Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 veya üstü Chevrolet Cruze 1.6 hakkında
///Mpower
07-07-2019, 01:48
Kendi fiyat bandında f/p bazında başarılı olduğunu düşünüyorum. Temelde de Astra H ile aynıymış. Astra H bu kadar gözdeyken bu araba neden bu kadar yeriliyor anlamış değilim. Yerilmesinin haklı sebepleri var mı? Kronik arızaları neler? (LPG de sübap erimesi hariç) Konforu performansı nasıl? Bu fiyatlara başka iyi ne alınabilir? (48.000-53.000 TL) Bilenler veya tecrübe edenler bilgilendirirse sevinirim şimdiden teşekkürler :o
https://store.donanimhaber.com/b2/e2/77/b2e2775b22ed3270cc7c6648ed93361d.jpg
///Mpower
07-07-2019, 01:50
Edit: 124lük modeller
Performansı çok kötü ve çok sorunlu araçlar hatta tamirci bi tanıdığımda vardı o bile bıkıp satmıştı :D
Kendi fiyat bandında f/p bazında başarılı olduğunu düşünüyorum. Temelde de Astra H ile aynıymış. Astra H bu kadar gözdeyken bu araba neden bu kadar yeriliyor anlamış değilim. Yerilmesinin haklı sebepleri var mı? Kronik arızaları neler? (LPG de sübap erimesi hariç) Konforu performansı nasıl? Bu fiyatlara başka iyi ne alınabilir? (48.000-53.000 TL) Bilenler veya tecrübe edenler bilgilendirirse sevinirim şimdiden teşekkürler :o
https://store.donanimhaber.com/b2/e2/77/b2e2775b22ed3270cc7c6648ed93361d.jpg
Sedanını hiç kullanmadım ama hb versiyonunun 1.3d ltz sini yaklaşık 30bin km kadar kullandım. Gayet seri bir araçtı. Neden tutmadığına gelirsek chevrolet ülkeden ayrıldı ve insanlar yedek parça sıkıntısı yaşayacağını düşünüyor. Aslında orta segment araçların gizli kahramanlarından. Hb olmasına rağmen 5 kişi yolculuk yapılabilen inanılmaz konforlu bir araçtı.
Ferhat_V
07-07-2019, 22:01
sedanını 6 ay kullandım uzak yolda yaptım..o paraya alacağın en rahat araç diyeyim..tam aile işi..biz binerken fiyatlar 32 40 aralığındaydı şuan 2. eller artmış ama alınmayacak araç değil..alternatif olarak da mitsubishi lancer bakabilirsiniz yine aynı yıllarda..
bence dolusu (sunroof/multimedia jant vb) alınır , zaten bir çoğunun lpg/sübap meselesi yapıldı çelik sübapa geçirildi araçlar , lpgde mis gibi binilir manuelini tercih ederdim yerinizde olsam çünkü otomatiği problemli ve tamiride pahalı diye biliyorum arkadaşımız almıştı sıfır hala kullanıyolar gayet yakışıklı bir araç görüntüsü vb
yıldırımbyzt
07-07-2019, 23:05
Sedanını hiç kullanmadım ama hb versiyonunun 1.3d ltz sini yaklaşık 30bin km kadar kullandım. Gayet seri bir araçtı. Neden tutmadığına gelirsek chevrolet ülkeden ayrıldı ve insanlar yedek parça sıkıntısı yaşayacağını düşünüyor. Aslında orta segment araçların gizli kahramanlarından. Hb olmasına rağmen 5 kişi yolculuk yapılabilen inanılmaz konforlu bir araçtı.
1.3 dizel cruze mu var var? Hantal kalıyor araç 1.6 motor olanlar sıfır almıştık zamanında 1.4 turbo olan model makyajlı olarak geldi ülkeye hiç deneyimleme fırsatım olmadı ama yeterli olduğu söyleniyor 2.0 dizel olann motor gerçekten güzel gidiyor tek sıkıntısı rektefiye olmuyor diye biliyorum o motor
Performansin yerden yere vurulmasi 2011 oncesi versiyonun namindan, yoksa 124luk 1.6 atmosferik sifinifinda yerden yere vurulacak performansta degil.
Yakiti biraz yakar, supap erimesi maul, opelle ayni.
Konforu ve tipi yerinde, ic malzeme kalitesi kotu, direksiyoda soyulmalar biraz erken baslar.
Marka degerinin dusmesi ve astra kadar prim yapmamasi da chevrolet nin Turkiyeden cekilmesinden, ama yine de iyi prim yapmis su an 48-53 bandi arasina geldi ise.
Imkan varsa WTCC ve sunrooflu olani bulun, 16 jantli ls modeller cok yakisikli degil
1.3 dizel cruze mu var var? Hantal kalıyor araç 1.6 motor olanlar sıfır almıştık zamanında 1.4 turbo olan model makyajlı olarak geldi ülkeye hiç deneyimleme fırsatım olmadı ama yeterli olduğu söyleniyor 2.0 dizel olann motor gerçekten güzel gidiyor tek sıkıntısı rektefiye olmuyor diye biliyorum o motor
Sabah sabah uyku sersemiyle aveo sanmışım kusura bakma kanka :D Çakmazsın diye bekledim ama çakmışsın.
///Mpower
08-07-2019, 02:03
Normalde Astra H da tercih edilebilir ama Cruze daha modern ve estetik geliyor donanımı cabası