PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : zayıflama ürünü

sword
07-01-2009, 15:05
http://www.herbalifeww.com/tr/u_kk_kisiyeozel_shapeworks.asp

bu üründen kullanan varmı acaba bi arkadaşım cok etkili olduunu söylüyorrda:)

Ahmetfikri
07-01-2009, 15:08
bi arkadaşım kilo almak bi ürününü kullanmıştı pek fayda görmedi

Mr.K
07-01-2009, 15:08
Kilo verdiriyosa harbi harbi,ben alirim valla :D

egeturbo
07-01-2009, 15:09
benim uzaktan bi akrabam izmirde bu ürünleri satıyordu hatta isim vermiim tuner camiasınında tanıdığı bi ustamızda kullanıyordu gerçektende faydası varmış

cem
07-01-2009, 15:15
Wii-Fit daha guzel ve eglenceli bundan :)

http://video.eksenim.mynet.com/video/118182

Mr.K
07-01-2009, 15:17
Wii-Fit daha guzel ve eglenceli bundan :)

http://video.eksenim.mynet.com/video/118182

ben becerebilirmiyim acaba? Sayin Cem Osaka Fujiwara ?

:D:D:D

kilo virmem lazim acil:D

imhotep
07-01-2009, 15:17
ben ilaç olayına karşıyım ayrıca zayıf kalmak için sürekli ilaçmı kullanıcakmısınız..

en guzeli spor kendinize biraz vakit ayırın sabah veya aksamları duzenli kosu yapın ekmeği , yağı , şekeri azaltın. hem sağlıklı kalın hemd ekilo verin:)

cabriolet
07-01-2009, 15:18
valla ben kilo aldırıcı bi ürün kullanıyorum işede yarıyo 2 ayda 7 kilo aldım gerçi onu kullanıyorum diye çok yemeyede başladım onunda etkisi var :D

ama zayıflatan şeyler bazen zararlı olabiliyo :)

cem
07-01-2009, 15:21
ben becerebilirmiyim acaba? Sayin Cem Osaka Fujiwara ?

:D:D:D

kilo virmem lazim acil:D

Paraya kıy bundan al , kesinlikle verirsin , boks bile yapabiliyorsun bunda ,
sizin salonda deneriz :D

XoR
07-01-2009, 15:25
Kekik suyu içebilirsiniz zayıflamayı sağlıklı bir şekilde istiyorsanız.Bne biara 90 kiloya çıktığımda spor+boğaza dikkat+kekik suyu ile yaklaşık 2 ayda 72'ye geri inmiştim :)

He evet şuan yine 85'im :D

Şimdiden uyarmak isterim sonradan küfür etmeyin kekik suyu pek içilesi olan bişey değil su bardağına 3/1 kekik suyu 3/2 ılık su koyup içmeniz gerekiyo tabi onun o müthiş kokusuna ve acılığına dayanabilirseniz :D

Arifoğlu kekik suyu en iyi olanı Migros'da mevcut 7 ytl gibi bişeydi.Tekrar ediyorum bu bildiğiniz kekik gibi değil :D

SOMEONESPECIAL
07-01-2009, 15:26
Kilo vermek isteyen EKMEK yemesin...
Kilo almak isteyen EVLENSİN !

YavuzNaz
07-01-2009, 15:28
o kekik suyu benim bütün metebolizmamı kimyamı dağıttı be kendime gelemedim o nası bişidir ya bi bardak içtim 24 saat kekik yemişim gibi ağzıma kokuları geldi :D

McS_R53
Sporsuz zayıflama olmaz

SOMEONESPECIAL
Kekik suyu içebilirsiniz zayıflamayı sağlıklı bir şekilde istiyorsanız.Bne biara 90 kiloya çıktığımda spor+boğaza dikkat+kekik suyu ile yaklaşık 2 ayda 72'ye geri inmiştim :)

He evet şuan yine 85'im :D

Şimdiden uyarmak isterim sonradan küfür etmeyin kekik suyu pek içilesi olan bişey değil su bardağına 3/1 kekik suyu 3/2 ılık su koyup içmeniz gerekiyo tabi onun o müthiş kokusuna ve acılığına dayanabilirseniz :D

Arifoğlu kekik suyu en iyi olanı Migros'da mevcut 7 ytl gibi bişeydi.Tekrar ediyorum bu bildiğiniz kekik gibi değil :D

Kekik suyu her ne kadar iğrenç bir şey olsada çok yararlı vücut için...
Zayıflatıcı yönünü bilmiyordum ! Burnunuzu kapayıp için :icon_tup:
Geğirmelere de hazırlıklı olun !

