Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirli Arkadaşlar bir bakabilir mi :)
Beyler Salı günü Antalyadan İzmir’e uçak ile geliyorum. Balçova da Alman konsolosluğuna gitmem gerekiyor. En kolay ve hızlı ulaşım imkanı nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
İzban'la Gaziemir serbest bölge durağına gidip, oradan da Gaziemir-Balçova (510) otobüsünü kullanabilirsin.
İzban'la Gaziemir serbest bölge durağına gidip, oradan da Gaziemir-Balçova (510) otobüsünü kullanabilirsin.
Teşekkürler, ortalama ne kadar sürer ulaşım
izban pek kullanmıyorum. Havaalanından 20 dakikadan kısa sürede G.emir'e gider diye tahmin ediyorum. Otobüs de Balçova'ya çevre yolundan gidiyormuş. 20-25 dakika da o sürsün. Beklemelerle 1 saatte orada olunur tahminimce.
Beyler Salı günü Antalyadan İzmir’e uçak ile geliyorum. Balçova da Alman konsolosluğuna gitmem gerekiyor. En kolay ve hızlı ulaşım imkanı nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
İzbana binip Halkapınarda Metroya geçersiniz sonrasında Fahrettin Altay durağında inip isteğe göre dolmuş taksi ya da otobüs yapabilirsiniz.
510 numaralı hattan daha kısa sürer bu tercih bence.
ufuksaracci
11-07-2019, 23:37
havalimanından esbaş 5 dk sürer. 510 ise ortalama 20 dk
İzban > Esbaş da iniyosun > Serbest bölge 2 otobüs durağına gidip 510 Balçova ya biniyosun. > Termal Durağı tam alman konsolosluğu önünde iniyosun. Yaklaşık 80 dakika süren bu yolculuk için 6 TL para veriyorsun.
abartmayın 80 dakikalar yok efendim halkapınara gitler daha yakınlar falan :D
izbana binip ESBAŞ durağında inin. Optimum avm'nin arkasına geçin orada serbest bölge 2 otobüs durağı var. 510 numaralı otobüse binin ordan. Max 30-45dk aralığında varırsınız gideceğiniz yere.
Çarşamba sabahtan gidicek olsaydınız ben bırakırdım sizi oraya kadar :)
izbana binip ESBAŞ durağında inin. Optimum avm'nin arkasına geçin orada serbest bölge 2 otobüs durağı var. 510 numaralı otobüse binin ordan. Max 30-45dk aralığında varırsınız gideceğiniz yere.
Cevap veren herkese teşekkürler. Dediğiniz gibi yapıcam.
Keşke denk gelseydik :)
e aynı mantıklı güzergahı yazmışız kanka :D VW6R abi kaç dakikada gittiğini yazarmısın vardığın zaman. ben 70 80 dakika diyorum :D
e aynı mantıklı güzergahı yazmışız kanka :D VW6R abi kaç dakikada gittiğini yazarmısın vardığın zaman. ben 70 80 dakika diyorum :D
:D Tamam yazıcam
ufuksaracci
13-07-2019, 00:25
70-80 dk ne yapıyorsunuz ya arkadaşlar abartmayın. Havalimanı Esbaş dediğiniz iki durak sadece, Esbaştan sonra otobus durmadan cevre yoluna giriyor ve sadece Sellway'de duruyor oradan da hop F.Altay. Hayatım boyunca İzmir'de bir yerden bir yere 80 dakikada gitmedim.