Orijinalini görmek için tıklayınız : En kampanyalı araçlar hangileri?
Arkadaşlar bu ayın sonuna kadar hurda teşviği rakamını yükselttiler. Ötv dede ***** bir düzenleme var. Peki otomotiv firmalarını şuan özel olarak nitelendirebileceğinşz hangi kampanyaları var?
mesela fiat 1000 tl taksitle bile doblo satıyor 2017 model bile var ellerinde. Genel anlamda kampanyalı özel fiyatlı araçları paylaşırmısınız?
Tiguan highline 200 binliraya aldılar en son arkadaşım. Usd 52 civarındayken
190 bine highline alan vardı. Bayiyle iletişime geçip elinde araç olan bayi bulmanız gerekiyo.
onn_dear
23-06-2019, 21:29
Sıfır km eski kasa Astra sedan 1.4 turbo 140 hp 6 ileri manuel edition plus donanım 90 bin tl civarında bırakıyordı. Güzel rakam bence.
onn_dear
23-06-2019, 21:30
Ornek ilan
Opel / Astra / 1.4 T / Edition Plus / ''0''km ASTRA SEDAN EDITION PLUS 1.4 TURBO 140hp sahibinden.comda - 701674485 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-0-km-astra-sedan-edition-plus-1.4-turbo-140hp-701674485/detay)
donanımhaber'den takip ettiğim kadarıyla bayiler hiç etmiş o 5 binlik farkı. Hurda bulmak zorlaştı deyip ötv indiriminin bi kısmını daha cebe indiriyorlarmış. (Eskiden 5 bine hurda araç çözüyorlardı).
Fiat'ın kampanyası bugüne has değil. Ötv indiriminden önce de faiz destekli Doblo-Fiorino sattıkları çok oldu. Başka türlü bu rakamlara ulaşmaları imkansız zaten.
Vw Golf'te 50 bin sıfır faiz var. Fiyatlar avantajlı mı tartışılır.
Comfortline tdi dsg + app con. + cam tavan 150 bin tl
Highline tdi dsg 160 bin tl (cam tavan yok galiba)
Bazı Opel bayilerinde fırsat araçları denk geliyor. Takip etmekte fayda var.
Misal; Uşak Arden Otomotiv Opel Yetkili Bayi Vasıta ilanları sahibinden.com’da! (https://opelardenotomotiv.sahibinden.com/)
Bunların dışında Toyota corolla otomatik için 110 civarı fiyatlar gördüm.
Kasım ve Aralık ayındaki fırsatlar yok yani. Bu krizde daha fazla fırsat olması lazım bence. Nerede o 2008 yılındaki indirimler...
Tiguan highline 200 binliraya aldılar en son arkadaşım. Usd 52 civarındayken
190 bine highline alan vardı. Bayiyle iletişime geçip elinde araç olan bayi bulmanız gerekiyo.
O araçlar bitti 2019 1.5 dsg comfort bir ihtimal cam tavanlı comfort alt vergi dilimine inen araç bulunabilir, bayileri tek tek aramak lazım, hurda desteği ile 190.000 tl civarlarında olur otomobilin fiyatları.
Mercedes bildiğim kadarı ile (sanırım diğer modellerde de var) C200 AMG pakette bir kampanya yapmış , ekstra hekim indirimi vs. varmış. Aramızda Mercedes Satış Danışmanı var mı veya yardımcı olabilecek ?
Yaklaşık 2-3 hafta önce skoda,audi,volkswagen,ford,seat bayilerini gezdim. Çoğunun elinde eski girişli araç kalmamış.1-2 tane vardı onlarda satılmıştır büyük ihtimalle. Premium segmentte , belki satılmayan araçlar kalmıştır. Bayilerden bilgi almak lazım
Bu hurda indiriminde hurdayı kendilerimi buluyor.
kendimiz hurda araba getirsek bir avantajı olurmu bize?