B.Aktepe
muscletech hydroxycut hardcore diye bir ürün var. ben kullandım ve çoğu yerde güzel yorumları var. 3 ay düzenli kullanımda vücut yağ oranını %9 düşürüyor. düzgün bir diyet, mekik ve cardio ve bu ilaç kullanımı ile farkı hissedersiniz apaçık :D

Mr.K
Paraya kıy bundan al , kesinlikle verirsin , boks bile yapabiliyorsun bunda ,
sizin salonda deneriz :D

olum paraya kiymasina kiyalim :D Hadi bizim salonada krduk diyelim hersey guzel :D

ben bunu gecenlerde capacity`de denedim :D electroworldde :D olmadi :(

ya ben aciktim mc`ten bi siparis veriyim :D yerim kilo vermeyi yaa :D

SOMEONESPECIAL
07-01-2009, 15:29
olum paraya kiymasina kiyalim :D Hadi bizim salonada krduk diyelim hersey guzel :D

ben bunu gecenlerde capacity`de denedim :D electroworldde :D olmadi :(

ya ben aciktim mc`ten bi siparis veriyim :D yerim kilo vermeyi yaa :D

Benim içinde Big Mac menü yeee ! Patatesi Coca Colası büyük olsun Onurcum :D

cem
07-01-2009, 15:29
Onur bak wii-fit'i olan nası zayıflamış hemen :D ;

http://www.youtube.com/watch?v=jLALIu7x8G8&feature=related

McS_R53
07-01-2009, 15:30
ooo yeee wii fit alınca acaba bunuda verirlermi:)

Mr.K
07-01-2009, 15:31
Benim içinde Big Mac menü yeee ! Patatesi Coca Colası büyük olsun Onurcum :D

abi bigmacten sasmiyorum zaten :D jumbo boy her zaman :D + yanina 2 tavuk burger + 6`li nugget :D :hahaha::D

Onur bak wii-fit'i olan nası zayıflamış hemen :D ;

http://www.youtube.com/watch?v=jLALIu7x8G8&feature=related

cem bunu yaninda veriyolarsa ben hemen siparisi iptal ediyim mc`ten zayiflama calismalarina baslim:D

SOMEONESPECIAL
07-01-2009, 15:33
abi bigmacten sasmiyorum zaten :D jumbo boy her zaman :D + yanina 2 tavuk burger + 6`li nugget :D :hahaha::D

cem bunu yaninda veriyolarsa ben hemen siparisi iptal ediyim mc`ten zayiflama calismalarina baslim:D

+ Milk shake + Karammelli Sundy (vay anasını acıkmışım ya)

McS_R53
07-01-2009, 15:34
abi en güzeli 7-8 tane normal hamburger yanına jumbo kola :)

XoR
07-01-2009, 15:34
Kekik suyu her ne kadar iğrenç bir şey olsada çok yararlı vücut için...
Zayıflatıcı yönünü bilmiyordum ! Burnunuzu kapayıp için :icon_tup:
Geğirmelere de hazırlıklı olun !

Evet sadece zayıflatmıyo kan dolaşımını düzenleyici,Şekeri yüksek olanlarda kullanıyor.Şekeri düşürüyor,

Daha fazlası için :)

Böyle forumda varmış :D
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-ve-deneyimlerimiz/9672-kekik-suyu-ne-ise-yariyor-2.html

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=kekik%20suyu

McS_R53
07-01-2009, 15:35
tam rahatsız edilesi bi forum :)

Mr.K
07-01-2009, 15:35
+ Milk shake + Karammelli Sundy (vay anasını acıkmışım ya)

yook :D o kadarda diil :D

SOMEONESPECIAL
07-01-2009, 15:44
yook :D o kadarda diil :D

Pardon sen rejimdeydin :heyoo:

SONE-R
07-01-2009, 15:50
Mc Donald's, Burger king vs bu gibi yerlerden çıkmazsanız zayıflamak hayal olur :)
Tek çare az kalori alarak, aldığınızdan fazlasını tüketmek..
Yeni dünyanın sorunu maalesef obezitedir...

olcay_bora
07-01-2009, 15:51
hocalarım pek tavsiye etmedi aradım sordum şimdi pek etkili değilmiş ztn sadece ialçalrdan medet ummak olmıcak duaya amin demek ben bunu hacim kaznırkende yaşadım kilo vermk istynler içinde öle spor yapmak şart dengeli beslenilmese bile bu ürünler anca o zmn NOS görevi görür

Mr.K
07-01-2009, 15:53
Pardon sen rejimdeydin :heyoo:
aynen abi :D

Mc Donald's, Burger king vs bu gibi yerlerden çıkmazsanız zayıflamak hayal olur :)
Tek çare az kalori alarak, aldığınızdan fazlasını tüketmek..
Yeni dünyanın sorunu maalesef obezitedir...

evet biliyorum :D gecen hatta oturdum mc`te yemek yiodum :D kaloriyi bi hesapladik berkanla aboow :D sabahlar olmasin :D

olsun yaa zayiflarim ben geenede:D

desibel
07-01-2009, 15:56
yav konunun tam zıtı ama bişi sorim bende kilo almak istiyom ama bi türlü beceremiyom banada bi yol gösterin :D

ramo si
07-01-2009, 16:17
Ben kullamıştım setini bu haplar tamamen bitkilerden oluşuyo kimyasal bişey yok:-) devamlı kullanmak gerekiyo etkisini görmek için:-) ben 1 gün kulanıp 1 gün kullanmadım bi faydasını görmedim doğal olarak:-)

cabriolet
07-01-2009, 16:32
yav konunun tam zıtı ama bişi sorim bende kilo almak istiyom ama bi türlü beceremiyom banada bi yol gösterin :D

bol bol yemek yiyen insanlarla takıl bide kilo aldırıcı protein tozlarından kullan yemekten sonra iç :D ben 2 ayda 7 kilo aldım weider mega mass 4000 içiyorum muzlu olanını sütle karıştırıp ama sporda yapmak gerekiyo :D

