Orijinalini görmek için tıklayınız : Vnt turbo kurum problemi
dieselpower
22-06-2019, 20:59
Cümleten iyi akşamlar,
1.9 tdi afn kullanıcısıyım araçta fabrika çıkışı vnt turbo var, aldığimin haftası kırılmıştı turbo, revize ettirirken hybritledik. 2.5 sene oldu tamir gördüğünden beri o zamandan bu zamana 15 20 bin km anca yapmışımdır.
Problem zamanla oluşan kurumun vnt ayarını bozmasindan ötürü şuan turbo dengesiz çalışıyor.
Sormak istediğim soru vnt turboyu bi kenara bırakıp normal bi turbo güzel bi ayarla sağlıklı ilerleyebilir miyim
aykutsafakyaman
22-06-2019, 21:01
Gene vntli bi turboyla niye devam etmiyosun
dieselpower
23-06-2019, 06:59
Gene vntli bi turboyla niye devam etmiyosun
Yine kurumdan ötürü problem yaşıcam çünkü
Würth'ün depoya atılan dpf temizleyicisinden kullansan faydası olmaz mı?
dieselpower
24-06-2019, 13:21
Würth'ün depoya atılan dpf temizleyicisinden kullansan faydası olmaz mı?
400bini devirmiş bi arabada kullanmanın çok doğru olcağını düşünmüyorum
kurum problemini çözmeden bence turbo konusuna gelmemen gerekiyor sanki
tolga_55
25-06-2019, 07:55
Cümleten iyi akşamlar,
1.9 tdi afn kullanıcısıyım araçta fabrika çıkışı vnt turbo var, aldığimin haftası kırılmıştı turbo, revize ettirirken hybritledik. 2.5 sene oldu tamir gördüğünden beri o zamandan bu zamana 15 20 bin km anca yapmışımdır.
Problem zamanla oluşan kurumun vnt ayarını bozmasindan ötürü şuan turbo dengesiz çalışıyor.
Sormak istediğim soru vnt turboyu bi kenara bırakıp normal bi turbo güzel bi ayarla sağlıklı ilerleyebilir miyim
Ankastre fırınları temizlemek için spreyler var. Turbonun egzoz salyangozundan egzoz borusunu ayır. Bu spreyden sıkıp iyice doldur salyangoz içini. 10 DK bekle biraz daha sık. sonra egzoz borusunu takıp toplayıp temiz temiz kullan hocam.
dieselpower
25-06-2019, 09:23
kurum problemini çözmeden bence turbo konusuna gelmemen gerekiyor sanki
Onun için bi tavsiye varsa onada açığım problem yok ama artık vnt turbodan bıkkınlık geldi
dieselpower
25-06-2019, 09:24
Ankastre fırınları temizlemek için spreyler var. Turbonun egzoz salyangozundan egzoz borusunu ayır. Bu spreyden sıkıp iyice doldur salyangoz içini. 10 DK bekle biraz daha sık. sonra egzoz borusunu takıp toplayıp temiz temiz kullan hocam.
Tavsiye için teşekkürler
Sanırım daha önce böyle bi uygulama yaptınız. Tam olarak hangi ürünü kullandığınızı yazar mısınız?
tolga_55
28-06-2019, 12:00
Sanırım daha önce böyle bi uygulama yaptınız. Tam olarak hangi ürünü kullandığınızı yazar mısınız?
Domol Fırın & Izgara Temizleyici Kopuk 500 ml - Yağ Cozuculer - Fırın Temizliği - Temizlik (https://www.rossmann.com.tr/domol-firin-izgara-temizleyici-kopuk-500-ml-p-79361?gclid=CjwKCAjw9dboBRBUEiwA7VrrzYeASCroYq3yos K1dWrndCf0RHM8DCL0V_ZC1f0lun2JuAtvZuwzqxoCa2UQAvD_ BwE)
Bu ürünü kullandım.
dieselpower
28-06-2019, 14:48
Domol Fırın & Izgara Temizleyici Kopuk 500 ml - Yağ Cozuculer - Fırın Temizliği - Temizlik (https://www.rossmann.com.tr/domol-firin-izgara-temizleyici-kopuk-500-ml-p-79361?gclid=CjwKCAjw9dboBRBUEiwA7VrrzYeASCroYq3yos K1dWrndCf0RHM8DCL0V_ZC1f0lun2JuAtvZuwzqxoCa2UQAvD_ BwE)
Bu ürünü kullandım.
Turbo araç üstündeyken sadece egzozu sökerek yaptınız doğru anladım değil mi?
tolga_55
04-07-2019, 15:07
Turbo araç üstündeyken sadece egzozu sökerek yaptınız doğru anladım değil mi?
evet hocam.