Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : sevgili ilişkileri

ciroz31
01-07-2019, 16:59
2 yıldır beraber oldugum kız arkadasım var o 22 ben 27 benı sevdıgını soylemez askım felan nadir der,bense sevgi bombasıyım cocuk gibi severim.Tribimi çeker genede benı bırakmaz,ama son zamanlarda tartısıyoruz.İnstigrama koymasını istemediğim resimleri koyuyor kavga ediyoruz.bana resim yollamıyor ınstıgrama koyuyor,İlgisizleşti sizce napayım 2 yıl sonra çekip gitmekte koyuyor.

ruudvan
01-07-2019, 17:05
vur tokadı agzının üstüne hayırdır birader de.

Onurkk06
01-07-2019, 17:05
Ciroz31e devam

Ssamet
01-07-2019, 17:06
Hiç uğraşma kardeşim yollarını ayır gitsin. Senin gösterdiğin ilgiye , verdiğin değere karşılık göstermiyorsa gerek yok bence bu ilişkiye :)

ciroz31
01-07-2019, 17:09
Hiç uğraşma kardeşim yollarını ayır gitsin. Senin gösterdiğin ilgiye , verdiğin değere karşılık göstermiyorsa gerek yok bence bu ilişkiye :)

benim huyum bu ben boyleyım aileme karsıda böyleyim diyor.

ciroz31
01-07-2019, 17:10
Ciroz31e devam

27 yıldır devam:o;)

AşkınS.
01-07-2019, 17:14
Sevgi bombası 31

TolgaUs
01-07-2019, 17:23
benim huyum bu ben boyleyım aileme karsıda böyleyim diyor.

İkizler burcumusun?

2 yıldır böyle değildin bremın de. Hayırdır bi soğudun aslanım de.

Yada sen regl dönemindesindir kanka. Kasma fazla. 2 gün arama. Test et bakalım arıcakmı seni olmadı 3 kere boşol de.

EREN34
Kangren olan kolu kesmezsen zamanı geldiğinde cenazeni kaldırırlar.

Arkana bile bakma kardeşim.

Yigit-Y
Aranıyor kardeşim haberin olsun.
Sana yol verecek

ciroz31
01-07-2019, 17:27
İkizler burcumusun?

2 yıldır böyle değildin bremın de. Hayırdır bi soğudun aslanım de.

Yada sen regl dönemindesindir kanka. Kasma fazla. 2 gün arama. Test et bakalım arıcakmı seni olmadı 3 kere boşol de.

ailesinin yanında telle konusmuyor,cok nadir konusuruz telle,okuluda yogun 12-13 saat ders genelde wpdeyiz

TolgaUs
01-07-2019, 17:33
ailesinin yanında telle konusmuyor,cok nadir konusuruz telle,okuluda yogun 12-13 saat ders genelde wpdeyiz

E kanka bende kız arkadaşımın ailesinin yanında konuşmasını istemem. Ne gerek var beni bilecekler de darlamaya başlancak.

Dediğim gibi eğer sen kendini regl döneminde hissetmiyorsan, okulda hoşlandığı başka bir çocuk vardır. Bunun tek çözümü 2 3 gün aramaman. Sen kendi ilişkini biliyorsun. 2 yıldır verdiği değerin aynısını bu 2 3 günde de verirse no problem.

Ha ne kadar fazla değer verirsen o kadar değersizleşirsin. Kasma fazla. Olduğu kadar sal gitsin.

PuT
01-07-2019, 17:37
yol ver bak dalgana kardeşim yanlıs anlama lütfen değer verse umursar zaten biraz üzülürsün ama geçer onunla geçen her dakikan zarar.

Yigit-Y
01-07-2019, 17:38
Çiroz eger yakinlarda filan oturuyorsan
Tinder Badoo happn indir fake hesap ordan da bir yoklama çek

Oraya hesap açmış ise zaten geçmiş olsun.

gökberk
01-07-2019, 17:52
Sal birader saaaal.. Senin ilgini hak edecek daha çok insan var dışarıda.

rain man
01-07-2019, 17:56
Yol verme zamanın geldiğinde vermezsen yollarını ......yorlar :)

yilmazcatalbas
01-07-2019, 17:59
4S kuralı... Senin vaktin gelmiş kardeşim çok bekleme

ciroz31
01-07-2019, 18:01
Çiroz eger yakinlarda filan oturuyorsan
Tinder Badoo happn indir fake hesap ordan da bir yoklama çek

Oraya hesap açmış ise zaten geçmiş olsun.

yok inst var onuda yenı actı, derslerı dolayısıyla okul bitince,aile kızı aslında ınsan 20li yaşların başında değişiyor kendımden bılıyorum onda da bu değişim var .

ciroz31
01-07-2019, 18:03
E kanka bende kız arkadaşımın ailesinin yanında konuşmasını istemem. Ne gerek var beni bilecekler de darlamaya başlancak.