TT_BOY
07-01-2009, 17:34
Sen kilo alma olm sana yakışmaz :D

kickboxer
07-01-2009, 17:41
aslında bogazı tutmadan cok ıse yaramaz böle seyler spor+diyet yanında ultimate nitrition CLA cardıodan oncede L-Carnitine alırsan:D ıyı kılo verırsın

sürüngen
07-01-2009, 18:02
spor yapmadan,dengeli beslenmeden kalıcı,sağlıklı kilo verme-alma olmaz arkadaşlar...

beni yakından tanıyanlar profesyonel sayılabilecek derece vücut geliştirmeyle ilgilendiğimi bilirler..bunu aklınızda soru işareti kalmasın diye yazıyorum şov amaçlı değil yani..:D

ciddi derecede kısa zaman içinde kilo almak isteyen arkadaşlara önce iyice araştırmalarını daha sonra istemeye istemeye primobolan önerebilirim ki hiç bir antrenör yada doktor önermez..türkçesi dopingtir denilebilir..ortalama bünyelerde extra olarak 1-2 ton ses kalınlaşması,vücutta yoğun bölgelerde kıllanma ve bilinenin aksine cinsel güçte fazlasıyla artış gösterir..çünkü vücuttaki testeron üretimini tetikler..

kilo vermek isteyen arkadaşlar ise öncelikle ve kesinlikle spor daha sonra aminoasit öneririm...aminoasit için weider ve universal markalarını tercih edebilirsiniz..bunun yanında creatine ve l-carnitin kullanabilirsiniz..

son tavsiye olarakta vermek ya da almak istediğiniz kilo sınırını mümkün olduğunca geniş bir zamana yayın ki bünyeniz buna alışıp bu formu uzun zaman koruyabilsin...

dip not: bilinenin aksine vücut geliştirme sporu steroidin fazla kullanılmadığı sürece erkeklik hormanlarına zarar vermez aksine tetikler,düzenli spor yaptıktan sonra vücutta sarkma olacak diye bir şey yoktur..illaki full ağırlık basmanız gerekmez.istediğiniz ölçülerden sonra sadece fom tutarak ömür boyu yaşayabilirsiniz...

stlegal
07-01-2009, 18:05
bol bol yemek yiyen insanlarla takıl bide kilo aldırıcı protein tozlarından kullan yemekten sonra iç :D ben 2 ayda 7 kilo aldım weider mega mass 4000 içiyorum muzlu olanını sütle karıştırıp ama sporda yapmak gerekiyo :D

kardeş içtiğin mega massda yüklü olarak arginine ornithine var ..:D eğer sıkı antraman yapmazsan vay kızların haline..:)

kickboxer
07-01-2009, 18:06
bende 6 senedır kickbox yapıyorum cok acıklayıcı guzel olmus :D super yararlı olcaktır :D

sürüngen
07-01-2009, 18:28
bende 6 senedır kickbox yapıyorum cok acıklayıcı guzel olmus :D super yararlı olcaktır :D

çok güzel bir spor bence..biz devamlı milli boksör ve güreşçilerle antreman yapıyoruz..salona yüzücüler,engelli basketbol ve vücutcular,atletizmcilerde geliyor..hepsi milli..tabii boksör ve güreşçilerin yanında çok hafif kalıyoruz ama antremanlarımız muhteşem geçiyor diyebilirim..bu kadar adamın içinde herkes ister isteme doğru beslenmeyi öğreniyor...neredeyse aramızda grip olan bile yok :D

Schumi
07-01-2009, 20:26

Bütün konudaki en doğru tespit :D

Ramiz
07-01-2009, 21:36
çok güzel bir spor bence..biz devamlı milli boksör ve güreşçilerle antreman yapıyoruz..salona yüzücüler,engelli basketbol ve vücutcular,atletizmcilerde geliyor..hepsi milli..tabii boksör ve güreşçilerin yanında çok hafif kalıyoruz ama antremanlarımız muhteşem geçiyor diyebilirim..bu kadar adamın içinde herkes ister isteme doğru beslenmeyi öğreniyor...neredeyse aramızda grip olan bile yok :D

kesinlikle bende 1,5 yıldır vucut geliştirme yapıyorum 65 kilodan 75 e çıktım ve bende grip olmuyorum :) ama kimseye steroid veya hormon önermem sadece protein ve aminoasit kullanıyorum

cem06
07-01-2009, 21:47

bu weight gainerlardan hangisini tavsiye edersin? Universal Gain Fast Cikolata aromali aldim, tadi berbat. zorla iciyorum. aromasi guzel bi weight gainer varmi???

zübeyir
07-01-2009, 21:50
arkadaşlar bence bunlar hıkaye hep. b faydası varsada ek olarak uygulanması gerekır. spor vede yemek yememıze dıkkkat etmemız gerekir. bazılarıda benım gıbı cok yemıyorum ama hala kılo veremıyorum diyenlerde .doktora gıtsınler. bende guaqtr cıktı.hemde 14.7 :) sızdede olabılır. ondan dolayıda cok kılo alındıgı ***** ben bu ay ıcınde. randevu aldım gıdıyorum :)))

metin01
07-01-2009, 21:54

teşhis doğru :D:D

evlilik öncesi 58 kilo sonrası 86 kilo :Deli::Deli::Deli:

sürüngen
08-01-2009, 00:51
bu weight gainerlardan hangisini tavsiye edersin? Universal Gain Fast Cikolata aromali aldim, tadi berbat. zorla iciyorum. aromasi guzel bi weight gainer varmi???

