Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbo Tofaş İçin Beyinci Önerisi
4 Nokta Enjeksiyonlu orta şeker bir turbo tofaşım var . Aracımın Tahminlerimize göre yazılım arızası var fakat eminde değiliz. Ustamın isteği üzerine aracın beynini bilgisayara bağlayıp verileri okuyabilmem için bir beyinciye ihtiyacım var. desteklerinizi bekliyorum.
ghibli06
22-07-2019, 19:00
paardon tofaşın kendi orj. beynini mi yazdiniz?
turboman
22-07-2019, 19:21
Önce kendinizi tanıtıp hangi ilde olduğunuzu yazarsanız daha yardımcı olabiliriz.
Semih taşkan - Ankara'da turbo tofaşlar ile ilgilendi
ghibli06
22-07-2019, 21:45
tofaşın kendi beyni okunup-yazılabiliyor mu?
tofaşın kendi beyni okunup-yazılabiliyor mu?
Olabilir abi.
Mallum ilkel bir teknolojiye sahip. En lüksü tek nokta enjeksiyon klima hidrolik direksiyon :)
Konu sahibi yanlış anlamasın beni. Ben araç be kadar mekanik olursa kadar çok severim
PSA Brothers Offentliche Gruppe | Facebook (https://www.facebook.com/groups/PSABROTHERS/permalink/10156404563393857/?sale_post_id=10156404563393857)
MegaSquirt 3 Motor işletim sistemi (beyin)
EMS 1 sene 5000km yakın kullanıldı soketi ve beyin dahil fiyatıdır
Önce kendinizi tanıtıp hangi ilde olduğunuzu yazarsanız daha yardımcı olabiliriz.
Selamın aleyküm Bendeniz Muhammed Ümit BEKTAŞ
Ankara da yaşıyorum dönüşleriniz için hepinize teşekkür ederim. Ems beyinli bir turbo tofaşım var 4 nokta enjeksiyonlu ayar ve arıza sorunlarım mevcut bilgisayar bağlamam gerekiyor fakat aracın beynini yapan abimiz yurt dışında ilgilenemiyor. Yardımcı olabilecek alternatif birini arıyorum.