Dediğim gibi eğer sen kendini regl döneminde hissetmiyorsan, okulda hoşlandığı başka bir çocuk vardır. Bunun tek çözümü 2 3 gün aramaman. Sen kendi ilişkini biliyorsun. 2 yıldır verdiği değerin aynısını bu 2 3 günde de verirse no problem.

Ha ne kadar fazla değer verirsen o kadar değersizleşirsin. Kasma fazla. Olduğu kadar sal gitsin.

ilgisiz rolu yapıncada öc alıyorsun diyor,rol yapıyorsun diyor

TolgaUs
01-07-2019, 18:37
ilgisiz rolu yapıncada öc alıyorsun diyor,rol yapıyorsun diyor

Kanka beni yanlış anlama ama sizin ilişki de kız erkek rolleri değişmiş. Kız 22 yaşında ama 27 yaşında olgun erkek, gerektiğinde abi, gerektiğinde baba, gerektiğinde sevgili, bana yol gösterir kafasıyla seni hayatına katmış. Muhtemelen seni sürekli böyle agucuk gugucuk görünce bi soğumuş olabilir senden. Okuluna hiç almaya gittin mi? Seni görünce koşuyor mu yoksa odun odun gelip yine soğuk mu karşılıyor..

Ama tabi verilecek tüm cevaplar yetersiz kalıcak. Rol yapmadığını gerektiğinde vazgeçebileceğini göstermen lazım.

Vtec_2
01-07-2019, 18:56
Güzin ablalik konu :D

ciroz31
01-07-2019, 18:57
Kanka beni yanlış anlama ama sizin ilişki de kız erkek rolleri değişmiş. Kız 22 yaşında ama 27 yaşında olgun erkek, gerektiğinde abi, gerektiğinde baba, gerektiğinde sevgili, bana yol gösterir kafasıyla seni hayatına katmış. Muhtemelen seni sürekli böyle agucuk gugucuk görünce bi soğumuş olabilir senden. Okuluna hiç almaya gittin mi? Seni görünce koşuyor mu yoksa odun odun gelip yine soğuk mu karşılıyor..

Ama tabi verilecek tüm cevaplar yetersiz kalıcak. Rol yapmadığını gerektiğinde vazgeçebileceğini göstermen lazım.
guvenliklerle kavga edene kadar hep gittim,ozel okul almiyor.yan yana ne odun ne soguk orta,ailemede boyleyim diyor.sogukkanligim diyor.

ciroz31
01-07-2019, 18:58

agucuk ta haklisin gecende şımarıksın ciddi ol dedi.bende sevince cocuk gibiyim dedim.

TolgaUs
01-07-2019, 19:04
guvenliklerle kavga edene kadar hep gittim,ozel okul almiyor.yan yana ne odun ne soguk orta,ailemede boyleyim diyor.sogukkanligim diyor.

Heh güvenliklerle kavga, olayı bombalamış.

Bizim bi arkadaşın sevgilisi, yemeğe gittiklerinde garsona, koçum bi soğuk su getir acele demiş. Geç gelmiş. Nerdesin lan tatavası falan çıkınca, yemeğin çıkışında kız bizim çocuğun g*tüne tekmeyi koymuş. Sen kimsin nasıl davranıyosun falan fişman.

Sonuç : vazgeçilebilecek biri olduğunu, bulunmaz hint kumaşı olmadığını hissettireceksin. Bu ya aranızdaki olayı ateşler yada selamun aleykum der bitirir.

Rus ruleti başlasın..

Emre911
01-07-2019, 19:27
Sadece kadınlara has değil ama elde ettim eminliği insanoğlunun totosunu kaldıran bu sonuçtur.

Karşı tarafa kaybedilebileceğinizi her an vazgeçebileceğinizi hissettiren ketun, tatlı sert karakterli biri olmak her ilişkide kalitenizi artırır. Başkalarıyla daha çok eğlenebileceğinizi, daha iyi vakit geçirebileceğinizi hissettirmek sizi bir miktar vefasız biri yapsada insanlar sizi elde etmek veya elinde tutmak için çabalarken aynı zamanda değeriniz artar. Her başınızdan geçeni anlatmayın kendisi öğrendiğinde neden bilmiyorum kompleksi sizi çekici kılacak, keza duygular da dışa vurulmamalıdır iç dünyayı gizemli kılmak da çekiciliğinizi artırır. Ortadaki soruna gelince ilgiye kararında karşılık vermek zor iştir çoğu insan burnunu havaya dikip yarısının yarısı gibi cüzi bi karşılıkla kazanı doldurduğunu sanacaktır.

