Orijinalini görmek için tıklayınız : X5 2008 model veya Q7 2008 model
Arkadaşlar bu araclar arasında düşüncelerim var istedigim gibi golf r bulamadım en kötü ihtimal bu araçlara yönelicem öneriniz nedir önceligim sorunsuzluk konusu zırt pırt arıza vs yaşamamak adına nelere dikkat etmek gerekir önerileriniz farklı arac olursada acığım teşekkürler
rain man
08-07-2019, 20:15
Takipteyim. Benim de merak ettiğim bir konu.
Audi Q7
Sattigima pisman oldum araçlardan bir tanesi
X5 3.0d yakin arkadasim baya uzun suredir sahibi
Cok alakadar bir sahibi var, arac da cok temiz ve necdet usta bakimli, dusunurseniz kendisine yonlendirebilirim
Gordugum kadariyla masraf acan bir arac degil ama ucuz yollu binilecek bir arac da degil
Açıkçası 180 bin km servis bakımlı q7 buldum x5 bakıyorum az km arac ama q7 bi tık önde hissi veriyor konfor vb ama hızlanma x5 önde eksi artı nedir ucuz bakım tabiki olmaz böyle araçlarda
Q7 düşünsem fazla para bağlamadan bu aracı değerlendirirdim..Fazla durmaz gider bence
705361930
Bakımları iyi de değişen de var tramer de bilemedim
E180 sahibi olan arkadaşım tövbe yeni model düşük hacimle diyip 2009 q7 aldı 190 binde bir kaç arıza dışında sorun yaşamadı ama x5 te göz kırpıyor biraz konu bu açıkçası
rain man
08-07-2019, 22:14
Q7 düşünsem fazla para bağlamadan bu aracı değerlendirirdim..Fazla durmaz gider bence
705361930
Ekledim favorilerime :)
705361930
Minimum 7-8 aydir ilanda
Ara ara bakıyorum q7 ilanlarına,özellikle İstanbul’u filtrelerim.Ben denk gelmedim daha önce
2008 i makyajli filan olursa
İçi siyah s line filan
Ömürlük olur
mr.korhan
09-07-2019, 07:36
ahahah , ya emir ne adamsın ya :hihih::hihih: nasıl bi kararsızlıklar , çelişkiler içindesin , ne yaşıyosun oğlum sen orada ? :hihih:
Q7 daha mantıklı olur genel olarak
görüntü güzel. fakaaaat..
emme manifoldundaki klapeler arıza yapıyor. sürekli ışık yanıyor. onarım pahalı. çözüm klapeleri açık bırakıp arızayı kökünden silerek yok etmek. çekişi etkileyeceğini söylemişlerdi ama değişen bir şey olmadı. çok uzun olduğundan park yerinde sıkıntı var. dönüşlerde alışık olmayan birisi için takılma ihtimali çok. dizel fakat 9 lt nin altında yakmak için gaz pedalına üflemek gerekir. ayak ile basılırsa ne yakacağı meçhul. son sürat 200 ancak. tavan açılırı bir müddet sonra kendini bırakıyor. sıkı bir tamir gerekti. DPF tıkanabilir ve o zaman dumanlanıyor. kullanırken tıkamadan kullanmak gerekli. en kötü tarafı ise aracın içerisinde her yer yürüyerek gidilecek kadar uzak.
Alınır mı sorusuna cevabım ise geçmişini bildiğiniz bir tane alın.
x5 kullanmadım........
Q7 daha heybetli, X5 daha sportif.
10 yaşında araçta az veya çok tramer elbette olabilir bence.
Gönlüm Q7, mantığım X5 diyor.
iki aracıda uzun donem kullanma fırsatım oldu. x5 daha gergin bi araba tipik bmw karakteri. arabanın ivmelenmesine hastaydım ta ki f30 320d nin sağımdan uzadığını görene kadar. bu arabalardan sportiflik beklemek çok saçma fizik kurallarına aykırı. x5 bariz bi şekilde q7 den daha sportif ama dediğim gibi 2.2 tonluk 1.8 m yuksekliğinde bir aracın en buyuk dusmanı fzik kanunları. geriye kalan tüm konularda q7 nin daha iyi olduğunu düşünüyorum özellikle havalı suspansıyonlu q7 yi konforda tek seçerim. yakıt olarak iki araçta o donemde 6 ileri sanzımanı var yakıtları benzer. farkı verilip makyajlı 8 ileri sanzımanlılar tercih edilmeli uzun yolda 6.5 lt ye kadar duser. q7 nin tek eksiği çok büyük olması.
düşünürsen araç kuzenimde.yazılan dışında bişeyi yok.sen aracı beğendikten sonra fiyat konusunda yardımcı olur. ilan no: 705912566 4.2 q7
705361930
durmamışta zaten gitmiş :D bence X5 daha bi heybetli gibi
düşünürsen araç kuzenimde.yazılan dışında bişeyi yok.sen aracı beğendikten sonra fiyat konusunda yardımcı olur. ilan no: 705912566 4.2 q7
çok iyiyimiş gerçekten dolu bi makine ,ilan sahibi mutlaka degerlendirecektir diye düşünüyorum ,ben olsam almıştım bile tam şey bu kurtlar vadisinde bi herif vardı yaa o kullanıyodu onun arabası speç :D
Arkadaşlar bu araclar arasında düşüncelerim var istedigim gibi golf r bulamadım en kötü ihtimal bu araçlara yönelicem öneriniz nedir önceligim sorunsuzluk konusu zırt pırt arıza vs yaşamamak adına nelere dikkat etmek gerekir önerileriniz farklı arac olursada acığım teşekkürler
1 ay olmuş konu açılalı. Alındı mı birşey?
durmamışta zaten gitmiş :D bence X5 daha bi heybetli gibi
İlan 1 haftalık filandı ben paylaştığımda.Paylaştıktan 2 gün sonra satıldı :)