E180 exc. 350-400 arası donanımına göre fiyatı var.
Ne dersin alalım mı 3-4 tane esnaf paket?
Ne dersin alalım mı 3-4 tane esnaf paket?
Alcaz herhalde 1 tane kaputta logoyu gören modelden :D sanada yapalım bi amg paket
Sıfır km eski kasa Astra sedan 1.4 turbo 140 hp 6 ileri manuel edition plus donanım 90 bin tl civarında bırakıyordı. Güzel rakam bence.
bunu gördüm , sifir benzinli araba alacaklar için resmen bedava.
M U R A T
24-06-2019, 09:46
bunu gördüm , sifir benzinli araba alacaklar için resmen bedava.
ah birde çok yakmasa :) fabrika verisi 8 lt istanbulda 10 lt civarı yakar sanırım
onursumer
24-06-2019, 09:55
daha bayi gezemedim ama bende günlük binmelik dizel benzinli farketmez kampanyalı birşeyler bakıyorum :)
ah birde çok yakmasa :) fabrika verisi 8 lt istanbulda 10 lt civarı yakar sanırım
aynı astraların 1.6 atmosferikleri satiliyordu sifir km olarak , hatta ben birtanesine denk gelmiştim 0 km 2018 , bordo renkli. 83 bin tl ye satildi.
yakıtı çok önemsemeyen , ya da tüp takarım diyen için gerçekten o paraya dacia yok.
bu arada bu 1.4t lere lpg oluyor mu acaba?
M U R A T
24-06-2019, 10:08
aynı astraların 1.6 atmosferikleri satiliyordu sifir km olarak , hatta ben birtanesine denk gelmiştim 0 km 2018 , bordo renkli. 83 bin tl ye satildi.
yakıtı çok önemsemeyen , ya da tüp takarım diyen için gerçekten o paraya dacia yok.
bende lpg kitlerine baktım hemen prins in 8000 tl :)
Kafadan 2-3 bin lira avantajlı olur. Çünkü bayiler minimum 5 bin yazıyordu, hurda desteği 10 binden 15 bine çıkınca daha fazla istemeye başlamışlar.
Ben otomatk sport modelini kullandım.Aracımda lavato marka servisin taktığı sistem vardı. lpg de yakıtımı makul sayılabilir. (Lpg litre fiyatı 3.35 iken ,37 kuruş civarı yakıyordu şehir içi)
onn_dear
24-06-2019, 11:10
1.4T varken 1.6 atmosferik alınmaz ki zaten sakin kullanımda aynı yakarlar. 1.4T lere lpg taktıran arkadaşım oldu ama fiyatını hiç sormadım.
Arabayı kendileri buluyorlar. 15 bin indirim yapıp. 3-4 bin hurda aracın fiyatını ekliyorlar
Civic'e indirim yapmışlar felan deniyordu. kendim bir türlü giidp fiyat alamadım. Acaba HB sport plus da varmıdır uyguladıkları indirim.
Leon ve golf fiyatı alan var mı ? Bu arada vw de haziran ayı boyunca 50 bine 0 faiz varmış . İhtiyacı olan değerlendirebilir.
Leon ve golf fiyatı alan var mı ? Bu arada vw de haziran ayı boyunca 50 bine 0 faiz varmış . İhtiyacı olan değerlendirebilir.
Golfler o kadar saçma sapan rakamlara gitti ki o kampanya pek tutmaz bu havada :D
İlk sayfada yazdım, dizel otomatikler 150-160 civarında. Bugün 100 bin nakdi olan biri, çok güzel 2.el araçlar bulur. Seneye yeni kasa da geliyor. Avantajlı değil bence bu rakamlar.
A3 distronic cam tavan en fulu.desem şaşmaz. İnci beyazına 1.6 tdi. 179.000 tl teklif verdiler bugün. Esas.rakamı 254 mü neydi
Golfler o kadar saçma sapan rakamlara gitti ki o kampanya pek tutmaz bu havada :D
Eski girişlileri baya ucuza sattılar.Benim golf ilandaydı o ara yetişemedik.