Üzgünüm ama ilgisiz ve soğuk bi kadın sevmeden alışmayı seçmiştir.

TolgaUs
01-07-2019, 19:34
.

Ne kadan da güzel yazmışsın. Diyebilmeyi çok istediğim şeyleri yazmışsın :D

dorukky
01-07-2019, 19:47
Kadinlar guclu erkek seviyo bunu liseden itibaren tecrube ettikce anladim para yakisiklilik felanda bos.Oz guvenli dik duran tastan suyunu cikaran erkeklere hasta oluyo karsindaki.Ilgiyide cok dert etme her insanin sevgi gosterisi farklidir.mesela 6 yillik evliyim esimden belki 2 3 kere seni seviyorum dedigini duymusumdur.Caktirmadan mutfaka gidip 10 dakkada bi kurabiye yada cayin yanina tatli bisiler yapinca anliyorum sevdigini :D

EmreS13
01-07-2019, 19:48
Sen çabaladığın halde karşılık bulmuyosan bırak birazda o çabalasın. Çabalamazda sen böyle devam edersen en çok üzülen sen olursun.
Bazı aşklarkn ömürü vardır, uzatılmaya gelmez..

ciroz31
01-07-2019, 19:55
Saldim cayira artik tezcanliyim icimdekini tutamiyorum ama dayanicam artik biraz ilgisiz davranicam bakalim.napacak 2 3 gunde belli eder

Gkn55
01-07-2019, 20:40
burada verilen tavsiyelerin hiçbirini dinlemeyeceksin. yaşamadan anlamayacaksın. o yüzden akışına bırak gitsin.

ciroz31
01-07-2019, 20:58
burada verilen tavsiyelerin hiçbirini dinlemeyeceksin. yaşamadan anlamayacaksın. o yüzden akışına bırak gitsin.

soguk mod takılıyom eskisi gibi seviyom ediyom aşk meşk yok

ciroz31
01-07-2019, 21:08
Sen çabaladığın halde karşılık bulmuyosan bırak birazda o çabalasın. Çabalamazda sen böyle devam edersen en çok üzülen sen olursun.
Bazı aşklarkn ömürü vardır, uzatılmaya gelmez..

beni sevdiğine emin misin dedim 2 yıldır görmüyor musun diyor.senden seviyorum demeni beklerdim diyorum bende böyle diyor.

16EC813
01-07-2019, 21:56
Bu hayatta isteyene rol, istemeyene tam yol veririm :D

TolgaUs
01-07-2019, 22:00
Kıza bak hele.. Meslek lisesinde torna tesviye mezunumu kız birader?

Benden uzak dur. ben seni üzerim. Ben kötü kızım. Demediği kalmış bi.

Türk dizilerine fazla kapılmış galiba.

Vtec_2
01-07-2019, 22:09
Bu hayatta isteyene rol, istemeyene tam yol veririm :D
TECRÜBE ! Haydar dumen bile senden bilgi aliyor emiceee

Oznsrl
01-07-2019, 22:18
Ayrılmak güzeldir ilk zamanlar bi ferahlama gelir sonrası sıkıntı olur azer bülbül dinleyip sabaha kadar içmeler falan :D ama sonunu düşünende kahraman olamaz tabi yinede sen bilirsin :)

fthdrn
01-07-2019, 22:34
Yaş gerçekten 27 mi ?
Eğer öyleyse bırak dağınık kalsın.

Emre-Dylan
02-07-2019, 00:02
Kadinlar guclu erkek seviyo bunu liseden itibaren tecrube ettikce anladim para yakisiklilik felanda bos.Oz guvenli dik duran tastan suyunu cikaran erkeklere hasta oluyo karsindaki.Ilgiyide cok dert etme her insanin sevgi gosterisi farklidir.mesela 6 yillik evliyim esimden belki 2 3 kere seni seviyorum dedigini duymusumdur.Caktirmadan mutfaka gidip 10 dakkada bi kurabiye yada cayin yanina tatli bisiler yapinca anliyorum sevdigini :D

+1 Doruk abiye hak veriyorum vazgeçebileceğini bir şekilde yansıtman gerek karşındakine bak o zaman roller nasıl değişiyor

