PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ibıza cupra

aday31
22-05-2019, 18:10
Herkese selam uzun süredir cupramı yoksa cooper s mi derken megane 3 coupe aracımı sattıktan sonra bu bebeği buldum.İlandaki araçlardan 4 tanesine bakmaya gittim 4 ü de içime sinmemişti.Bu aracı ilan dışı buldum forumdan bir arkadaşımız mesaj atmıştı sağolsun.

İlk sahibinden 2014 model 67 binde aradığım temizlikte bir araçtı.Araçta k&n açık hava filtresi,blowoff ve cupra lip vardı onun haricinde stocktu.

Ekstra olarak aldıktan sonra downpipe ile beraber komple krom boru yaptırdım , sona polis abilerle fazla sıkıntı yaşamamak adına varex koyduk.
2MM spacer taktık.
NGK iridyum buji takıldı

Yapmayı planladığım ufak tefek ekstralar var ;

Ekran takılacak
Plastik cupra spoiler takılacak.
Eibach 3.5 mm yay sipariş ettim gelmesini bekliyorum.
Forge dumpvalve aldım montajı yapıldıktan sonra RSA stage 1 yazılım yapılacak.Şimdilik planım stage 1 olarak kullanmayı düşünüyorum . İlerde başka şeyler yaparmıyım bilemiyorum Allah büyük :D

Popcorn yazılım yaptırmayı düşünüyordum ama 1.4 tsi motorlara çok tavsiye etmediler bu konuda tavsiyelere açığım :)

https://i.hizliresim.com/1pmDYN.jpg

https://i.hizliresim.com/bvAMlZ.jpg

Rew
22-05-2019, 19:02
Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Yegane tavsiyem o şeritten kurtulmanız. Sarı yakışmış ama ön panjurdaki gibi küçük parçalar olsa daha hoş olur heralde.

aday31
22-05-2019, 19:09
Teşekkür ediyorum . Araçta aldığımda şerit vardı muayene için sökmüştüm ama sonra araç çok sade geldiği için yeniden yaptırdım .

https://i.hizliresim.com/DOV6Ql.jpg

Anıl E.
22-05-2019, 19:41
Allah kaza bela vermesin kardeşim,güle güle kullan.

aday31
22-05-2019, 20:03
Allah kaza bela vermesin kardeşim,güle güle kullan.

Eyvallah dostum sağol .

Mert Safa
22-05-2019, 20:05
Megane 3ile kıyaslarsanız nasıl ? gidiş olarak değil ama konfor vs olarak ?

_driver_
22-05-2019, 20:09
Şeritsiz hali çok güzelmiş maşallah kazasız belasız

aday31
22-05-2019, 20:24
Megane 3ile kıyaslarsanız nasıl ? gidiş olarak değil ama konfor vs olarak ?

Megane da 3.5 eibach vardı onun yaylı hali bunun leylek halinden daha konforluydu bana göre :) Cupranın içi daha dar önde 2 kişi rahat oturabilir ama arka çok limitlerde . Megane da 4 kişi uzunyol yapmışlığımızda var daha genişti içi.

Şeritsiz hali çok güzelmiş maşallah kazasız belasız

Teşekkür ederim sağolun :)

Mert Safa
22-05-2019, 20:46
Megane da 3.5 eibach vardı onun yaylı hali bunun leylek halinden daha konforluydu bana göre :) Cupranın içi daha dar önde 2 kişi rahat oturabilir ama arka çok limitlerde . Megane da 4 kişi uzunyol yapmışlığımızda var daha genişti içi.

Teşekkür ederim sağolun :)

FR var bende de motor hariç araçlarımız aynı sayılır :D cok takır tukur bencede megane tip olarak cok beğendiğim bir model fikrinizi merak ettim :) maşallah kazasız belasız

Met!!
23-05-2019, 01:26
Maşallah kazasız belasız kullanın

16EC813
23-05-2019, 08:11
kazasız belasız kullanın nası memnunmusunuz aracınızdan

akko
23-05-2019, 10:07
Allah kaza bela vermesin.
şahsi fikrim, şeritsiz daha güzel tabiki araç sizin
araç çok güzel görünüyor.

aday31
23-05-2019, 10:45
Maşallah kazasız belasız kullanın

Teşekkür ediyorum sizin attığınız mesaj sayesinde kısmet oldu :)

kazasız belasız kullanın nası memnunmusunuz aracınızdan

Teşekkür ediyorum . Şuan gayet memnunum çok fazla eksi verebileceğim nokta yok , aracı alalı 1 ay oldu bana göre en büyük yetersizliği frenleri . Onun haricinde keyifli .

Allah kaza bela vermesin.
şahsi fikrim, şeritsiz daha güzel tabiki araç sizin
araç çok güzel görünüyor.

Teşekkür ediyorum . Şeritleri değilde belki komple kaplamayı sökebilirim aklımda başka ufak detaylar var .

Erdem K.
27-05-2019, 07:54
keyifli sürüşler
ben de şeritsiz halini beğenenlerdenim :)

AhmetUsta6161
27-05-2019, 09:23
Teşekkür ediyorum sizin attığınız mesaj sayesinde kısmet oldu :)

Teşekkür ediyorum . Şuan gayet memnunum çok fazla eksi verebileceğim nokta yok , aracı alalı 1 ay oldu bana göre en büyük yetersizliği frenleri . Onun haricinde keyifli .

Teşekkür ediyorum . Şeritleri değilde belki komple kaplamayı sökebilirim aklımda başka ufak detaylar var .

En doğru olan da karar kılmışsınız.Güzel günlerde kullanmanız temennisi ile...

Mutu
27-05-2019, 10:43
Maşallah. Kazasız belasız sürüşler.

En keyifli hali stage 1 maks 2 zaten. Sonrasının ucu da masrafı da açık, maliyet olarak dipsiz kuyu. Ve ***** arabaya binemedikten sonra 300hp alınsa ne olacak. :)

Ben stage 2 olarak aldım, aldıktan sonra oeme dönerim diyordum ama 6 ay oldu hala stage 2. :) Tam kıvamında keyifli.

-Murat Özcan-
27-05-2019, 14:30
Maşallah kazasız belasız şeritsiz olarak kalmalı.

weST.27
30-05-2019, 19:00
Kaplama hiç olmamış. Tabi zevkler renkler, kazasız belasız

aday31
05-06-2019, 16:25
Antalya yolculuğu yaptım boyum 1.92 ve uzun yolda beni hiç yormadı (yakıt harici). Gidişte İstanbul Beylikdüzünden 350 tl lik yakıt aldım , Antalya girişte ışığı yaktı ( genel olarak 140 civarı kullandım ),

dönüş yolunda Antalya Konyaaltından 300 tl lik yakıt aldım İzmit te ışık yaktı ( genel olarak 140 civarı ) . Antalya içinde aldığım yakıtla beraber 2000 km lik yolda 1000 tl civarı yakıt harcadık .

https://i.hizliresim.com/DOkPDy.jpg

https://i.hizliresim.com/BO9rzG.jpg