Orijinalini görmek için tıklayınız : Batıkan'dan İllegal yarış
https://www.youtube.com/watch?v=kmPGU0GheJQ
Bro'm videoları buraya atmıyor. Onun yerine amme hizmeti yapayım. İyi seyirler (tamamen kendi isteğimle attım)
en son baktığımda 3.30ci ile uğraşıyordu.. baya da olmuştu, keyifli bir video olmuş. Türkler iyi ders veriyor amerikanlara :)
Adalet dağıtılmış.
Bence USA'eq Esmotor açık bir 911 Turbo ile güzel iş yapılır.
Day Walker
27-06-2019, 07:27
Helal olsun araba süper.
Rockford
27-06-2019, 10:18
m5 in hakkı yenmiş gibi. ama normal de kalksa zor alır gibi duruyor
Sonra bir kalkış daha oluyo zaten hatta m5 bi tık erken kalkıyo ama sonuç değişmiyo yine.. Bu arada o kısımdaki küfürler de nası ciğerden geliyo belli değil :)
991.2 turbo s alsın,cok cok daha hızlı kalkıyor ve motordan daha fazla güc cıkıyor.
rain man
27-06-2019, 11:36
Ahahah güzel olmuş. İçinden geçmişler adamın :D
En son yenilgiyi kabul etmesi de güzel.
Videonun tamamını izledin mi?
Rockford
27-06-2019, 12:43
yok hocam yarısın tekrarlandıgı son kısmı izlememiştim arkadas uyarınca izledim.
btkn54 yaşıyosun bu hayatı :D
CüneytIşıkkent
27-06-2019, 14:17
Son zamanlarda duyduğum en içten küfür :hahaha:
1000 whp arkadan itişli araçlarla drag yapanları hiç anlayamıyorum :D Nasıl bir risk almaktır, aracın şöförünün deneyimi ve aracın anlık tepkilerini düşününce ben denemezdim sanırım...
turbo&quattro
27-06-2019, 17:26
Plakalari gizleseydin bari, herhangibirsey olsa neler neler kitlerler belli degil.
uykucu96
27-06-2019, 17:45
nissan (turan)gtr nismo aldılar yükleyecekler dendi var mı bir gelişme YENİ BMW M5 normal de 4 çeker spor da arkadan itişe geçiyor
Kanal on numara vidyoların çoğunu izledim. Buradaki kanallar gibi saçma sapan muhabbetler yok.
Cok tesekkurler yeni gordum paylasimi eksik olmayin , begenmenize sevindim : )
burakcan
14-07-2019, 16:20
film tadında izledim
https://www.youtube.com/watch?v=zraUVt2SZMM
Porsche'yi üzmüşler biraz bu sefer ***** kilo farkı vs her şey etmen. Ama videonun sonu daha güzel. İbo abinin de dediği gibi " yenilgi öldürmez güçlendirir " .
-Murat Özcan-
24-07-2019, 21:23
Çok prof yapıyorlar bu işi adamlar helal olsun valla..
https://www.youtube.com/watch?v=zraUVt2SZMM
Porsche'yi üzmüşler biraz bu sefer ***** kilo farkı vs her şey etmen. Ama videonun sonu daha güzel. İbo abinin de dediği gibi " yenilgi öldürmez güçlendirir " .
ahahahahah videonun sonu harika :D
iddaa çok büyük ya, eğer yaparsa var ya ben olsam o adamların yerinde ortalığa çıkamam :D
videoda alt yazı olmasa ismek a2 seviye ingilizcemle ortamı hissedemicektim
react1ve
11-09-2019, 03:50
Ne zamandan beri video atmıyor bu arkadaş? Varmıdır sebebi yoksa yeni videolar gelecek mi?
Ne zamandan beri video atmıyor bu arkadaş? Varmıdır sebebi yoksa yeni videolar gelecek mi?
Kıbrısa gitti gördüğüm kadarıyla yeni geri döndü
react1ve
11-09-2019, 14:12
Kıbrısa gitti gördüğüm kadarıyla yeni geri döndü
Umarım kısa zamanda çekmeye devam eder,bayağı keyifli oluyor videoları..