İlk sayfada yazdım, dizel otomatikler 150-160 civarında. Bugün 100 bin nakdi olan biri, çok güzel 2.el araçlar bulur. Seneye yeni kasa da geliyor. Avantajlı değil bence bu rakamlar.
2018 1.0 dsg highline cam tavan hatasız ikinci elde 130-140 arası gidiyor. 1.4 üde +10 bin fazlaya gidiyor . 1 yıl için aradaki fiyat farkı değer mi tartışılır. Yeni golfün gelmesi eski kasaların fiyatını nasıl etkiler . Tahminiz var mı ?
Bayramdan önce aldığım fiyatlar :
A5 1.4 Tsi En dolusu 330
Leon 1.6 Tdi fr 143
Golf 1.0 Tsi comfort dsg cam tavan gri 154
Golf 1.6 tdi comfort dsg cam tavan füme büyük ekran 164
Superb Prestige 1.6 Tdi Dsg 279
A3 1.5 Tsi Dolu 189
A3 1.0 tsi 160
2018 1.0 dsg highline cam tavan hatasız ikinci elde 130-140 arası gidiyor. 1.4 üde +10 bin fazlaya gidiyor . 1 yıl için aradaki fiyat farkı değer mi tartışılır. Yeni golfün gelmesi eski kasaların fiyatını nasıl etkiler . Tahminiz var mı ?
Valla onu kestirmek çok zor. İşler zora girerse ötv'de bir tırpan daha gelir. Eski fiyatına yeni kasa satılır. Bir diğer ve güçlü olasılık; kur artışı devam eder, bugünkü rakamlar dahi yalan olur.
130 civarına bugün araç alacak olsam 1.0 dolu Golf benim de alternatiflerim arasında olurdu. Şöyle 30 bini geçmemiş, garantili bir araç baş ağrıtmaz. Ama sıfırı hiç makul görünmüyor.
Yeni cla Amg 1.5 dizel doluca araçlar 330 civarı
Makyajlı c200d 160 lık Amg 360 civarıymış.
Valla onu kestirmek çok zor. İşler zora girerse ötv'de bir tırpan daha gelir. Eski fiyatına yeni kasa satılır. Bir diğer ve güçlü olasılık; kur artışı devam eder, bugünkü rakamlar dahi yalan olur.
130 civarına bugün araç alacak olsam 1.0 dolu Golf benim de alternatiflerim arasında olurdu. Şöyle 30 bini geçmemiş, garantili bir araç baş ağrıtmaz. Ama sıfırı hiç makul görünmüyor.
Dediklerinizde çok haklısınız yarın bile ne olcağını tahmin edemiyoruz. Geçen seneye göre şatışlar baya düştü fakat doviz artmaya devam ederse bayilerinde yapabilceği birşey yok .
Şuanda bile uçuk kaçık rakam çekiyorlar, 3 ay önce 2017 model 24 binde 1.4 tsi dsg highline hayalet ekran, sunroof içi bej hatasız araçımı 7 ay ilanda kaldı, illahlah ettim artık o derece, 135.500 e sattım benden alan arkadaş geri görüş kamerasi taktı 135 e verdi bmw almak için, Şimdi bakıyorum 148 155 160 çeken var, Değer mi bilmiyorum bu paraya satan var mı? Şuanda kullandığım 2017 kasa leon var ilana koydum en son 128 gördü satsam alabileceğim araba yok diye satmadım.
Bayramdan önce aldığım fiyatlar :
A5 1.4 Tsi En dolusu 330
Leon 1.6 Tdi fr 143
Golf 1.0 Tsi comfort dsg cam tavan gri 154
Golf 1.6 tdi comfort dsg cam tavan füme büyük ekran 164
Superb Prestige 1.6 Tdi Dsg 279
A3 1.5 Tsi Dolu 189
A3 1.0 tsi 160
1.6 tdi dsg comfort golf sunroof buyukekran carplay 151.000₺
1.6 tdi dsg high geri goruslu 162 civari
Satın alanlar var.
