Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 Eibach 30mm/kapalı otopark sorunu
Merhabalar;
E36 3.20ci kullanıyorum. Aracı aldığımda yaylar bayağı kesikti. Kasislerde çukurlarda vs. çok sıkıntı yaşıyorum, kapalı otoparklara giremiyorum çok basık olduğundan dolayı.
Eibach'ın 30 mm ProKit yaylarından almayı düşünüyorum ama hala çok alçak olur korkusu var içimde. En azından kapalı otoparklara girebilecek kadar yükselmesi lazım aracın. Eibach 30 mm taktığımda kapalı otoparklarda/garaj girişlerinde sorun yaşamaya devam eder miyim?
Bir de bu yayların sahteleri var mı piyasada? Gittigidiyor.com'da 1000 tl'ye satıyorlar. Mağaza puanları da iyi ama orijinal midir, güvenmeli miyim
Schwarz II
11-05-2019, 11:20
Sahtesini duymadım ama 3 cm lik yay fazla sıkıntı çıkarmaz çapraz girip çıkılır gerekirse. Ama yokuş yukarı kapalı otopark olursa keskin dönüşlü egzozu vurursunuz motora yakın tarafını
ayrıca kendinizi tanıtın önce
denizhandinc
11-05-2019, 18:27
Eibach 3 lük prokitle capraza falan girmeden dümdüz girer cıkarsın otoparka. cok fazla düsürmüyor prokitler.
ne kadar kapalı bi otopark bu 12 cm basıkken bile tuhaf otoparklara zorda olsa giriyordum 3 cm lik yayla zorlicak otoparkı cidden merak ettim :)
ne kadar kapalı bi otopark bu 12 cm basıkken bile tuhaf otoparklara zorda olsa giriyordum 3 cm lik yayla zorlicak otoparkı cidden merak ettim :)
E36 gibi uzun arbaalar senin hb arabana benzemez :)
Ön-arka dingil mesafesi uzadıkça işler değişiyor bro. O yüzden 106 hiç bir yere sürtmüyor kolay kolay :)
Ozan oyle boyle degil. Ben de cliodan sonra E36 ya gectigimde, tamam kurtardı artık diyip tam arka kriko yerine yakın yerden sürtüyordum :D
E36 gibi uzun arbaalar senin hb arabana benzemez :)
Ön-arka dingil mesafesi uzadıkça işler değişiyor bro. O yüzden 106 hiç bir yere sürtmüyor kolay kolay :)
Abi biliyoruz ayıp ediyosun bizde arabacıyız ahahaha 12 cm den bahsediyorum ve ön 12 arka 5 değil ön 12 arka 8 :) 3 cm sonuçta çok açılı biryer olması lazım
Ozan oyle boyle degil. Ben de cliodan sonra E36 ya gectigimde, tamam kurtardı artık diyip tam arka kriko yerine yakın yerden sürtüyordum :D
Abi o kadar ufak tefek olur zaten araba basıksa sürtücek tabi ben evden çıkarken normal insanların gayet dümdüz çıktığı yerden ileri geri yapıp sürtmeden çıkıyodum
Ama arkadaş kapalı otoparklara giremiyorum demiş ondan sordum nasıl bir otopark diye
Ogün abi vardı ya rs i olan onun otopark a girdim 3 teker çıktım sonra resmi vardı bakim bi :)
Prokit 2 cm civari düşürüyor. Orj. m yürüyenli e36 dan az daha düşük olur o kadar.
Eibach yay çok mantıklı duruyor. Ancak sürekli hız yapmam ,arabam güzel dursun,istediğimde düşürürüm derseniz coilover derim. Ben custom olarak yaptırdım.Takması ile birlikte 800 e geldi. Bir çok kişi custom işe karşı çıkıyor haklı olarak, ancak benim gibi yüksek hızlara çıkmayan, gösterişe önem veren biriyseniz coilover tercih edebilirsiniz
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Eibach yayları sipariş veriyorum bugün.
Görünüşten çok yol tutuşa önem veriyorum. Custom coilovera şimdilik pek sıcak bakmıyorum.
Eibach pro kit çok fazla düşürmüyor, benim aracımın konusuna da bakabilirsiniz.
arka yüksek kalmıştı hatta, 1 cm pres yaptım..
Sipariş verdim deneyeceğim bakalım. Görünüş değil de yol tutuşa ve şehir içinde kasislerde vs. sürtme yapmamasına önem veriyorum. Şu anda yerle bir resmen çok rahatsız ediyor beni. Teşekkür ederim.
Sipariş verdim deneyeceğim bakalım. Görünüş değil de yol tutuşa ve şehir içinde kasislerde vs. sürtme yapmamasına önem veriyorum. Şu anda yerle bir resmen çok rahatsız ediyor beni. Teşekkür ederim.
Genelde yaylar arasında en konforlu ve en az düşüren Eibach. yani ben kendi araçlarımda bunu anladım.
bir problem olacağını düşünmüyorum.