Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra K Tavsiye
aspensilber
10-07-2019, 22:53
Herkese Selamlar,
HatchBack Astra K Aracım mevcut. Genelde günlük olarak biniyorum ki yolcu felan çok alıyorum bagaj oluyor. Aracıma bagaj alanını bana bırakacak şekilde maximum ne yapabilirim. Bagaj kesinlikle gerekli olduğu için oraya dokunamıyorum malesef.
Teşekkürler.
Herkese Selamlar,
HatchBack Astra K Aracım mevcut. Genelde günlük olarak biniyorum ki yolcu felan çok alıyorum bagaj oluyor. Aracıma bagaj alanını bana bırakacak şekilde maximum ne yapabilirim. Bagaj kesinlikle gerekli olduğu için oraya dokunamıyorum malesef.
Teşekkürler.
en ama en maksimum bütçe nedir aklınızdaki (peşinen söylim bazı arkadaşlar 1000-2000tlye olur sanıyor emin olun bu rakamlara bu güncel araçlarda ancak hayal kırıklığı olur o sebeble soruyorum maks bütçeyi)
aspensilber
23-07-2019, 08:26
Açıkcası piyasa hakkında artık bilgim yok ancak müzik seviyorum. Aracımda beni engellemeyecek şekilde bir sistem biraz meşakatli olacağı için 6.000 TRY gibi bir rakam çıkartabilirim diye düşünüyorum.
alpine swe-815 gibi bir şey önerebilirim. J kasada bagajda çok sıkıntı yaratmıyordu ve ses fena değildi
Ya stepne havuzu kullanılacak sub olacaksa, ya da cüzi bi miktar bagajdan feragat edeceksiniz
swe815 ben de yeni taktım, 12 li 0.5 lik su paketi kadar yer kaplıyor toplamda