Orijinalini görmek için tıklayınız : mercekli far için ampul
corsa c marka aracın depo marka mercekli cosmo farında en verimli aydınlatmayı hangi tip ampul sağlar ? yüksek performanslı halojen ampullermi. yoksa led veya normal balastlı xenonlarmı ?
Ampül seçeneklerinden önce depo marka farlardaki merceklerin kalitesi daha önemli.
Mercek kalitesizse ne takarsanız takın aydınlatmayacaktır.
turboman
08-07-2019, 08:27
Bence normal balastlı zenon kullan depo farlar pek iyi değil mercekli olanlar
Öncelikle far motoru varmı farlarda cosmo farlı corsaların genelinde far motoru yok bu yuzden yar yapılamamakta ve yolu aydınlatmamaktadır.
Far motoru varsa takacagınız halojen yada led ampul düzgün şekilde aydınlatmaktadır.
Öncelikle far motoru varmı farlarda cosmo farlı corsaların genelinde far motoru yok bu yuzden yar yapılamamakta ve yolu aydınlatmamaktadır.
Far motoru varsa takacagınız halojen yada led ampul düzgün şekilde aydınlatmaktadır.
Far ayar motorları mevcut
Led ampüller mercek yapısına pek uygun olmamaktadır. onlarca ürün denedim led olarak sadece Atölye Semihteki cosmo ledlerden memnun kaldım.
mercekli fara en uygun ampül seçeneği bana göre xenondur. Fakat yan sanayi farlarda da çabuk karartıyor ısıttığı için.
ÜSTÜNERC
10-07-2019, 14:04
kaliteli bir xenon alırsanız işiniz görülecektir.6000 kelvinin yukarısına çıkmayınız,aksi halde görüşünüz yine net olmayacak.