lezzet olarak hiç birini tavsiye etmiyorum..ben bi ara şok programlarında protein çikolatası kullandım samandan farksız:D

he ama ben kimyasaldan önce doğal beslenmeden yanayaım..kimyasala başlamak için biraz zaman katetmek şart...
bunun içinde antreman öncesi özellikle kahvaltıda yumurta antremandan bir saat önce yağsız tuzsuz patlamış mısır öneririm.feci karbonhidrat deposudur...
yemeklerde pilavı makarnayı herkes bilir zaten karbonhidrat için...baklagillerde protein deposudur...antreman öncesi ve sonrasında prinç unu ve keçiboynuzu tozunu site karıştırıp içerekte yüksek tesir alabilirsiniz;)

miniks
08-01-2009, 08:37
kilo vermek isteyenler eger gercekten cok hızlı kilo vermek istiyorlarsa lida kullansınlar ama 2 hafta lık periyodlarda kullanıp iki hafta bırakarak 2 ayda 15 kilo garanti ederim kilo fazlası cok olanlar için yanlız acaip enerji veriyor

benim herzaman kullandıgım urun lipo 6 su anda USA de de cogu ülkede de sporcular bu urunu kullanıolar fakat düzenli beslenme ve düzenli spor yapmadan hiç biri bir işe yaramaz
bu ilaçlar durdugun vede yemek yedigin yerde kilo ver die degil zaten 1000 mg mının 600 mg si CLA yani bitki asidi yagları kırıyor ve yakmanızı kolaylaştırıyor ama sporsuz olmaz
http://www.nutrex.com/lipo6.html

su topu oynadıgımız zamanlarda kullandıgımız protein
http://www.multipoweruk.com/SportsFoodProductDetail.aspx?ProductID=15&ProductSectionID=2

protein tozlarının tadını sevmiyenlere öneririm cok iyi üründür

eger body tarzı spor yapanlar varsa amino asit harici bence protein tozu kullanmayın onun yerine sabahları yumurta beyazı yagsız süt yagsız beyaz peynir kepek ekmegi - oglen pirinç lapası tavuk gogsu haşlama ,yada yagsız dana eti akşamda aynı şekilde beslensinler spordan önce ama

Ae86
08-01-2009, 09:33
Kilo vermek istiyorsanız en doğru yol haftada bir kilo vermektir bundan fazlası sakıncalı.Haftada bir kilo vermeniz içinse beslenme düzenini değiştirmeniz şart.
Sabah kahvaltısı:

Saat 9 da sofradan kalkmış olmanız gerekiyor
-2 yada 3 dilim esmer ekmek
-3 adet zeytin
-Bir dilim peynir
-Çay yada sadece süt içilebilir.

Saat 12:00 13:00 arası öğle yemeği-Bir porsiyon et yemeği(et,balık,tavuk,bakliyat)
-Bir porsiyon yoğurt
-Salata
-Etin yanına sadece bir yada iki kaşık pilav yada makarna hiç yememek daha iyi sonuç veriyor.

Saat 16:00-Meyve

Saat:18:00 en geç 19:30 arası akşam yemeği:

-Bir porsiyon çorba,çorba yoksa fazladan bir dilim ekmekte yenebilir çorba yerine
-Bir porsiyon sebze
-Yoğurt
-Salata
-2 dilim esmer ekmek

Saat:22:00-Meyve

Gündüz et yerine sebze yiyorsanız akşam ette yiyebilirsiniz düzeni oluşturmak size kalmış.Gün içerisinde bir fincan kahvede serbest.Haftada 2 adet yumurta yenebilir.Haftada 2 defadan fazla kırmızı et tavsiye edilmiyor.Bu programı deneyin en sağlıklı bu şekilde kilo verebilirsiniz tabi spor yapmak şart.

Emir_b16a
08-01-2009, 09:37
ilaçla kilo wermek pek akıl karı diil arkadaşlar düzenli spor yapın 3 beyazı kesin öğünleri sıklaştırıp porsiyonları ufaltın metabolizmnız hızlanır we bu alışkanlıkları sürdürürseniz kesinlikle kilo probleminden uzun bi süre kendinizi uzak tutarsınız

o ilaçların hiç biri tek başınhiç olmazsa aç kalmadan yaparsınız a kilo werdirmeye yeterli diil yeterli olansa sizi büyük bi psikolojik bunalımın içine sokan ilaçlar kilo wermeye çakılşırken cüzdanınızı hafifletmeyin boşuna

Emir_b16a
08-01-2009, 09:40
Kilo vermek istiyorsanız en doğru yol haftada bir kilo vermektir bundan fazlası sakıncalı.Haftada bir kilo vermeniz içinse beslenme düzenini değiştirmeniz şart.
Sabah kahvaltısı:

Saat 9 da sofradan kalkmış olmanız gerekiyor
-2 yada 3 dilim esmer ekmek
-3 adet zeytin
-Bir dilim peynir
-Çay yada sadece süt içilebilir.

Saat 12:00 13:00 arası öğle yemeği-Bir porsiyon et yemeği(et,balık,tavuk,bakliyat)
-Bir porsiyon yoğurt
-Salata
-Etin yanına sadece bir yada iki kaşık pilav yada makarna hiç yememek daha iyi sonuç veriyor.

