PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : megane 3 sport tourer sahibi varmı forumda

ypower
05-08-2019, 13:56
forumda arayıp ,cok az ve eski bilgiler bulduğum konudur ilgilenenler olursa buyrun

özellikle araca sahip olanların dikkatine

mertrs
05-08-2019, 14:07
forumda arayıp ,cok az ve eski bilgiler bulduğum konudur ilgilenenler olursa buyrun

özellikle araca sahip olanların dikkatine

Fiyatina gore station kasa en mantikli aractir. Uzun sure kullanma niyetiniz varsa alirken kesinlikle 1 2 liraya bakmadan bakimli ve duzgun bi arac almanizi oneririm. Buķçeyi aşmıyor ise kesinlikle cam tavanli denk getirmenizi tavsiye ederim. Gt line yada privilega cam tavan + bi xenon far + navigasyon denk getirebilirseniz satarkende kullanirkende mutlu eder :)

Ahmetfikri
05-08-2019, 14:59
se_RC_an sana diyorlar :)

ypower
05-08-2019, 17:11
Bana de mantıklı geliyor ama GT line lar makyajsız lar bile dolu alayım desen 78 80 diyorlar o da yine değişen boyalı oluyor ,o fiyatlara Renault almak ne derece doğru olur

mertrs
05-08-2019, 20:48
Bana de mantıklı geliyor ama GT line lar makyajsız lar bile dolu alayım desen 78 80 diyorlar o da yine değişen boyalı oluyor ,o fiyatlara Renault almak ne derece doğru olur

Sport tourer lar yurtdisi uretimi oldugu icin "o fiyatlara renault" dusuncesine benim gozumde girmiyor :) tr uretimi hb lere gore hem montaj hem malzeme kalitesi baya farkli :) Bende 2011 model 1.5 privilege var xenon+cam tavan 7 senedir kullaniyorum satmayi ne zaman dusunsem o tarz ve o donanima sahip baska bir arac bulamiyorum o fiyatlara :) 7 senedir de cok sukur duzenli bakimlari disinda pek bir masraf cikarmadi basima bukce el veriyorsa ama kesinlikle dolusuna bakmanizi tavsiye ederim :)

997TT
05-08-2019, 22:56
Ben 2013 senesinde sahip oldum,yada o zmanlar. Makyakli idi sanırım.
Keeinlikle parasına gore kaliteli,az yakan, geniş bagaj hacimli,edc si eh iste olan bir arac.
Kesinlikle tavsiye ederim. Kondisyonu iyi ise.

Aktaş61
06-08-2019, 08:02
arkadaşıma 1 ay önce aldık dizel edc makyajlı kasa privilege. açıkçası benim hoşuma gidiyor uzun bi station havası yok arabada A3 sportback gibi geliyor benim gözüme. şirkette sıfır fluence kullanmıştım 2 sene boyunca, bence aralarında kesinlikle kalite olarak fark var. o paralara alınabilecek mantıklı araçlardan.

se_RC_an
06-08-2019, 08:23
bütçeye göre güzel araçlardan biridir benim kullandıgım 1.6 dci 130 gt line cocuk oldugunda almıştım ben cok rahat ettim yakıtı da 1.5 lerden 1 lt azdır bursa manisa gittik geldık 2 araba digeri kuzenin 1.5 pirivilage bulursan cam tavanlı gt line al derim 1.6 dci de bulursan daha da keyifli olur ben ne zaman satmayı düşünsem binince vaz geçiyorum değisensiz hasar kayıtsıznı bulmakta zorlastı

CloudGrey
06-08-2019, 08:28
80 lere kadar çıkılıcak ise bari en temizini alın misal ;
Renault / Megane / 1.5 dCi Sport Tourer / Privilege / BAŞKA VARSA GOSTERİN ! sahibinden.comda - 715255774 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-baska-varsa-gosterin-715255774/detay)

ayrıca bunlar burdamı üretiliyor yoksa bir yerdenmi geliyor bilmiyorum ama " bizim birleştirdiğimiz " renolar ile dışardan gelenler arasında ciddi fark var haberiniz olsun.
babamda megane 2 sedanda , hb'de vardı 2 arabada dağdan kestim keresteydi.
bende cc var araba cabrio olmasına rağmen hb ve sedana göre trim sesi sıfıra yakın..

bu arada yurtdışı meganların çoğu sanıyorum iranda yapılıyor..