MURAT_HLX
02-07-2019, 01:15
bi kaç zaman sonra ayrılalım diye tutturacak emin ol,sevdiğin için süreç senin açıdan sıkıntılı gibi gözüküyor.

tavsiyem sal gitsin uğraşma değerine değer verecek biri karşına er yada geç çıkıyor.odunla vakit geçmez at sobaya yak gitsin

NurkanA
02-07-2019, 06:49
ben bi güvenemedim, yeni birileri, sıkılmışlık var gibi duruyor ayrıca senin yoğun hanımcılık ilginden boğulmuşta olabilir, yanlış anlama güzel yaptığın ama karşındaki anlarsa güzel tek taraflı değil... Eğer ayrılırsam yaparım diyorsan konuyu yol kesişimine getir, kaybetme korkusu yoksa bırak gitsin.

immortalboss
02-07-2019, 07:16
Ünlü bir japon atasözü şöyle diyor. Komaçima komaçima... Yani kadınlar lastik gibidir, çekersin bırakırsın geri gelir...
Dostum bu işler tek tarafla olacak işler değil. Biraz sal, baktın olmuyor, boşver gitsin. Kendi yıpratırsın, üzülürsün, bu kadar. Ama ne kadar erken çözüme ulaşırsa bu iş o kadar iyi. Liseliler gibi oraya foto koyma, bunu giyme demeye hiç uğraşma. Eğer gerçekten yanlış fotoğraflar koyuyorsa ki bu da göreceli bir kavram, kendisinin farketmesi lazım...

16EC813
02-07-2019, 07:44
TECRÜBE ! Haydar dumen bile senden bilgi aliyor emiceee

tecrübe dediğin şeyy kulak arkasına kadar öpülmenin karekökünün çarpı ikisidiramk :D

TarikS
02-07-2019, 08:08
Seven, gösterir. Özleyen, arar. Vaktim yok, yoğunum, unuttum falan yalan dolan.

Bunları yeri geliyor biz de kullanıyoruz, inanma kardeşim :)

16EC813
02-07-2019, 08:13
ulann yaa ne çok aşk acısı çeken varmış forumda ,güzin ablaya döndük :D

kiraccemal
02-07-2019, 08:26
yeni bir ilişkinin kapılarını aralasan hiç bir şeyin kalmaz. Anında yol verir keyfine bakarsın.

rebelh
02-07-2019, 08:28
yeni bir ilişkiye gitse de bir şey değişmez
arkadaş bu kişilikte olduğu sürece herkes elinde çevirir oynatır kandırır
istediğin kadar yakışıklı ol istediğin kadar paran olsun boş adamsan bir süre sonra her kadın sıkılır
sıkılmayıp napçak ztn

+soner
02-07-2019, 09:05
Sosyal çevren nasıl bilmiyorum ama maddiyatın el verdiğince git yaşantına bak. Hayatını hiç bir şekilde kimseye endeksleme. Baktın kaçıyor bırak kaçsın. Baktın kovalıyor bırak kovalasın.

therev
02-07-2019, 09:12
Ne çok aşk acısı çeken edebiyat sever varmış forumda.

Benim tavsiyem başka birini bulabiliceğine inanıyosan ayrıl. He yok bulamam ben başkasını bakmazlar bana diyosan devam et.

Hem vermiyo hemde süründürüyosa bas tekmeyi.

oguz
02-07-2019, 09:25
Kanser öncesi Kemoterapi istemişsin.. forumdakiler ameliyat demiş, Sen illa kemoterapi alacaksan sen biilirsin. türk ilişki örf adetlerine göre instagramda yeni fotolar hemde izin vermediğin halde kanserin ilerlediğine işaret, Kemoterapide sürünürsün, ameliyat en iyisi..
Şahsi tecrübem sen sonuna kadar kemoterapi koşturacaksın.. buradakiler ne derse desin..

63owen63
02-07-2019, 10:09
2 yıldır beraber oldugum kız arkadasım var o 22 ben 27 benı sevdıgını soylemez askım felan nadir der,bense sevgi bombasıyım cocuk gibi severim.Tribimi çeker genede benı bırakmaz,ama son zamanlarda tartısıyoruz.İnstigrama koymasını istemediğim resimleri koyuyor kavga ediyoruz.bana resim yollamıyor ınstıgrama koyuyor,İlgisizleşti sizce napayım 2 yıl sonra çekip gitmekte koyuyor.

yetişkin bir insanın instagramda vs paylaşacağı fotoğrafa sen karar veremezsin,senin en başta yaklaşımında hata var. Hayatınızdaki insanları sıkmayın, hayatı kolaylaştırın aksine,yoksa onlar sizi hayatlarından çıkararak hayatlarını kolaylaştırırlar..

gökan
02-07-2019, 10:22
bir lafım vardır. sevmek yetmiyor bazen anlaşmak kafa yapısı önemli sana ilgisizse boşver bitir gitsin

HaKo
02-07-2019, 10:23
https://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/02/montla_sic_umut_sarikaya.jpg

Anıl E.
02-07-2019, 10:31
yaş gerçekten 27 mi ?
Eğer öyleyse bırak dağınık kalsın.

b i r k e r e y ü z ü m ü z g ü l d ü m ü b i z i m ?

