Orijinalini görmek için tıklayınız : C Sınıfı Sedan veya D sınıfı Araç Önerisi..
barakuda26
30-04-2019, 21:12
Araç tavsiyesiyle ilgili birçok konu var ancak güncel olarak açmak istedim. Mevcut 2010 a3 1.4 tfsi aracımı sattım ve araç arayışındayım.
Manuel, D sınıfı veya sedan C sınıfı yakıt olarak lpg uyumlu, maksimum 40-45 bin TL civarlarına önerileriniz nelerdir?
Araçtan beklentim ekonomik yakıtlı olsun, sorunsuz olsun kronik saçma hataları olmasın gibi..
Baktığım araçlar
Passat 1.8 t ancak bu paralara B5.5 temiz bulmak çok zor
Yine passat 1.6 larda aynı şekilde
Sedan ford focus bakıyorum entresan fiyatlar istiyor araç sahipleri..
Toyota avensis bakıyorum T25 kasa 2005 model civarı, temiz düzgün bulunabiliyor ancak doğru tercihmi olur acaba..
Önerilerinizi bekliyorum..
Mert Safa
30-04-2019, 21:48
Şu fiyat bandında o model yıllara bence T25 avensis. 2007 yılından beri T25 makyajlı olarak sıfırı mevcut. 98 yılında ise T22 olarak mevcuttu ondan buna geçtik. Gerçekten malzeme kalitesi olsun, sorunsuzluk olsun memnun kalacağınız bir araç. Donanım olarak zenginler heleki Elegant alırsanız tadından yenmez. Biraz çok yakıyorlar şehir içi 100 kmde 9.5 litreleri cok rahat görüyorsunuz. ama uzun yolda oldukça düşüyor 6,5 -7 litreler cok kolay yakalanabiliyor.
Tüp taktıran cok ama iyi bir işcilik gerektiriyor yüksek km'lerde subaplar sıkıntı cıkartabiliyormuş ama 1,6 motorlar tüp ile uyumlu olarak geçiyor. Facebookta avensisler adına bir sayfa var, Türkiye geneli 10 bine yakın takipcisi var. takip ederseniz aradığınız özelliklerde mutlaka bir avensis bulursunuz. Sakarya ve Eskişehir'de denemek için bile görüşebilirsiniz.
barakuda26
30-04-2019, 21:55
Şu fiyat bandında o model yıllara bence T25 avensis. 2007 yılından beri T25 makyajlı olarak sıfırı mevcut. 98 yılında ise T22 olarak mevcuttu ondan buna geçtik. Gerçekten malzeme kalitesi olsun, sorunsuzluk olsun memnun kalacağınız bir araç. Donanım olarak zenginler heleki Elegant alırsanız tadından yenmez. Biraz çok yakıyorlar şehir içi 100 kmde 9.5 litreleri cok rahat görüyorsunuz. ama uzun yolda oldukça düşüyor 6,5 -7 litreler cok kolay yakalanabiliyor.
Tüp taktıran cok ama iyi bir işcilik gerektiriyor yüksek km'lerde subaplar sıkıntı cıkartabiliyormuş ama 1,6 motorlar tüp ile uyumlu olarak geçiyor. Facebookta avensisler adına bir sayfa var, Türkiye geneli 10 bine yakın takipcisi var. takip ederseniz aradığınız özelliklerde mutlaka bir avensis bulursunuz. Sakarya ve Eskişehir'de denemek için bile görüşebilirsiniz.
Elektriksel bazı sorunlardan bahsediliyor, farlarla ilgilide sorun oluyomuş sanırım. Parça fiyatları ne durumda bulunabilirlik açısından fiyat olarak vs ?
Mert Safa
30-04-2019, 22:24
Elektriksel bazı sorunlardan bahsediliyor, farlarla ilgilide sorun oluyomuş sanırım. Parça fiyatları ne durumda bulunabilirlik açısından fiyat olarak vs ?
Elegantlarda Xenon standart geliyor bu Xenon da far merceğini yakıyor ve farlarınız kör oluyor.
Elektriksel olarak ne gibi sorun ? açıkcası hiç duymadım. teyp, akü vb gibi bir sorun yok Airbag fişekleri servis kapsamında ücretsiz olarak son 2 yıldır değişti sadece servis bu konuda 2005 2007 model olmasına rağmen servis bakımlı olmasada arkasında ürünün.
Direksiyon mili de aynı sekilde geçtiğimiz senelerde serviste değişti ücretsiz olarak.
Parça fiyatlarında Audi kadar pahalı değil Ben kendim Seat kullanıyorum 2013 model iki aracımızda servis bakımlı Avensis'in servisi fiyat olarak oldukça daha uyguna cıkıyor ama buna yaş kampanyası falanda dahil tabi. Ama tabi servis dışında da cok güzel parçalar var aslında istanbulda Yetkili den ayrılma cok güzel ustalar var ama bulunduğunuz şehir bu konuda dezavantaj olur mu onu bilemem :)
Olumsuzluklardan yola çıkmışken yol gürültüsü çok alıyor, 120 üzerinde 6. vitesi kesinlikle istiyor.
AliGizda
03-05-2019, 08:08
Dizel düşünürsen Laguna' yı tek geçerim.
kalipson
03-05-2019, 08:18
1.6 16V Laguna.lar da mantıklı. 2004.e kadar olan modeller 110 hp. 2005.ler ise 115 hp.dir.
barakuda26
03-05-2019, 08:56
Laguna da parça bulma konusunda sıkıntı yaşarmıyız herhangi bir durumda ? Sanayi esnafı laguna,c5,407 tarzı araba görünce burun kıvırıyor çünkü uğraşmamak için.
kalipson
03-05-2019, 09:17
Laguna da parça bulma konusunda sıkıntı yaşarmıyız herhangi bir durumda ? Sanayi esnafı laguna,c5,407 tarzı araba görünce burun kıvırıyor çünkü uğraşmamak için.
Yok. Yaşamazsınız. Atıyorum bi Clio V6 gibi ekstrem bi model değil. Her yerde bulunur parçası. Renault zaten TR.deki en geniş servis ağına da sahip marka.
Bırakın Laguna'yı, ne adı sanı duyulmamış modeller var. Onların bile sağda solda parçası çıkıyor hala.
ahmetbaha-drs
03-05-2019, 09:28
Volvo S40 1.6'larada bakabilirsin.
Örnek; Fiyatı biraz yüksek bütçeye göre ama belki pazarlıkla istenen rakamlara gelir. Hayırlısı olsun.
Volvo / S40 / 1.6 / 1.6 / - KURTULUŞ OTO PLAZA - 2009 VOLVO S40 1.6 BENZİN TEMİZ sahibinden.comda - 683623181 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-kurtulus-oto-plaza-2009-volvo-s40-1.6-benzin-temiz-683623181/detay)
Jaguar X-type'da düşünebilirsiniz 2.0 dizel manuel veya 2.5/2.0 benzinlilerden
Vectra C düşünebilirsiniz.
Birkan61
05-05-2019, 23:33
32 liraya peugeot 407 aldım 1.6 dizel 220.000de 2006 model elektrikli koltuk modelinden
Çift bölge klima, esp, emin olmamakla beraber 8 airbag var
Yakıtı çok güzel 376 liraya doldurdum şuan yarım deponun milim aşağısında toplam 600km yol yapmışım
%80ide şehir içi, bi bugün izmite gittim geldim
Tavsiye ederim daha modelli ve düşük kmlisini