16EC813
06-08-2019, 08:28
geçen favoriler konusunda bi tane mavi paylaşılmıştı valla çok yakışıklı gelmişti gözüme oda baya bi doluydu sanırım

S.Özcan
06-08-2019, 15:29
B16'da station gt line var, yardımcı olabilir

ahmetbaha-drs
06-08-2019, 15:49
Megane3 HB 1.5DCI EDC GT-line kullanıyorum bir süredir donanımı hakikaten güzel ve bekledigimden daha iyi bir araç ama Volvo'dan sonra kullandıgım icin heralde bana biraz malzeme kalitesi dusuk ve marka imajı oldukca zayıf geldi ve ses sistemi gerçekten çok kötü(bence en onemli sorunu) onun dısında fiyatına gore alınabilecek en mantıklı ve yakıt,parça fiyatları açısından ekonomik araçlardan birisi bence.

Met
06-08-2019, 19:20
Megane3 HB 1.5DCI EDC GT-line kullanıyorum bir süredir donanımı hakikaten güzel ve bekledigimden daha iyi bir araç ama Volvo'dan sonra kullandıgım icin heralde bana biraz malzeme kalitesi dusuk ve marka imajı oldukca zayıf geldi ve ses sistemi gerçekten çok kötü(bence en onemli sorunu) onun dısında fiyatına gore alınabilecek en mantıklı ve yakıt,parça fiyatları açısından ekonomik araçlardan birisi bence.

Abi volvodan sonra çok normal değil mi :D ahahah
Oem ses sistemi gerçekten çok kötü. Buna en büyük etken teybin ses çıkışı. 1-2 bin liraya adam olur ama :D

mertrs
06-08-2019, 21:41
80 lere kadar çıkılıcak ise bari en temizini alın misal ;
Renault / Megane / 1.5 dCi Sport Tourer / Privilege / BAŞKA VARSA GOSTERİN ! sahibinden.comda - 715255774 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-baska-varsa-gosterin-715255774/detay)

ayrıca bunlar burdamı üretiliyor yoksa bir yerdenmi geliyor bilmiyorum ama " bizim birleştirdiğimiz " renolar ile dışardan gelenler arasında ciddi fark var haberiniz olsun.
babamda megane 2 sedanda , hb'de vardı 2 arabada dağdan kestim keresteydi.
bende cc var araba cabrio olmasına rağmen hb ve sedana göre trim sesi sıfıra yakın..

bu arada yurtdışı meganların çoğu sanıyorum iranda yapılıyor..

Sport tourer lar ispanya uretimi ( son gt linelar turkiye uretimi diye biliyorum ama tam emin degilim arka havalandirma yok hatta onlar da )

ahmetbaha-drs
07-08-2019, 08:14
Abi volvodan sonra çok normal değil mi :D ahahah
Oem ses sistemi gerçekten çok kötü. Buna en büyük etken teybin ses çıkışı. 1-2 bin liraya adam olur ama :D

Ben de oyle dusunuyorum ses sistemi halledilmeyecek bir sey degil, Bose ses sistemi olanda hic Türkiye'de görmedim belki vardır. Yalnız soyle bir durumda var GT-Line ve Coupe'ler oldukca dikkat cekiyor bunu farkettim. Sonuc olarak fiyatına göre alınabilecek en iyi ve donanımlı araba bence. :) :)

Met
07-08-2019, 12:13
Ben de oyle dusunuyorum ses sistemi halledilmeyecek bir sey degil, Bose ses sistemi olanda hic Türkiye'de görmedim belki vardır. Yalnız soyle bir durumda var GT-Line ve Coupe'ler oldukca dikkat cekiyor bunu farkettim. Sonuc olarak fiyatına göre alınabilecek en iyi ve donanımlı araba bence. :) :)

Bu ülkede, bu ekonomik şartlarda ne yazık ki en iyi seçeneklerden biri. Bizde isterdik daha güzel arabalara binelim :D :D

ypower
07-08-2019, 16:38
Gtline larda şase ve alt takım farkı varmı acaba sahiden ,yoksa hurafe mi

BERKİN
08-08-2019, 00:26
7-8 ay kadar bende kullandım ortalama 30k km yaptım hiçbir sorun açmadı bazı arkadaşların dediği gibi gerçekten dikkat çekiyor.Düzgününü alırsanız bencede mutlu edecektir

ypower
08-08-2019, 15:52
Ankarada veya civarda varmı satan bilginiz varsa , ilgileniyorum

se_RC_an
15-08-2019, 17:22
Gtline larda şase ve alt takım farkı varmı acaba sahiden ,yoksa hurafe mi
fark var gt line daha alçak süspansıyon biraz daha sert prvilage süspansiyonu daha yumuşak kalıyo

gkhn55
17-08-2019, 23:35
ilk sahibinden aldım.7 ay oldu 2011 model privilege,cam tavan,bi xenon far,far yıkama,tomtom navigasyon full versiyonu,gerek konforu,görselliği,sürüş keyfi bu fiyatlara alınabilecek en güzel araçlardan birisi.Tavsiye ederim.

ypower
01-01-2020, 17:32
ya iyi ki iyi dedik ,2 ayda fiyatların 80 lerden 110 lara çıkması gereksiz