Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul çevresi tatil tavsiyesi

driver_can
27-05-2019, 12:27
Merhabalar,Eşimle 2/3 gün konaklayabileceğimiz deniz imkanı güzel olan butik otel tarzında temiz düzgün nezih bir yerlerde tatil yapmayı düşünüyorum.Antalya vs düşünüyorduk hatta rezarvasyonumuzda var fakat eşim biraz daha aracımızla gezip keyif alabileceğimiz bir tatil düşünüyor.Ben de kırmak istemedim.Kerpe de kerpe diem otel biraz aklıma yattı kefkene senelerdir giderim ailemle denizi güzeldir ama otelde konaklamadım orada bi arkadaşım bozcaadayı fikir verdi daha önce konaklayan otel tavsiye edecek arkadaşlardan fikir rica ediyorum.

AşkınS.
27-05-2019, 12:33
Amasra diyeceğim de 2 3 gün çok sıkılırsınız.
Filyos,Amasra,gideros yaparsanız keyif alabilirsiniz

muzurasd
27-05-2019, 12:39
saroz körfesi

safaks
27-05-2019, 13:00
Bu konuyu bende takip ediyim. Istanbula yakin yerlere tavsiyelere ihtiyacim var.

TarikS
27-05-2019, 13:12
Yıllardır 23 Nisan tatillerinde arkadaş grubmuzla Bozcaada'ya gideriz, tavsiye ederim ben. Otel ismi hatırlamıyorum ama çok prof olmayan aile işletmelerini tercih ediyoruz hem uygun oluyor hem çok prosedür olmuyor. Minibüs kiralayıp gittiğimiz için de adada farklı yerleri gezme şansımız oluyor. 2-3 gün için ideal bir yer. Günbatımı için yel değirmenlerinin oraya gitmeyi unutmayın

Bayram tatili uzun olduğu için feribot kuyruklarında telef olmazsınız diye düşünüyorum. kısa 3 günlük fix tatillerde birikme olabiliyor genelde.

Baktınız aşırı kalabalık, dönüşte akşamda gidip arabayı karşıda bırakıp ertesi sabah yayan sıra beklemeden geçmek hayat kurtarıcı olabiliyor :) Merkezde bir otelde kalabilirsiniz. Otoparl sıkıntısı da hiç çekmedik biz

driver_can
27-05-2019, 13:18
Bu arada belirtmeyi unuttum bayram sonra haftaiçi günlerde tercih edeceğim yıllık iznime çıktığımda yani haziran sonu temmuz başı vs gibi.

dieselpower
27-05-2019, 13:58
Eneze gidebilirsiniz

mikelazi
27-05-2019, 14:16
temmuz sonuna burhaniyede ev kiraladım.

bayramda ist.den çıkmam gibi :)

-Murat Özcan-
27-05-2019, 14:18
Hocam sakin bir yer düşünürseniz Saray-Kıyıköy taraflarını öneririm.

Yeşillik ve Huzur arayanlar için birebir..

Oznsrl
27-05-2019, 15:20
2 kere avşa adasına gittim yine olsa yine giderim feribota biniyorsunuz adada iniyorsunuz ada içinde heryer yakıın zaten evler denize 20 metre falan bayramda biraz kalabalık olabilir ama ulaşımı kolay güzel bir seçenek bence

16EC813
28-05-2019, 10:57
Merhabalar,Eşimle 2/3 gün konaklayabileceğimiz deniz imkanı güzel olan butik otel tarzında temiz düzgün nezih bir yerlerde tatil yapmayı düşünüyorum.Antalya vs düşünüyorduk hatta rezarvasyonumuzda var fakat eşim biraz daha aracımızla gezip keyif alabileceğimiz bir tatil düşünüyor.Ben de kırmak istemedim.Kerpe de kerpe diem otel biraz aklıma yattı kefkene senelerdir giderim ailemle denizi güzeldir ama otelde konaklamadım orada bi arkadaşım bozcaadayı fikir verdi daha önce konaklayan otel tavsiye edecek arkadaşlardan fikir rica ediyorum.

bayram için rezerve yaptırmadıysan eyer bozcaadayı unut ,ama saroz veya asos derim ben ve oradaki biçok küçük tatil beledeleri var çok güzel doga ve deniz iç içe

SekoLive
28-05-2019, 11:16
bozcaadaya kadar mesafe varsa bide asosa bakmanı öneririm.

driver_can
28-05-2019, 11:42
bayram için rezerve yaptırmadıysan eyer bozcaadayı unut ,ama saroz veya asos derim ben ve oradaki biçok küçük tatil beledeleri var çok güzel doga ve deniz iç içe

Bayram için gitmeyeceğim bayram sonrası yıllık iznimin bi kısmında gitmeyi düşünüyorum.Eylül sonuna otel rezarvasyonu yaptırmıştım 5 gün Antalya o tarihe kadar ikimizde beklemek istemiyoruz.Bide yapı olarak otele tıkılıp kalmak yerine 3 er gün ikişer kez yakın yerlerde gezerek değerlendirelim istedik.Geçen sene balayımızda yine Antalyadaydık.2 günlüğüne de safranbolu da 1 gece kalıp dönüşte abant yedigöller falan görelim diye düşündüm.2 kişilik bi aileyken gezerek değerlendirelim bebek olunca otel en iyi seçenek olacak zaten.