Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW E30 M54B30 Swap / E36 M3 Kadar Hızlı Mı ? Launch Control !
Herkese Merhabalar bu videoda arkadaşım Birol ile E30 M54B30 Swap aracını inceledik.
kısaca speclerinden bahsetmem gerekirse :
M54B30 MOTOR ( STOCK 231 HP - 300 NM ) - SCHRİCK 262 DERECELİ EKSANTRİK - CUSTOM HEADERS - SPARK EMS V2 BEYİN - E36 M3 6 İLERİ ŞANZIMAN - BRONZ DEBRİYAJ - BMW LSD 3.46 DİFERANSİYEL
https://www.youtube.com/watch?v=JOblqQwFw1M
Araç hakkında yorumlarınızı merak ediyorum , siz olsanız M50yi M54 yerine tercih edermiydiniz ? Teşekkür ederim
BirolAYDIN
20-06-2019, 17:14
Gerçekten çok güzel bir video oldu eline sağlık cevat. Sizlerinde yorumlarınızı merak ediyoruz eğer merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz iyi seyirler.
kankaytsn
20-06-2019, 17:43
Duzgun e30ları görmek keyif verici:)
Araç sahibi cidden çok bilgili ve çok başarılı bir setup yapmış, her şey fevkalade. Sadece gözümü tırmalayan tek şey Style 5 jantların ölçüsü pek uyumlu gözükmüyor, et değerinden sanırım dışarıda kalıyor biraz, bir de lastik ölçüsü biraz ufak geldi ama takabilmek için mecbur sanırım.
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş
BirolAYDIN
20-06-2019, 22:08
Teşekkürler
BirolAYDIN
20-06-2019, 22:09
Duzgun e30ları görmek keyif verici:)
Teşekkürler
BirolAYDIN
20-06-2019, 22:10
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş
Çok teşekkürler Allah razı olsun.
BirolAYDIN
20-06-2019, 22:11
Araç sahibi cidden çok bilgili ve çok başarılı bir setup yapmış, her şey fevkalade. Sadece gözümü tırmalayan tek şey Style 5 jantların ölçüsü pek uyumlu gözükmüyor, et değerinden sanırım dışarıda kalıyor biraz, bir de lastik ölçüsü biraz ufak geldi ama takabilmek için mecbur sanırım.
Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için jantların et sinden ziyade taşıyıcılarla alakalı yaşanan problemler yüzünden bu şekilde duruyor jantlar
Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için jantların et sinden ziyade taşıyıcılarla alakalı yaşanan problemler yüzünden bu şekilde duruyor jantlar
Anladım hocam ama işin teknik boyutunu cidden çok güzel ölçüp biçip ayarlamışsınız elinize sağlık tekrardan.
Motor secimi basarili ve farkli olmus bence,acaba 3.0silardaki 272lik makine olmazmi diye dusunmedim degil.
bosporuss06
21-06-2019, 08:59
m54b30 stok 530i leri bile fena yürütmeyen bi motor,e30 gibi daha hafif ve ek modlarla yapılmış bir arabayı uçurur gibime geliyor...:)
onn_dear
21-06-2019, 13:12
Motor ve kasa seçimi çok iyi, araç sahibi bilinçli kullanıcı belli, araçta gayet sade ve şık sonuçta ortaya güzel eglenceli bir eser çıkmış. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
BirolAYDIN
21-06-2019, 19:45
Motor secimi basarili ve farkli olmus bence,acaba 3.0silardaki 272lik makine olmazmi diye dusunmedim degil.
Motor ne kadar yeni olursa risk ve uyumluluk sorunu artıyor teşekkürler yorum için
BirolAYDIN
21-06-2019, 19:46
m54b30 stok 530i leri bile fena yürütmeyen bi motor,e30 gibi daha hafif ve ek modlarla yapılmış bir arabayı uçurur gibime geliyor...:)
Uçup kaçmıyor ama yetiyor
BirolAYDIN
21-06-2019, 19:48
Motor ve kasa seçimi çok iyi, araç sahibi bilinçli kullanıcı belli, araçta gayet sade ve şık sonuçta ortaya güzel eglenceli bir eser çıkmış. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Allah razı olsun çok teşekkürler
serhadocak
21-06-2019, 20:14
Arabanın diriliği çok dikkatimi çekti, çizgileri çok iyi, tamponlar çok iyi, maşallah...
Aracın duruşu, yürürü çok başarılı. Sadece ön is karlık + lip olursa mükemmel durur. Kazasız belasız
e30 a maşallah takıldığım bi nokta oldu. Jantlar ön arka 7-8 olarak üretilmemiş. Büyük ihtimal farklı genişlikteki jantlar bir araya getirilmiş.
