Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Görünümü Xmax gibi olan scooterler bilen var mı?

beratyuksel
05-06-2019, 15:10
Merhabalar,

Bütçem 5000-6000 civarında, xmaxlerin görünümü çok hoşuma gidiyor kaslı ve güçlü duruyorlar ama piyasası 11.000-15.000 civarı
Görünümü xmaxe benzeyen bildiğiniz böyle bir scooter var mı? marka ya da model takıntım da yok, motor üzmesin yeter, kenarda köşede kalmış bilinmeyen bir şey olabilir

Motoru evden iş yani şehir içi kullanılacak, belki arada max 150km yol yapabilirim uzun yol olarak da

Önerilerinizi bekliyorum

-Murat Özcan-
05-06-2019, 16:21
Var hocam çok benzer mi bilmiyorum ama Joymax 250İ ve Daelim S3 Advence modellerine bakabilirsin..

TaGo
05-06-2019, 18:33
Kanuni merlin s

serhat306
06-06-2019, 12:21
Daelim s3 efsanedir.
Biraz daha cikip eski kasa xmax alabilirsiniz.

beratyuksel
06-06-2019, 18:53
Var hocam çok benzer mi bilmiyorum ama Joymax 250İ ve Daelim S3 Advence modellerine bakabilirsin..

hocam ikisi de tam aslında dediğim gibi yani birebir tasarımı benzesin demiyorum da böyle daha büyük kaslı dursun istiyorum, zayıf pizza kuryelerinin motorları var ya onlar gibi olmasın yani istediğim o, hani motorunun hacminin büyük olması değil de istediğim motorun hacimli görünmesi yola oturan bir motor yani
ama hocam ikisinin de piyasasına bi baktım 10.000-15.000 arası geziyorlar yine geçiyor bütçeyi

Kanuni merlin s

hocam baktım da bu motora xmaxe göre çok küçük kalıyor bu

Daelim s3 efsanedir.
Biraz daha cikip eski kasa xmax alabilirsiniz.

evet Daelim s3 aşırı hoşuma gitti ama fiyatlar biraz uçuk hocam xmaxte de öyle malesef

-Murat Özcan-
07-06-2019, 00:28
hocam ikisi de tam aslında dediğim gibi yani birebir tasarımı benzesin demiyorum da böyle daha büyük kaslı dursun istiyorum, zayıf pizza kuryelerinin motorları var ya onlar gibi olmasın yani istediğim o, hani motorunun hacminin büyük olması değil de istediğim motorun hacimli görünmesi yola oturan bir motor yani
ama hocam ikisinin de piyasasına bi baktım 10.000-15.000 arası geziyorlar yine geçiyor bütçeyi

hocam baktım da bu motora xmaxe göre çok küçük kalıyor bu

evet Daelim s3 aşırı hoşuma gitti ama fiyatlar biraz uçuk hocam xmaxte de öyle malesef

Arkadaşların da dediği gibi öyle pizzacı motoru falan değil yazdığımız motorlar senin işini rahatça görür.

Biraz daha heybet istiyorsan Daelim s3 iyidir.

Fiyatlar piyasaya göre çok normal aşağısında bulamassın.

Bulursun ama yatık olur kazalı olur Km çok yüksek olur vs vs karar senin..