Saat 16:00-Meyve

Saat:18:00 en geç 19:30 arası akşam yemeği:

-Bir porsiyon çorba,çorba yoksa fazladan bir dilim ekmekte yenebilir çorba yerine
-Bir porsiyon sebze
-Yoğurt
-Salata
-2 dilim esmer ekmek

Saat:22:00-Meyve

Gündüz et yerine sebze yiyorsanız akşam ette yiyebilirsiniz düzeni oluşturmak size kalmış.Gün içerisinde bir fincan kahvede serbest.Bu programı deneyin en sağlıklı bu şekilde kilo verebilirsiniz tabi spor yapmak şart.

bundan daha az yiip kilo alan kişilerde war diyet programı kilo sorunu olan kişinin metabolizmasına we dier ölçümlerine göre werilir

günde 1 öğün yemek yiipte kilo alan çok kişi tanıorum ilaçlardan uzak durun dietisyenede gidin ama gerçekte kilo sizin için sorunsa ;)

desibel
08-01-2009, 11:22
kilo vermek isteyenler eger gercekten cok hızlı kilo vermek istiyorlarsa lida kullansınlar ama 2 hafta lık periyodlarda kullanıp iki hafta bırakarak 2 ayda 15 kilo garanti ederim kilo fazlası cok olanlar için yanlız acaip enerji veriyor

benim herzaman kullandıgım urun lipo 6 su anda USA de de cogu ülkede de sporcular bu urunu kullanıolar fakat düzenli beslenme ve düzenli spor yapmadan hiç biri bir işe yaramaz
bu ilaçlar durdugun vede yemek yedigin yerde kilo ver die degil zaten 1000 mg mının 600 mg si CLA yani bitki asidi yagları kırıyor ve yakmanızı kolaylaştırıyor ama sporsuz olmaz
http://www.nutrex.com/lipo6.html

su topu oynadıgımız zamanlarda kullandıgımız protein
http://www.multipoweruk.com/SportsFoodProductDetail.aspx?ProductID=15&ProductSectionID=2

protein tozlarının tadını sevmiyenlere öneririm cok iyi üründür

eger body tarzı spor yapanlar varsa amino asit harici bence protein tozu kullanmayın onun yerine sabahları yumurta beyazı yagsız süt yagsız beyaz peynir kepek ekmegi - oglen pirinç lapası tavuk gogsu haşlama ,yada yagsız dana eti akşamda aynı şekilde beslensinler spordan önce ama

yalnız bu lida sakat bişiymiş tv ye falan çıkmıştı hatta bi abim kullandı belkide yalnış kullanım olabilir ama adam baya bi kötü olmuşyu yani

desibel
08-01-2009, 11:24

tecrübe konuşuyo :D

desibel
08-01-2009, 11:26

eyvallah saolsın kesinlikle denicem spor yapmassak düz duvara tırmandırıyo galiba:D

cabriolet
08-01-2009, 11:42
Sen kilo alma olm sana yakışmaz :D

yok lan daha iyi oldum şimdi bi 5 kilo daha alırsam tamamdır :D

kardeş içtiğin mega massda yüklü olarak arginine ornithine var ..:D eğer sıkı antraman yapmazsan vay kızların haline..:)

sıkı antreman yapmıyorum ama normal bi şekilde çalışıyorum devamını kızların üstünde yapıyorum yoksa zaten hiperaktif oluyorum bayağı enerjiyi atmak gerekiyo :D

eyvallah saolsın kesinlikle denicem spor yapmassak düz duvara tırmandırıyo galiba:D

ya zaten spor yapsanda biraz etkiliyo birde tam yağlı süt yerine yarım yağlı sütle karıştırıp içmeni tavsiye ederim :)

Tuner
08-01-2009, 11:47
http://www.herbalifeww.com/tr/u_kk_kisiyeozel_shapeworks.asp

bu üründen kullanan varmı acaba bi arkadaşım cok etkili olduunu söylüyorrda:)

Herbal life ürünlerini ablam kullandı kilo verdi sonra aldı şimdi yine kullanmaya başladı ama sorun şu ürünleri bıraktığında dikkat etmezsen aynen geri alıyorsun gibi bir şey. Sorun varsa sorup öğrenebiliri onun harici benim 100 den 75 nasıl düştüğümü anlatayım.

sağlam sabah kahvaltısı (08:00 gibi) normal öğlen yemeği (12:00-13:00gibi) orta karar akşam yemeği (18:00-20:00 bu saaten sonra yemek yok) ile bütün vucudun çalışmasını düzene sokup 6 ayda birazda sporun (heryere yürmek) faydasıyla 25 kilo verdim ama herşeyi de yedim.

Çünkü insan vucudu yediklerini sadece 16:00 ile 18:00 saatleri gibi bir zaman diliminde öğütüyor. Sabah ve Öğlen yediklerini bu saatlerde eritirsin sonrada yiyeceğin akşam yemeği seni ertesi gün sabaha kadar idare eder ilk dönemler biraz açlık hissediyorsun sonra bünye alışıyor.

Ama bu düzenin bana yararmasının bir unsuruda sanırım 10-11 sene daha önceden spor yapmam olabilir.

Ama bir arkadaşında dediği gibi sporsuz bu iş olmaz.

Ferhat_V
08-01-2009, 12:05
bidahamı gelicez dünyaya yiyin arkadaşlar :D:D:D

4 aylık sporla 8 9 kg arası verdim ama diyet diye bişey yok :) mc den çıkmazdık saat 10 11 lerde yemek yerdim kola pasta kuruyemiş makarna yenmeyecek ne varsa yedim..

herşey sizde bitiyo zamanınız varsa yazılın bi spor salonuna günde 1 2 saatlik spor ve düzgün diyetle istediğiniz vucudu yaparsınız yeterki isteyin azmedin sabredin..