Saçma sapan OTV olaylarını daha yeni saçma sapan uygulamalar ile toparlamaya çalışıyorlar. Kasım 2018 de arabayı 200.000'e alırken hurda aracım vardı. Onu 3000 tl sayıyordu devlet. Vergi matrahı 120.000 TL diye. Bende kızıp vermedim arabayı. Şimdi aynı arabaya 12.000 TL indirim var. Hayır madem bi indirim çıkarıp hurdalardan kurtulacaksın ne diye ilk başta hepsine aynı yapmıyorsun önceki senelerde yaptığın gibi. 3000 TL indirim nedir hurda için. Acayip kızgınım bu konuda.
Şuanda bile uçuk kaçık rakam çekiyorlar, 3 ay önce 2017 model 24 binde 1.4 tsi dsg highline hayalet ekran, sunroof içi bej hatasız araçımı 7 ay ilanda kaldı, illahlah ettim artık o derece, 135.500 e sattım benden alan arkadaş geri görüş kamerasi taktı 135 e verdi bmw almak için, Şimdi bakıyorum 148 155 160 çeken var, Değer mi bilmiyorum bu paraya satan var mı? Şuanda kullandığım 2017 kasa leon var ilana koydum en son 128 gördü satsam alabileceğim araba yok diye satmadım.
Ben de. 2 ay golfümü önce sattım .Alan adam galericiymiş bir gün sonra ilana koydu 2 ay oldu hala ilanda. 1.0 ve 1.4 tsi highline piyasasını takip ediyorum . Çoğu araç ilanda uzun süre kalıyor 1-2 kez ilana girdikleri oluyor. Piyasa şişik o fiyata o arabalar satılmıyor. 2017 golf fiyatlarını bilmiyorum fakat 2018 1.0 a maksimum 135 1.4 ede maksimum 145 verilir hatasız ve cam tavan olması koşuluyla.
Aracanız leon fr ise 128 çok iyi fiyat 2018 model hatasız standart fr a 125 bine anlaşmıştım .
1.6 tdi dsg comfort golf sunroof buyukekran carplay 151.000₺
1.6 tdi dsg high geri goruslu 162 civari
Satın alanlar var.
Dediğim gibi bayramdan önce almıştım fiyatları . 1.6 Tdi Dsg Highline için 168.5 fiyat alınmış bügün .
tr_select
25-06-2019, 07:52
opel 1.4t motora lovato taktırdım ben.
1 sene önce dolar çoştuğunda 2700e her şey dahil buldu sanırın.
Şuan olsa olsa 3.000 civarıdır.
20.000km oldu, sorun yaşamadım. Sakin de kullandım. İt gibi de.
Yalnız kitten önce çok iyi ayar ve montaj yapılması gerekiyor...
Düşünenler 1.4t motoru listeye eklesinler.
Not: sakin kullanımda %40 fark ediyor :D
Nissan - VW ve Mercedes Türkiye ile çalışıyoruz
Nissan da 2018 öyle bir stok var ki yıl sonunda inanılmaz derecede kampanyalar bekliyoruz. Yoksa bitirmesi imkansız.