Proje çok başarılı olmuş, emeğinize sağlık. Video'da ben mi kaçırdım bilmiyorum m3'ü geçiyor mu? :D Şaka bir yana maliyetlerden biraz rakamsal bahsetseydiniz keşke, piyasa *****. İzleyenlere az çok fikir verirdi.
Proje çok başarılı olmuş, emeğinize sağlık. Video'da ben mi kaçırdım bilmiyorum m3'ü geçiyor mu? :D Şaka bir yana maliyetlerden biraz rakamsal bahsetseydiniz keşke, piyasa *****. İzleyenlere az çok fikir verirdi.
çok teşekkür ederim , maliyet araç dahil yaklaşık 100 milyar tutmuş. M3 ile bir roll güzel olurdu örnek olarak fakat malesef denk getirmedik. 100-200 süresini baz alarak bunu söyledik aslında.
BirolAYDIN
22-06-2019, 00:21
Arabanın diriliği çok dikkatimi çekti, çizgileri çok iyi, tamponlar çok iyi, maşallah...
Teşekkürler kasanın uğraşmaya deyeceğini düşündüğümüz için tercih ettik
BirolAYDIN
22-06-2019, 00:23
Aracın duruşu, yürürü çok başarılı. Sadece ön is karlık + lip olursa mükemmel durur. Kazasız belasız
Carbon is karlık vardı falan heryerde sürttüğü için kırıldı bizde orjinaline döndük teşekkürler yorum için
BirolAYDIN
22-06-2019, 00:25
e30 a maşallah takıldığım bi nokta oldu. Jantlar ön arka 7-8 olarak üretilmemiş. Büyük ihtimal farklı genişlikteki jantlar bir araya getirilmiş.
Bunun dediğim gibi olduğunu kanıtlayamam size fakat bu jant set olarak 7 ofset üretiliyor ve bu model adı sadece bu jant için geçerli e34 ün jantı 8 ofsetli takım olmadığı için farklı jantların birleştirilmesindense opsiyonlu ön arka farklı ofset olduğunu düşünmek daha mantıklı teşekkürler yorum için
BirolAYDIN
22-06-2019, 00:28
Teşekkürler evet cevat ın dediği gibi 100-200 süresi 12 saniye aracın onu baz alarak e36 m3 ile kıyasladık.
dragon07
22-06-2019, 01:15
araç çok güzel fakat jantlar ve aracın yerden yüksekliği yakışmamış, ama siz beğeniyorsanız maşallah
Masallah araca. Ilk kez bir arac sahibi sorulara tek tek yanit veriyor, tebrik ederim . Kazasiz belasiz surusler.
BirolAYDIN
22-06-2019, 10:11
araç çok güzel fakat jantlar ve aracın yerden yüksekliği yakışmamış, ama siz beğeniyorsanız maşallah
Teşekkürler
BirolAYDIN
22-06-2019, 11:00
Masallah araca. Ilk kez bir arac sahibi sorulara tek tek yanit veriyor, tebrik ederim . Kazasiz belasiz surusler.
Çok teşekkürler Allah razı olsun
Bunun dediğim gibi olduğunu kanıtlayamam size fakat bu jant set olarak 7 ofset üretiliyor ve bu model adı sadece bu jant için geçerli e34 ün jantı 8 ofsetli takım olmadığı için farklı jantların birleştirilmesindense opsiyonlu ön arka farklı ofset olduğunu düşünmek daha mantıklı teşekkürler yorum için
Valla kardeşim yazdıklarından bişey anladım desem yalan olur. Bu model 16 inç stlye 5 sadece e39 ve e38 için üretilmiş hatta şöyle söyliyim e39 için olanlar 7inç e38 için olanlar 8 inç şeklinde üretilmiş. Ufak bi nüans belki ama Bmw nin eski seri jantlarında biraz hassasım kusura bakma :)
BirolAYDIN
22-06-2019, 11:40
Valla kardeşim yazdıklarından bişey anladım desem yalan olur. Bu model 16 inç stlye 5 sadece e39 ve e38 için üretilmiş hatta şöyle söyliyim e39 için olanlar 7inç e38 için olanlar 8 inç şeklinde üretilmiş. Ufak bi nüans belki ama Bmw nin eski seri jantlarında biraz hassasım kusura bakma :)
Anlıyorum :)
burakcan
14-07-2019, 18:29
arabanın duruşu ve gidişi mükemmel sadece göze jantlar çarpıyor ama maşallah emeklere
BATUHANGOKDAG
18-02-2020, 01:56
Sevgili Birol
Sormak istediğim bir soru var
Coillerden memnunmusun? Yani şunu demek istiyorum illaki sertlik vardır fakat çukura düşünce tak tuk bam güm ses yapıomu ve içinde top gbi sektiriomu orta düzeyde bnm e36 için coil düşünüyorum tecrüben beni bilgilendirir