Dragger
08-01-2009, 12:11
Bence ilac falan kullanmayın, hepsinin zararlı oldugunu düsünüyorum.

Spor yaptı mı, kola ve ekmegi kesti mi ben zayıflıyorum mesela...

Ama su fastfood alıskanlıgından da kurtulmak lazım...

2 tane jumbo bigmac menü yiyerek zayıflanmaz :D

TünayK
08-01-2009, 12:12
gunde normal ıkı ınsanın yıyecegının bıraz fazlasını yıyorum 1 yıldır aynı kılodayım:)

buraek4
08-01-2009, 12:13
arkadaşlar ben açıkcası bu herbal life ilaçlarına güvenmiyorum...dayım bir ara kullanmıştı başka ürünlerini metabolizmasını bozdu ve bazı organlara ciddi zarar verebiliyor..gidip bir diyetisyenle konuşun ve spor yapın...ilaçla olacak işler değil bunlar...

vtecburhan
08-01-2009, 12:23
lida tablet
sabahları kahvaltıdan sonra 1 tane ıcıceksın
rejım yapmana gerek yok ıstedıgını yıyip ice bilirsin
ıcınde 30 tane var fıyatı 40 ytl
yan etkısını merak edersen kabızlık yapabılır arasıra bol su ıcersen onuda gıderırsın
bugune kadar kullanıpta faydası olmayan kişi görmedim ...

cabriolet
08-01-2009, 12:32
lida eskiden onay olmadığı için kaçak satılıyodu bayağı iştah kapattığını biliyorum bi arkadaşım kullanıyodu çünkü şimdi içinden bişeyi çıkarmışlar ilacın tarım bakanlığı onay vermiş yasal olarak satılıyo ama arkadaşım o kaçak olarak satılan gibi çok işe yaramıyo diyodu :D

vtecburhan
08-01-2009, 12:42
lida eskiden onay olmadığı için kaçak satılıyodu bayağı iştah kapattığını biliyorum bi arkadaşım kullanıyodu çünkü şimdi içinden bişeyi çıkarmışlar ilacın tarım bakanlığı onay vermiş yasal olarak satılıyo ama arkadaşım o kaçak olarak satılan gibi çok işe yaramıyo diyodu :D

kacakta yasalda faydası oluyor bi cok kişiye verdık 110kg dan 75 e düşün biliyorum :D

miniks
08-01-2009, 12:43
yalnız bu lida sakat bişiymiş tv ye falan çıkmıştı hatta bi abim kullandı belkide yalnış kullanım olabilir ama adam baya bi kötü olmuşyu yani

zaten dikkat edersen bir periyod söledim eger deli gibi yüklenirsen asprin bile zararlıdır bunu unutmamak lazım

yan etkisinde nurhanın dedigi gibi kabızlık yaptıgı görüldü

diger yaqn etkiler bütün zayıflatıcı ilaçlarda vardır

Fakat lipo 6 nın yan etkisini hiç görmedim bende kronik çarpıntı var mesela çarpıntı yapmayan tek zayıflatıcı ilaç

bir ara doktor bahadırın tavsiyesi üzerine CLA kullandık 1000mg oda cok güsel ama kilo verdirici ilaç degil o bitki asidi yag kırıcı
yani vucudunuz daki yagları parcalayıp belli bölgelerde yogunlaşmasını engelliyor bu şekilde daha klay yakıorsunuz yagları

ama ne olursa olsun gırtlak durmadan vede spor olmadan asla kilo veremessiniz

cabriolet
08-01-2009, 12:56
kacakta yasalda faydası oluyor bi cok kişiye verdık 110kg dan 75 e düşün biliyorum :D

ben merak edip 3 gün kullandım :) 1 kutu kola 1 paket sigara ile günü bitiriyodum resmen öyle kesiliyodu iştahımı 3 günde 2 kilo gidince aman dedim zaten 65 kiloydum o zamanlar :D boyumda 181 :D

vtecburhan
08-01-2009, 12:57
ben merak edip 3 gün kullandım :) 1 kutu kola 1 paket sigara ile günü bitiriyodum resmen öyle kesiliyodu iştahımı 3 günde 2 kilo gidince aman dedim zaten 65 kiloydum o zamanlar :D boyumda 181 :D

zaten 65 sin napcan yaaw :D:D:D:D

vtecburhan
08-01-2009, 12:57
zaten dikkat edersen bir periyod söledim eger deli gibi yüklenirsen asprin bile zararlıdır bunu unutmamak lazım

yan etkisinde nurhanın dedigi gibi kabızlık yaptıgı görüldü

diger yaqn etkiler bütün zayıflatıcı ilaçlarda vardır

Fakat lipo 6 nın yan etkisini hiç görmedim bende kronik çarpıntı var mesela çarpıntı yapmayan tek zayıflatıcı ilaç

bir ara doktor bahadırın tavsiyesi üzerine CLA kullandık 1000mg oda cok güsel ama kilo verdirici ilaç degil o bitki asidi yag kırıcı
yani vucudunuz daki yagları parcalayıp belli bölgelerde yogunlaşmasını engelliyor bu şekilde daha klay yakıorsunuz yagları

