Orijinalini görmek için tıklayınız : Octavia RS TDİ vs Civic sport vs Civic sport+
ahmet3425
14-06-2019, 10:52
selamlar herkese
aksam yine bir stress atma organizasyonu duzenledik, keyifli bir cay muhabbetin ardından geceye eglenceli denemelerle noktayı koyduk.
octavia nın ne udugu belirsiz yazılımıyla son denemesi oldu diyebilirim haftaya iptaller+dp+yeniden yazılım ile daha hızlı olacagını dusunuyorum.
arac specleri;
octavia : 18 jant sadece yazılım
civic sport : oem jant+dp+yazılım
civic sport+: 19 jant+custom filtre kiti+yazılım
cam car: polo gti stage 1.5 :)
denemeler;
60/70/80 herturlu hız da basılıp yol oldukca sonuna kadar gidilmistir. ben en yuksek 235/240 arası gordum. octavia 220 ye kadar hep onde 220 itibariyle kırmızı civic yetisip yurumeye devam ediyor bir yerde rampa assagı sonuna kadar gittik orada soluma gecti kayıt alamadım ama bıraktıgımızda benim 6-7-8 boy kadar onumdeydi net sayamadım :)
ozellikle egimi de bulunca civicler top speed de guzel yuruyor yada benim arabam da bir sorun var 220 den sonra duvar oluyorum o kısmına yeni yazılım sonrası bakacagız.
buyrun iyi seyirler;
https://youtu.be/eCZFtvOlVWQ
https://youtu.be/a2KElScb3Ec
https://youtu.be/lcHassWYyKw
https://youtu.be/l92myb9Ylww
https://youtu.be/d2RtB7R758E
PiscocuK
14-06-2019, 11:07
Nc bunu kabul etmiyorum.Ben dün camcar oldum sadece deneyemedim. 240 gibi sağ lip fırlayıp yere sürtünce iptal oldum :)
3 lü kurulduğumuzda 135 kmh kadar kafada ben vardım. (fk7 grubundaki arkadaşlar aracı nasıl yürüteceğimi söyledi)
135 kmh de mutunun ısrarlı sellektörüne kayıtsız kalamadım yoksa peşimde nal toplardınız.Alayınıza gider :)
arabadan çıkan kıvılcım sere sürten lipmiş :) bildiğiniz gibi..
Bak bana ninjalık yaptırmayın masrafa sokmayın.sökerim jantları yazılımlar dpler sizi kurtarmaz :)
Velhasıl güzel geceydi.Kırmayıp 80 km den gelen Burak kardeşime teşekkür ediyorum.
Ahmet sen aracı bitir sağlıklı bir deneme yaparız.Ben olayı öğrendim bundan sonrası farklı olur.Senin yüklü haline eş değer civiclerde var atlıcaklar üzerinden :)
kazasız belasız sürüşler hepimize
ahmet3425
14-06-2019, 11:40
Nc bunu kabul etmiyorum.Ben dün camcar oldum sadece deneyemedim. 240 gibi sağ lip fırlayıp yere sürtünce iptal oldum :)
3 lü kurulduğumuzda 135 kmh kadar kafada ben vardım. (fk7 grubundaki arkadaşlar aracı nasıl yürüteceğimi söyledi)
135 kmh de mutunun ısrarlı sellektörüne kayıtsız kalamadım yoksa peşimde nal toplardınız.Alayınıza gider :)
arabadan çıkan kıvılcım sere sürten lipmiş :) bildiğiniz gibi..
Bak bana ninjalık yaptırmayın masrafa sokmayın.sökerim jantları yazılımlar dpler sizi kurtarmaz :)
Velhasıl güzel geceydi.Kırmayıp 80 km den gelen Burak kardeşime teşekkür ediyorum.
Ahmet sen aracı bitir sağlıklı bir deneme yaparız.Ben olayı öğrendim bundan sonrası farklı olur.Senin yüklü haline eş değer civiclerde var atlıcaklar üzerinden :)
kazasız belasız sürüşler hepimize
lip ve alev cıkma olayı ilgincti gercekten :D
sabah sizin o gruptan bana yazdılar kıskaca alacaklar dikkat etmek lazım :D
ben işlemleri yaptıktan sonra coolerlı falan olanlar deneyecez bakalım
stp yi buralara getiremedik ama saglık olsun :P hepimize kazasız belasız keyifli gazlamalar.
PiscocuK
14-06-2019, 11:58
lip ve alev cıkma olayı ilgincti gercekten :D
sabah sizin o gruptan bana yazdılar kıskaca alacaklar dikkat etmek lazım :D
ben işlemleri yaptıktan sonra coolerlı falan olanlar deneyecez bakalım
stp yi buralara getiremedik ama saglık olsun :P hepimize kazasız belasız keyifli gazlamalar.
Artık arkana bakarak yürü çünkü ben hazırım dediğinde cvc gazabından kurtulamayacaksın :)
Benim sola mola atar belli olmaz dememden yaklaşık olarak 5 sn sonra 200lerde sola atması. :D
Can çıkar huy çıkmaz :)
Kazasız belasız bitirmişsiniz Allah'tan.
Skodaya maşallah iyi yürümüş
Maşallah hepinize eğlenceli olmuş
Ama RS dediğin benzinli versiyon olmalı TDI ile alınacak keyif sadece daha az tüketim keyfi olur o kadar benzinli RS olsaydı klasman çok farklı olurdu.
Yükleme kolaylığı sürüş keyfi falan bunlar TDI ile olacak şeyler değil.
Neyse ayağınıza sağlık.
ahmet3425
14-06-2019, 14:29
Maşallah hepinize eğlenceli olmuş
Ama RS dediğin benzinli versiyon olmalı TDI ile alınacak keyif sadece daha az tüketim keyfi olur o kadar benzinli RS olsaydı klasman çok farklı olurdu.
Yükleme kolaylığı sürüş keyfi falan bunlar TDI ile olacak şeyler değil.
Neyse ayağınıza sağlık.
elimizdeki malzeme bu, ayrıca benzinli rs im olsa deneme yaptıgımız araclarda daha hızlı araclar olurdu. kendi capımız da egleniyoruz yine de yorum için teşekkürler.
-Murat Özcan-
18-06-2019, 19:36
Skoda maşallah iyi yürümüş şaşırttı beni.
Ama sonuç olarak kazasız belasız bitirmişsiniz orası daha önemli tabi..
Bu civicler ne ara 205i gecmeye başladı :D
masallah guzel denemeler olmus.
Bu civicler ne ara 205i gecmeye başladı :D
masallah guzel denemeler olmus.
Hedef 2023 !!! pardon 270 di :D
mikelazi
19-06-2019, 12:54
skoda dp-yazılımla bu halinden eser kalmaz bence
iyi eğlenmişsiniz maşallah :)
Hedef 2023 !!! pardon 270 di :D
Son rekor 251km 270 hala cok zor :) o arkadaş hala yaşıyormu acaba :D