VW de 2017 0km bile araç var ne olacağı bilinmiyor.
astra sedan 1.4t sahibiyim; 3 ay önce sıfır km olarak satın aldım; öncesinde de 1.6 motorlu olanına sahiptim; diyeceğim şu ki astra 1.4t olmadan çok yavan. Hatta boş paket astra almak yerine artık şu Opel / Astra / 1.4 T / Edition Plus / ''0''km ASTRA SEDAN EDITION PLUS Otomatik Vites OPEL-ATEŞ sahibinden.comda - 702307938 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-0-km-astra-sedan-edition-plus-otomatik-vites-opel-ates-702307938/detay) tercih edilirse daha doğru olur; keza milattan önce kalmış kasa ancak donanımlı çekilir :D
astra sedan 1.4t sahibiyim; 3 ay önce sıfır km olarak satın aldım; öncesinde de 1.6 motorlu olanına sahiptim; diyeceğim şu ki astra 1.4t olmadan çok yavan. Hatta boş paket astra almak yerine artık şu Opel / Astra / 1.4 T / Sport / 0 KM ASTRA SEDAN SPORT 1.4 TURBO 140HP MT6 sahibinden.comda - 701662637 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-0-km-astra-sedan-sport-1.4-turbo-140hp-mt6-701662637/detay) tercih edilirse daha doğru olur; keza milattan önce kalmış kasa ancak donanımlı çekilir :D
geçen cuma günü dacia duster 1.6 benzinli giriş seviyesi comfort modeli için 82.000 tl fiyat aldım.1.3 fabrikasyon lpgli model içinde en dolu paket prestige plus'ı 115.ooo tl dediler.
Muharrem C.80
25-06-2019, 23:39
Bayilerdeki danışmanlarında bayilerinde karnı tok sırtı pek heralde.. Honda Nissan Hyundai Kia Opel gezdim dün bugün ya kime sorsak o yok bu yok elimizde bu var fiyatlar sabit, zaten çok satıyoruz, aracı göstermem satıldı, dizel yok gelmeyecek, ötv yükselecek, donanım yapamıyoruz üst dilime giriyor, sipariş geçemiyoruz falan filan daha ne laflar ne laflar.. Dalgamı geçiyorlar karınlarımı tok iştenmi atılmaya çalışıyorlar yoksa firmalar vitesi boşamı almış yahut müşteri milletimi arsız tam kestiremedim. 90lardaki gibi elinde ne varsa boşoğlu boş lanet paket araaçları kakalıyolar millete. Alanda var anlamadım neler dönüyor?
Seat Leon 1.6 tdi dsg FR paket 144.500 bırakıyorlar. Ama kredi kampanyası yok. Bayramdan öncede Nissan qq 1.2 skypack 168.500 e alındı. 151.500 e nakit bıraktılar ama kredi çıkmayınca bayiiden kredi alındı 168.500 e geldi.
Bayilerdeki danışmanlarında bayilerinde karnı tok sırtı pek heralde.. Honda Nissan Hyundai Kia Opel gezdim dün bugün ya kime sorsak o yok bu yok elimizde bu var fiyatlar sabit, zaten çok satıyoruz, aracı göstermem satıldı, dizel yok gelmeyecek, ötv yükselecek, donanım yapamıyoruz üst dilime giriyor, sipariş geçemiyoruz falan filan daha ne laflar ne laflar.. Dalgamı geçiyorlar karınlarımı tok iştenmi atılmaya çalışıyorlar yoksa firmalar vitesi boşamı almış yahut müşteri milletimi arsız tam kestiremedim. 90lardaki gibi elinde ne varsa boşoğlu boş lanet paket araaçları kakalıyolar millete. Alanda var anlamadım neler dönüyor?
Devlet teşviği, ötv hediyesi cart curt bitecek diye millet bayilere koştuysa; dötleri kalkmıştır.
imprezaWRC
27-06-2019, 12:31
Herhalde ne sorsan yok dedikleri bir pakettir. Haziran indirimi nedir ne değildir diye merak edip geçenlerde cadde üzerindeki bayiye gittik. E220d AMG için sağolsunlar teklif verdiler, verdikleri fiyata daire alınır. Adaptif hız sabitleyici yok, arka camları koyu değil, suni deri döşeme var. Özetle, aynı segmentte rakibinde olanlar bu pakette yok ama fiyatı 680.000 TL. Bende o kadar eksiğe fiyatı bu ama size oluru şu kadar diyecek diye saf saf bekledim. Meğer 800.000 TL'den 680.000 TL'ye inmiş birde hekim indirimi yapacaklarmış. Beynimiz yanmadan çıktık bayiden. Sonra zaten ne düşünüyorsunuz diye arayan soranda olmadı.