ama ne olursa olsun gırtlak durmadan vede spor olmadan asla kilo veremessiniz

kanka benide nurhan yaptın yaa :D:D:D

cabriolet
08-01-2009, 13:03
zaten 65 sin napcan yaaw :D:D:D:D

yok şuanda 75 kilo oldum 5 kilo daha alırsam tam olucam zaten :D

ahmetuygur
08-01-2009, 18:26
valla ben kilo aldırıcı bi ürün kullanıyorum işede yarıyo 2 ayda 7 kilo aldım gerçi onu kullanıyorum diye çok yemeyede başladım onunda etkisi var :D

muscle gain alcan olm sen protein tozu falan hem biraz kas yaparsın hemde kılo alırsın aidsliler gibi gezme ortada sen bni dinlke :) zayıflamak ıcınde bı suru ılac var ancak gercekten faydasını gordugum bir ilac var yalnız doktor kontrolunde ıcın once doktorunuzla gorusun testlerınızı yaptırın sonra baslayın reductil adı tok tutuyor ancak asırısı susuzluk carpıntı bas donmesı yan etkılerı bı doktorla mutlaka gorusup kullanın

ahmetuygur
08-01-2009, 18:28
ya zaten bızım mınıkler tıg gıbı oldu bu ılaclar sayesınde :D he ya

SONE-R
08-01-2009, 20:26
Zayıflamak ve yağdan kurtulmak isteyenler dikkat!
Vücudumuz yiyeceklerle alınan yağı derhal vücut yağına çevirir. Giderek şişmanlayıp, belinizde yağ toplandığını düşünüyorsanız bu duruma neden olan 2 suçluyu; yağları ve karbonhidratları vücudunuzda depoluyorsunuz demektir...

Besinlerin içeriğindeki yağlar ve gıdalara eklenen katkı maddeleri vücudumuz için zararlıdır. Doğal içerikleri bozulmuş, içindeki besin değeri yüksek kısımları çıkarılmış kan şekerini hızla yükselten gıdalar, rafine gıdalardır. Yağ+ rafine gıda ikilisi vücudumuzda yağ toplanmasını emreden bir formüldür. Vücut kan şekerinin yükseldiği durumlarda doğal bir tepki verir.

Bilindiği gibi rafine gıdalar kan şekerinde ani çıkışlar doğurur, şekeri kandan atmak için insülin dalgalanmaları oluşur. İnsülin ise vücutta yağ biriktirir. Yani insülin seviyesindeki artış vücuda alınan kalorilerin hızla yağa dönüşmesine yol açar. Kan şekerini düşürüp, iştahı artıran yiyeceklere tıp dilinde yüksek glisemik indeksli gıdalar denir; ki bunlar beyaz pirinç, beyaz ekmek, baklava, börek gibi besinlerdir.

Bu değere sahip olan besinler düşük glisemik indeksli yiyeceklere göre tokluk kan şekerini daha çok artırır. Düşük glisemik indeksli gıdalar bedeni halsizlik, yorgunluk ve enerji kaybından korur. Bu gıdalar arasında meyve, sebze ve tahıllar başta gelmektedir. Düşük glisemik indeksli gıdaların tüketilmesi insülin hormonunda azalmaya neden olur. Yağ depolanması azalır ve yağ yakımı başlar. İnsülin ve şekerdeki dalgalanmalar yemeklerden sonra oluşan halsizliklere neden olur.

Artan insülin daha çok yağ demektir. Rafine olan her şey glisemik indeksi yükseltir. Rafine karbonhidratlardan uzak durmak belinize de faydalıdır.

Zayıflamak mı istiyorsunuz?

Şeker ve şekerli gıdalar kana hızla karışır, pankreastan salınan insülin hormonu ile kan şekeri düşer, tatlı isteği başlar. Düşük glisemik indeksli beslenme diyetlerin de altın kuralıdır. Bir besinin glisemik indeksi 55'ten küçükse düşük, 56-69 arasında ise orta, 70'ten büyük ise yüksek glisemik indeksli (GI) besin denir. Yüksek GI'li gıdalar beyaz ekmek, pirinç, şekerli gıdalar, pasta keklerdir. Düşük GI'li gıdalar ise sebze, meyve ve tam tahıllardır.

Zayıflamak isteyenler glisemik indeksi düşük gıdalarla beslenmeli. Glisemik indeksi yüksek gıdalar şekerler, nişastalı yiyecekler, baklava, börek, reçel ve patatestir. Yulaf, kuru baklagiller, kepek ve tam buğday ekmeğini rahatlıkla tüketebilirsiniz. Düşük glisemik indeksli beslenmenin faydaları: Yemekten sonra oluşan uyku hali, enerji kaybı, halsizlik ortadan kalkar. Kalp, tansiyon, diyabet depresyon gibi sorunlar çözülür. Uyku kalitesi artar, açlık, şeker krizleri geçer.

Dr. İsmail Ağar

www.ismailagar.com

miniks
08-01-2009, 20:46
kanka benide nurhan yaptın yaa :D:D:D

işte lidanın bir yan etkisi daha :D:D:D

desibel
09-01-2009, 09:00
hahahahaah:D

EMG
11-01-2009, 17:17
Ben 2-3 sene önce baya bi para ödemiştim bu herbalife dalgasına. Tek kelime iğrenç bişey. 2 gün dayanabildim. Evde hala duruyorsa isteyene verebilirim:D

Fastfood tan uzak durup yatmadan 3-4 saat önce akşam yemeği yemek ve spor yapmak en temizi.