16EC813
02-07-2019, 10:47
https://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/02/montla_sic_umut_sarikaya.jpg

çok net :D :D

morgan
03-07-2019, 08:48
Bizimkiler aramasın diye telefonu parçaladım geçen.Milletin derdi ne güzel dert.

enesy
03-07-2019, 19:06
Bizimkiler aramasın diye telefonu parçaladım geçen.Milletin derdi ne güzel dert.

https://pbs.twimg.com/media/AuYuSpzCAAIws14.jpg:large

Selim.Y
03-07-2019, 19:36
Konu sahibinin nick çok manidar :D

ahmetgurlek
04-07-2019, 14:02
seven s.kilir, s.ken sevilir diye bi laf vardır kardeşim. sen bu lafın virgülden önceki kısmında biraz fazla kalmışsın sanki, bence virgülden sonrasına geçme zamanı çoktan gelmiş.

sen canım dedikçe kız canın çıksın demiş, biraz da canın çıksın de bak bakalım ne oluyor? kız canım derse devam, yoksa tamam...

Yigit-Y
04-07-2019, 14:32
seven s.kilir, s.ken sevilir diye bi laf vardır kardeşim. sen bu lafın virgülden önceki kısmında biraz fazla kalmışsın sanki, bence virgülden sonrasına geçme zamanı çoktan gelmiş.

sen canım dedikçe kız canın çıksın demiş, biraz da canın çıksın de bak bakalım ne oluyor? kız canım derse devam, yoksa tamam...

Ben ilk cumlene göre yaşıyorum.

Cok guzel hersey :)

ahmetgurlek
04-07-2019, 16:20
virgülün her iki tarafında da fazla kalmamak lazım. her şey kararında güzel ;)

akko
04-07-2019, 16:44
Hiç boşa kürek çekme, böyle bir insan için ne üzülmeye ne de acı çekmeye değmez.
Diğer arkadaşların da dediği gibi seven s.klr s.kn sevilir..
Bu cümleden daha güzelini ve doğrusunu hayatım boyunca duymadım =)

ciroz31
04-07-2019, 21:01
Ozmn skme zamanı bakalim.seviliyor muyum?

TolgaUs
04-07-2019, 21:28
Ozmn skme zamanı bakalim.seviliyor muyum?

kanka o mecaz sakin ol.
kıza saldırmaya kalkma. mecaz olduğunu unutma rica ediyorum. hapse girme.

ciroz31
04-07-2019, 23:58
kanka o mecaz sakin ol.
kıza saldırmaya kalkma. mecaz olduğunu unutma rica ediyorum. hapse girme.

nebunu simdimi diyon yigen geliyor ama

Erukay
05-07-2019, 01:33
Değerli olan sensin, kıymetini bilmiyorsa ve sürekli sen çabalıyorsan vazgeç gitsin. Emin ol vazgeçtiğin noktada o hayırdır ya ne oluyor diyecek, demiyorsa zaten geçmiş olsun :D

Ben zor yoldan öğrendim, dışarıda kaçan güzelliklere pişman olursun. Bu yaş gelmeyecek bi daha.

-Murat Özcan-
05-07-2019, 08:51

Değerli olan sensin, kıymetini bilmiyorsa ve sürekli sen çabalıyorsan vazgeç gitsin. Emin ol vazgeçtiğin noktada o hayırdır ya ne oluyor diyecek, demiyorsa zaten geçmiş olsun :D

Ben zor yoldan öğrendim, dışarıda kaçan güzelliklere pişman olursun. Bu yaş gelmeyecek bi daha.

Arkadaşlar çok güzel özetlemişler. Harfiyen dediklerini uygula ama unutma bu hayatta bende tecrübe ettim.

Seven s..klir S..ken sevilir bu kesinlikle doğru sallama önem verme umursama ya dank eder kendine gelir ya da sen gidersin olur biter.

Emin ol dışarı da daha neleri var..