Orijinalini görmek için tıklayınız : Chevrolet Captiva nasıl bilirsiniz?
Yıldırım.
01-07-2019, 19:55
Hanım otomatik araç isteyince mecbur olarak elimizdeki Manueli sattık. Otomatik araçlara bakarken captivalara denk geldim, görüştüğüm bir kaç araç var ama yabancı olduğum araçlar. kullanan sahip olan kişiler yorumlarını aktarırsa çok sevinirim. Almayı düşündüğüm araç 2010 model makyajsız 95 binde hatasız
Hanım otomatik araç isteyince mecbur olarak elimizdeki Manueli sattık. Otomatik araçlara bakarken captivalara denk geldim, görüştüğüm bir kaç araç var ama yabancı olduğum araçlar. kullanan sahip olan kişiler yorumlarını aktarırsa çok sevinirim. Almayı düşündüğüm araç 2010 model makyajsız 95 binde hatasız
Yakıt olarak sorun etmiyorsanız düşünülebilir. Yakıt konusunda beni biraz üzmüştü :)
Yıldırım.
01-07-2019, 20:08
Yakıt olarak sorun etmiyorsanız düşünülebilir. Yakıt konusunda beni biraz üzmüştü :)
Şehir içi 8 9 litre yakıyor demişti araç sahipleri ama fazlası var mı
Şehir içi 8 9 litre yakıyor demişti araç sahipleri ama fazlası var mı ��
Onu diyen arkadaşlar yalan söylemiş. Net :) uzun yolda bişe 9 10 litre civarı. Şehir içi 12-15 ten aşağı da düşüremezsin. Mazot 4 küsürken 350 tlye 450 km yaptım. Bastım mı? Eh..çok sayılmaz. Ama yakıyor
Kullandıkça yağa mazot karıştırıp yağ arttırmıyor mu bunlar
Benimde takip ettiğim bir araç. Şuan 2009-2010 model olan; deri koltuk, otomatik, sunroof, zenon, cruise olup gerçek 4x4 nadir araçlardan 50-60 arası zebille var
bence sorento ile gerçek suvlardan 2.0 motor 4x4 şimdikiler gibi binek yükseltisi gibi değiller.
Bu marka Türkiye ve Avrupa'dan çekilmedi mi?
Bence riskli almak.
kiraccemal
02-07-2019, 08:20
Kız arkadaşımda vardı yakıtından dolayı satmak zorunda kaldı. Chevrolet sadece Rusya' ya satılıyor. Avrupa ve Türkiyeden çekildi. Parça sıkıntısı yaşamanız muhtemel.
ana vatan kan ağlıyor bastıkca parça sıkıntısı çok yakıtı fazla araç dolu fiyatlar makul ? :)
İkinci eli ölmüştür artık muhtemelen
Bir dönem almayın almayın dedim ablama aldık beğendiler diye, hayvan gibi yakıyor, çok ağır olduğu için gitmiyor da. He uzunyolda sessiz, konfor-yol tutuş dengesi de iyiydi bence
Yazılımdan sonra yakıt epey bir düşüyor, ille de alacaksanız yazılım yapılır
Ancak bizim araçta epye bir sorun yaşamışlardı enjektöre kadar gitmişti sorun, servis çözemedi falan baş ağrıttı biraz sonra dediğime gelip sattılar da kurtulduk :)
Altea XL aldık ondan sonra ablama, çocuklarla beraber SUV gibi yaşıyor onu geniş geniş, tavsiye ederim 0 aldık 80bine yaklaştı hiç sorun çıkarmadı DSG de dahil
fiyatı ve donanımı çok cezbediyor benide
ama gerek piyasadan çekilmesi gerekse yakıtı sıkıntı
ama 7 kişilik yok yok bir araç temiz bulup yazılımla yakıt da iyi değerlere düşüyorsa alınabilir..
yilmazcatalbas
02-07-2019, 10:17
Yakıt 10lt altına düşmez. Kronik sorunları var çözümü çok maliyetli değil ama var mı var. Yedek parçalarının bir çoğu opel ile aynı yani parça fiyatı vs olarak seni üzmez. Bence tam bir f/p aracı çünkü o rakamlara o model-km de araç yok.