Chatin
11-01-2009, 18:47
sanırım bu herblife haplarını otların sapından yapıyorlardı. size satacak olan kişide büyük ihtimal bol bol su içirecek ama şoyle yok haptan once 4 bardak işte haptan sonra 4 bardak daha falan gibi.. ki o saplar miğdede şişecek ve size tokluk hissi verecek.

yani sadece iştahınızı kesecek .. ya siz yediklerinizin sadece yarısını yiyin yeter bence hemen bi sonuç almazsınız ama en güzel yol bu bence.

yani onu kıs bunu kıs yerine hepsinden yine ye ama az ye olayı lazım aslında. birde sporu sadece bir zayıflama olayı olarak algılamayın aman. spor resmen yemek içmek gibi birşey aslında. ve en güzelide kendi ağırlığınız ile yapılan spordur . body olayı çok farklı zaten.

kısacası ; yine herşeyi yiyin ama yarısını yiyin bakın o zaman ne olacak.. bu herblife falan işlerinede girmeyin hiç.

delsolemrah
13-01-2009, 09:13
ben 103 kilo idim 65 kiloya indim benım icat etiyim bir diyet sabah 1 etiforum bir tatli kaşığı bul biber yemek tabağına koyun üstüne bir bardak sıcak su koyun karıştırın 1 dk sonra etiforum şişecek ve üstüne 4 veya 5 kaşık yoğurt ilave edin layht olanlardan :) öylende bunun 2 eti forumlu olanı aynı ölceklerde akşamda aynı. 4 ayda 65 kiloya inmişdim bu şekil şuan 90 kilo yum ve bu rejime yine başladım kilo verdikten sonra yine yiyeceklererinze dikat etmeniz gerek hapları önermem aksine metobolizmayı bozuyo vicudun ilere daha fazla kilo almasın sağlıyo
verdiyim diyet yapıcak arkadaşlar :) mesuliyet kabul edilmez ağır ve sağlıksız bir diyet:icon_tup:

STeaM
13-01-2009, 09:17

özgür ne kullanıyon bro.
ben universal nuration weigth gainer ını kullanıyorum. 12 kilo aldım 1.5 yılda.
ama sporla beraber aldım o neden ham olarak yada sadece tek bölgede kilo almadım :)
sporla kullan aldıklarını kalıcı olsun :D

ayrıca murat kilo vermek için sadece ilaç olmuyor kanka,
egzersiz yapacaksn yapamıyorsan akşam yemeğini hayatından çıkaracaksın birde makarna ve pilavı. bak ozaman neler oluyor :)

cabriolet
13-01-2009, 09:26
özgür ne kullanıyon bro.
ben universal nuration weigth gainer ını kullanıyorum. 12 kilo aldım 1.5 yılda.
ama sporla beraber aldım o neden ham olarak yada sadece tek bölgede kilo almadım :)
sporla kullan aldıklarını kalıcı olsun :D

ayrıca murat kilo vermek için sadece ilaç olmuyor kanka,
egzersiz yapacaksn yapamıyorsan akşam yemeğini hayatından çıkaracaksın birde makarna ve pilavı. bak ozaman neler oluyor :)

weider mega mass 4000 kullanıyorum kanka spor üşenmedikçe gidiyorum iş yerinde zaten sürekli hareket halindeyim akşam eve gelince uyuya kalıyorum :D

STeaM
13-01-2009, 09:31
weider mega mass 4000 kullanıyorum kanka spor üşenmedikçe gidiyorum iş yerinde zaten sürekli hareket halindeyim akşam eve gelince uyuya kalıyorum :D

ben mega mass 2000 kullandım. kesmedi gittim Universal Nutrition Gain Fast 3001 4.5 kg olanından aldım. weider 7000 olanı var ondan da alabilirim :D

ben akşamları şirkette çalışıyorm. haftada 3 gün / 1 er saat :)

SOMEONESPECIAL
13-01-2009, 09:36
Yaw kilo alma için bu kadar uğraşmayın, evlenin yeter !
Acele de etmeyin yani :)

STeaM
13-01-2009, 09:45

yaş 25ten 26 abi acelemiz yok. ama edeleli vücuda şuan ihtiyaç var :)

cabriolet
13-01-2009, 11:11

abi evlenene kadarda kürdan gibi gezilmez o yüzden mecburen bişeyler yapıyoruz :D

cabriolet
13-01-2009, 11:13
ben mega mass 2000 kullandım. kesmedi gittim Universal Nutrition Gain Fast 3001 4.5 kg olanından aldım. weider 7000 olanı var ondan da alabilirim :D

ben akşamları şirkette çalışıyorm. haftada 3 gün / 1 er saat :)

bende evde aletlerin çoğu var üşenmeyince evde çalışıyorum ama şimdi sitede spor salonu açılıyo oraya gidicem tek başına yapılmıyo bu iş üşeniyo insan :D

EMG
13-01-2009, 15:08
Sadece fast foodu bırakıp akşam yemeğinde sığır gibi yemeyi bıraktım ve 1 haftada 3 kilo verdim :china:

kickboxer
13-01-2009, 17:45
:)en azından metbolzma hızlandırıcı yıgeceklerı tuketmenız acısından bende

yemek yerken bol acılı sonrasında bol kahvelı sekersız zehır gıbı kahve

ıcmenızı onerırım