptık öyle bir düşünce varsa ilgi yeteri kadar olmayabilir.

İnsanları oraya çekmek ilgi arttırmak isteniyorsa izlemeye gelenlerden otopark ücreti toplanmamalı diye bir öneride bulunduk.

Pist kullanımı sizin , kararda sizin sonuçlarda size etki edecek bize değil biz isteriz ki ikitelli de sizi örnek alsın tekrardan iki yakada güzel şeyler olsun.

Biz isteriz ki İstanbulda drag pisti olsun cumartesi geceleri sabahlayalım mesela

motorsporun her türlüsünü seviyoruz ama koskoca metropol o kadar kısır ki neyse :D

[RaCeR]
03-05-2019, 23:33
Hayırlısı olsun bro

İkitelliye gelen arkadaşlardan Allah razı olsun o zamanlar güzel zamanlardı. Arkadaşlığın dostluğun birlik beraberliğin olduğu günlerdi, çok özledim o günleri. Ama gelen her insan sizin gibi değildi çok değişik olaylar da yaşanmadı değil kalabalıktan. O kitleyi de para alarak önlemeyi düşündüler o zaman.

GokhanRS
03-05-2019, 23:48
Ikitelli otopark parasına takilmissiniz. Ancak ben sırf o serserilik yapmaya gelen tayfa yüzünden soğumuş ve keşke seyirciye de ücretli olsa demiştim.

Özgür Güneş
04-05-2019, 00:11
Tebrik ederim, çok güzel bir uygulama, umarım drift kültürü güvenli bir şekilde insanımıza aşılanır.

CaN000
05-05-2019, 21:02
Bugün gelen arkadaşlara teşekkürler . Kazasız belasız herkesin yüzünün güldüğü bir soft opening yaptık. Gelen arkadaşlardan geri bildirimde görürsek seviniriz. Sabah 0 çözemezken akşamına viraj bağlayan arkadaşlar oldu. Faydalı bi geçtiğini düşünüyorum.

Diyadin
05-05-2019, 21:16
Fiyatlar hakkında bilgi alabilir miyiz ?
Araçlı araçsız

CaN000
07-05-2019, 21:21
Merhaba
instagra sayfamızdan duyuracağız.