İndirimde sorarsan Mercedes'in tarihinde olmayan bir indirimmiş. Daha 2019 modelleri getirmemişler. Getirseler herhalde, lazım olan donanımlara sahip bir E serisi için 1.000.000 TL isteyecekler.
Herhalde ne sorsan yok dedikleri bir pakettir. Haziran indirimi nedir ne değildir diye merak edip geçenlerde cadde üzerindeki bayiye gittik. E220d AMG için sağolsunlar teklif verdiler, verdikleri fiyata daire alınır. Adaptif hız sabitleyici yok, arka camları koyu değil, suni deri döşeme var. Özetle, aynı segmentte rakibinde olanlar bu pakette yok ama fiyatı 680.000 TL. Bende o kadar eksiğe fiyatı bu ama size oluru şu kadar diyecek diye saf saf bekledim. Meğer 800.000 TL'den 680.000 TL'ye inmiş birde hekim indirimi yapacaklarmış. Beynimiz yanmadan çıktık bayiden. Sonra zaten ne düşünüyorsunuz diye arayan soranda olmadı.
İndirimde sorarsan Mercedes'in tarihinde olmayan bir indirimmiş. Daha 2019 modelleri getirmemişler. Getirseler herhalde, lazım olan donanımlara sahip bir E serisi için 1.000.000 TL isteyecekler.
benim baktığım exclusive paketti direk işte nappa deri ,ısıtma, hafıza, geri görüş, panaromik, elek. bagaj falan vardı. ilandaki arabalar gibi iyi fiyat o segmentte şuan sıfır araba için bence
Nissan - VW ve Mercedes Türkiye ile çalışıyoruz
Nissan da 2018 öyle bir stok var ki yıl sonunda inanılmaz derecede kampanyalar bekliyoruz. Yoksa bitirmesi imkansız.
VW de 2017 0km bile araç var ne olacağı bilinmiyor.
2017-2018 sıfır km hangi modeller var avantajlı fiyat verebilir misiniz ?
2017-2018 sıfır km hangi modeller var avantajlı fiyat verebilir misiniz ?
Bizi sadece stoktaki aracı görebiliyoruz parça tedariği yaptığımızdan dolayı rakamlar hakkında bir bilgimiz yok maalesef
E class için bir şey diyemem ancak 1 sayfa önce sorduğum C200 AMG yi biz babam için aldık. Baya dolu ve aldığımız fiyatı TR de herhangi bir bayi veremedi, sanırım antep bayisi baya şartları zorladı. Antepteki danışman da bizimkilere aynı şeyi söylemiş, gerçekten çok uygun kaçırmayın diye. Aynı şekilde Ankara da arkadaşlar sordurdu satış müdürüne vs. onlarda onayladı.
İşin aslı o paraları edecek bir araba değil ancak şartlar / ekonomi / gidişat 3 lüsüne bakınca daha da artacağı kesin.
imprezaWRC
28-06-2019, 16:26
E class için bir şey diyemem ancak 1 sayfa önce sorduğum C200 AMG yi biz babam için aldık. Baya dolu ve aldığımız fiyatı TR de herhangi bir bayi veremedi, sanırım antep bayisi baya şartları zorladı. Antepteki danışman da bizimkilere aynı şeyi söylemiş, gerçekten çok uygun kaçırmayın diye. Aynı şekilde Ankara da arkadaşlar sordurdu satış müdürüne vs. onlarda onayladı.
İşin aslı o paraları edecek bir araba değil ancak şartlar / ekonomi / gidişat 3 lüsüne bakınca daha da artacağı kesin.
