PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : walbro yakıt pompası hortum bağlantı yeri kırılma kurtarılabilr mi ?

focal
09-06-2019, 16:47
merhaba yeni aldıgım walbro yakıt pompası şans eseri yere düşüp hortum baglantı kısmı kırıldı buna yapabilicek bi çözüm varmı bilgisi olan veya tavsiyede bulunabilicek varmı ?
https://s18.directupload.net/images/190609/temp/ez2kxxve.jpg (https://www.directupload.net/file/d/5478/ez2kxxve_jpg.htm)

livaneli
10-06-2019, 00:51
bol küfür edilir buna.

ghibli06
10-06-2019, 08:41
diş çekilip metal bir uç takılabilir, etrafını da benzinden bozulmayacak epoksi türevi bir malzemeyle sıvarsanız sanki olur gibi...

focal
10-06-2019, 22:05
bol küfür edilir buna.

hayatım boyunca okadar küfür etmemişimdir muhtemelen :))

focal
10-06-2019, 22:10
diş çekilip metal bir uç takılabilir, etrafını da benzinden bozulmayacak epoksi türevi bir malzemeyle sıvarsanız sanki olur gibi...

bir yapıştırıcı firma ile görüştüm yakıta etkilenmeyen yapıstırcı var hem yakıta hemde basınca dayanır dedi tek sorun diş açıp içine parca ayarlıycak adamı bulmak kaldı :) şansımızı bi deniycez artık sizin dediginiz gibi

suk3b3
10-06-2019, 22:14
hayatım boyunca okadar küfür etmemişimdir muhtemelen :))

Yalnız değilsin bende kırdım daha önce bmw nin orjinal sıfır pompasını hemde =/

Schumi
13-06-2019, 00:18
bir yapıştırıcı firma ile görüştüm yakıta etkilenmeyen yapıstırcı var hem yakıta hemde basınca dayanır dedi tek sorun diş açıp içine parca ayarlıycak adamı bulmak kaldı :) şansımızı bi deniycez artık sizin dediginiz gibi

Diş açarken sürekli kılavuzu çıkartıp tekrar takın. Parçaları temizleyin. Pompa içine kaçmasın bozulmasın pompa. Hatta pompayı sıvı ile çalıştırıp dışarı parçaları atmasını sağlayın.

focal
13-06-2019, 20:25
Yalnız değilsin bende kırdım daha önce bmw nin orjinal sıfır pompasını hemde =/

çok sinir bozucu bi durum ya sizede geçmiş olsun bu arada yurt dışı forumlarda bi kaç kişi daha var git gide çoğlaıyoruz galiba :)))

focal
13-06-2019, 20:31
Diş açarken sürekli kılavuzu çıkartıp tekrar takın. Parçaları temizleyin. Pompa içine kaçmasın bozulmasın pompa. Hatta pompayı sıvı ile çalıştırıp dışarı parçaları atmasını sağlayın.

dediginiz gibi yapıcam fakat bu işlemi yapıcak bi yer bulamadım 1 2 kişiye sordum olmaz dedi direk yada yapmak istemedi

ghibli06
13-06-2019, 20:42
dediginiz gibi yapıcam fakat bu işlemi yapıcak bi yer bulamadım 1 2 kişiye sordum olmaz dedi direk yada yapmak istemedi

Ankarada olsan gel halledelim diyeceğim, ustaların bu tripleri bizi meslek sahibi yaptı resmen!!! neymiş hocam olmayacak olan?

focal
13-06-2019, 20:49
Ankarada olsan gel halledelim diyeceğim, ustaların bu tripleri bizi meslek sahibi yaptı resmen!!! neymiş hocam olmayacak olan?

aynen malesef öyle zeten cevap bu bunla ne ugraşıyorsun ki yenisini al hazır cevap direk alt tarafı benzin pompası hesabına getiriyor işte halbuki malzeme palı sıkıntı orda