Hayırlısı olsun, kazasız ve belasız sürmenizi dilerim :)
Aldığınız otomobilde ne donanaımlar var yazmanız mümkün mü? Mesela, arka camlar koyu mu? Adaptif hız sabitleme var mı?
Hayırlısı olsun, kazasız ve belasız sürmenizi dilerim :)
Aldığınız otomobilde ne donanaımlar var yazmanız mümkün mü? Mesela, arka camlar koyu mu? Adaptif hız sabitleme var mı?
Çok teşekkürler. Ben İstanbul'da yaşadığım için aracı canlı görmedim, babamda öyle opsiyon donanım çok takılmaz, anlamaz da zaten :) ancak gece paketi altında arka camlar koyu, ön panjur farklı, yan aynalar farklıymış danışmanın saydığına göre. Birde Tekno plus mı dedi, teknoloji paketimi ne dedi onun altına elektrikli bagaj, anahtarsız giriş vs. mevcut. Geri kalan şeyler klasik AMG zaten.
Hayırlı olsun. Gerçekten son cümlenizde haklısınız.
Geçen hafta bi arkadaşım almıştı bende sıfırını kullandım güzel araç ya ben çok seviyorum :)
Kazasız belasız inşallah.
Sti_Ozan
29-06-2019, 11:13
1.6 tdi octavia için cam tavan,dsg vs full olarak 180bin civarı bi rakama aldık şirkete.
1.6 tdi octavia için cam tavan,dsg vs full olarak 180bin civarı bi rakama aldık şirkete.
Aynı araçtan mı bahsediyoruz , hurdasız fiyatı 163.750
Skoda / Octavia / 1.6 TDI / Style / ''O''KM-2019-OCTAVİA-1.6-TDİ-DSG-STYLE-CAM TAVAN-BAYİİDEN sahibinden.comda - 700499470 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-o-km-2019-octavia-1.6-tdi-dsg-style-cam-tavan-bayiiden-700499470/detay)
Skoda / Octavia / 1.6 TDI / Style / ''O''KM-2019-OCTAVİA-1.6-TDİ-DSG-STYLE-CAM TAVAN-BAYİİDEN sahibinden.comda - 700499470 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-o-km-2019-octavia-1.6-tdi-dsg-style-cam-tavan-bayiiden-700499470/detay)
Hurdasız fiyat derken burada hurdayı biz mi bulmamız gerekiyor?
Almanci Tane-R
30-06-2019, 23:34
arkadaşlar bu arada sanırım ötv indirimi ile ilgili 01.07.2019 tarihli Resmi Gazetede ÖTV teşviklerinin uzatılmasına ilişkin ne yazık ki bir karar yok
Bence ötv yi düşürcekler.
Sti_Ozan
01-07-2019, 16:50
ilandan kaldırılmış araç,bugün fatura bilgisine baktımda teşvik vs dahil 140 gibi bir rakama gelmiş 180 küsür olan superb imiş.
2. El canlanir simdi.
E serilerinde distronic bulmak cok zor bu arada.
Seat Leon 1.6 TDI
Xcellence veya FR alma ihtimalim var.
gördüğünüz, bildiğiniz kampanya var mıdır?
Seat Leon 1.6 TDI
Xcellence veya FR alma ihtimalim var.
gördüğünüz, bildiğiniz kampanya var mıdır?
Fr paketi ÖTV kampanyası varken 144.500 e bırakıyorlardı en son. Benimde niyetimde var kampanya bekleyeceğim.
Fr paketi ÖTV kampanyası varken 144.500 e bırakıyorlardı en son. Benimde niyetimde var kampanya bekleyeceğim.
denk gelirse size de bilgi verir misiniz :)
denk gelirse size de bilgi verir misiniz :)
Tabi ki yazarım burdan, güxel bir kredi kampanyasıda olur inşallah :)