PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara’ya Tayin Olmak

mmtrıza
08-08-2019, 21:08
Kardeşimin tayini Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığına çıktı

Sormak istediğim (bekar) nerede kalabilir apart vs varmıdır veya hazır eşyalı kiralık daire bulabilirmiyiz Ankara için genel tavsiyelerinizi bekliyorum Teşekkürler👍

MK8800
08-08-2019, 21:23
Hayatında görüp görebileceği en ağır eğitimi alıp,yaşayabileceği en rahat hayatı yaşayacaktır :D

imate
08-08-2019, 21:28
Eşyalı ev bulabilir. Bekar için Boş olan evler 600 ile 900, eşyalı 1000 ile 1500 arası değişiyor. Sahibinden.com sitesi üzerinden ev kovalasın. Mümkünse sahibinden olması makbul olanı. Girişte bir peşin bir depozit istiyor. Emlakçı olursa kira kadar komisyon alıyor.

mmtrıza
08-08-2019, 21:35
Hayatında görüp görebileceği en ağır eğitimi alıp,yaşayabileceği en rahat hayatı yaşayacaktır :D

45 gün eğitim olacak demişler...

Rahatlık derken neler mesela duyduğum kadarıyla 12 saat nöbet 36 saat istirahat oluyormus

mmtrıza
08-08-2019, 21:43
Ulaşım ve ortam bakımından nerelerden daire bakmak lazım

ghibli06
09-08-2019, 05:52
Ulaşım ve ortam bakımından nerelerden daire bakmak lazım

öncelikle hayırlı olsun, saraya yakınlık bakımından Beşevler-Emek-Bahçelievler neredeyse yürüme mesafesidir ama evlerin çoğu eski, memura öğrenciye verirler, ortamı güzeldir canlıdır cafeleri mekanları boldur, fiyatlar makuldur...

Çukurambar da yakındır, binaların tamamı yenidir, rezidans tarzındadır hemen hepsi, 1+1 eşyalı bulunur, fiyat yüksektir...

MeRtCaN
09-08-2019, 08:54
Bulent abı benım yazacaklarımı yazmıs Besevler emek bahcelıevler semtlerınde uygun yerler bulabılır

bosporuss06
09-08-2019, 09:35
Bülent abi yine gerekeni yazmış.Allah keyifle çalışmayı nasip etsin...

mmtrıza
09-08-2019, 10:19
öncelikle hayırlı olsun, saraya yakınlık bakımından Beşevler-Emek-Bahçelievler neredeyse yürüme mesafesidir ama evlerin çoğu eski, memura öğrenciye verirler, ortamı güzeldir canlıdır cafeleri mekanları boldur, fiyatlar makuldur...

Çukurambar da yakındır, binaların tamamı yenidir, rezidans tarzındadır hemen hepsi, 1+1 eşyalı bulunur, fiyat yüksektir...

teşekkür ederim sahibinden ilanlara göz atmaya başlıyorum o halde

ozoozo
11-08-2019, 13:11
Ghibliye ek olarak, tam sarayın ve ak parti il binasının karşısındaki cadde den itibaren bazı siteler var oralarda bulunursa şahane olur. Yürüyerek 30 saniye..

ozoozo
11-08-2019, 13:12
Ghibliye ek olarak, tam sarayın ve ak parti il binasının karşısındaki cadde den itibaren bazı siteler var oralarda bulunursa şahane olur. Yürüyerek 30 saniye..

Beşevler-Emek-Bahçelievler buralardan biraz pahalı olur ama çukurambardan da daha uygun olan ; Mustafa Kemal Mahallesine bakabilirsiniz. Aynı şekilde çok yakın ve kentpark-cepa-tepe prime vs. gibi hareketli yerlere yakın.

suk3b3
11-08-2019, 18:48
45 gün eğitim olacak demişler...

Rahatlık derken neler mesela duyduğum kadarıyla 12 saat nöbet 36 saat istirahat oluyormus

Yakın ekipte çalışamaz. Başta konuta verirler. Yer içer kamera izler yatar. Bolca nöbet tutar vs. Bi kaç sene sonra yakın ekibe geçerse bolca yurt dışı seyehati vb. Eğlencelidir tahminen.

tlgylmz106
12-08-2019, 14:23
Bekar için ideal birim. Yakın bir devrem orda şuan, yardımcı olmaya çalışır iletişime geçeriz merak ettiği konular varsa.
Hayırlı olsun bu arada Allah utandırmasın.

-Murat Özcan-
13-08-2019, 09:11
Benim de amcaoğlum koruma daire başkanlığında hatırladığım kadarı ile yazıyorum. İlk zaman 40-45 gün arası eğitim görmüşlerdi çok amaçlı ağır ama bir çok şey öğreneceği hayatında göremeyeceği silahları eğitimde görüp atış yapacağı bir durum olacak. Yakın dövüş koruma sanatı tarzı bir şey de öğretmişler demişti. Evi bahçelievlerden tutmuştu yakındı zaten gidip gelmek pek sorun olmuyordu genelde resmi araçlar yakın çevrede kalanları toplayıp götürüyorlardı diye biliyorum. Şimdi arkadaşların dediği gibi yakın koruma ekibine geçti dünyayı geziyor adam fakat aile hayatı diye bir şey yok onu söyleyim sürekli geziyorlar reis nereye onlar oraya bir de sürekli ayakta durmaktan artık ayaklarım ağrıyor demişti. Şimdiden hayırlı görevler dilerim..

mmtrıza
16-08-2019, 11:06
Bekar için ideal birim. Yakın bir devrem orda şuan, yardımcı olmaya çalışır iletişime geçeriz merak ettiği konular varsa.
Hayırlı olsun bu arada Allah utandırmasın.

Amin Allah razı olsun 10 gün alışma süreci ardından 45 gün eğitim olacakmış pazartesi sabah burada olun demişler

mmtrıza
16-08-2019, 11:08
Benim de amcaoğlum koruma daire başkanlığında hatırladığım kadarı ile yazıyorum. İlk zaman 40-45 gün arası eğitim görmüşlerdi çok amaçlı ağır ama bir çok şey öğreneceği hayatında göremeyeceği silahları eğitimde görüp atış yapacağı bir durum olacak. Yakın dövüş koruma sanatı tarzı bir şey de öğretmişler demişti. Evi bahçelievlerden tutmuştu yakındı zaten gidip gelmek pek sorun olmuyordu genelde resmi araçlar yakın çevrede kalanları toplayıp götürüyorlardı diye biliyorum. Şimdi arkadaşların dediği gibi yakın koruma ekibine geçti dünyayı geziyor adam fakat aile hayatı diye bir şey yok onu söyleyim sürekli geziyorlar reis nereye onlar oraya bir de sürekli ayakta durmaktan artık ayaklarım ağrıyor demişti. Şimdiden hayırlı görevler dilerim..

Hakkımızda hayırlısı olur İnşallah eğitim sürecinden sonra görev yeri Ankara Yada İstanbul olarak netleşecekmiş

-Murat Özcan-
16-08-2019, 11:28
Hakkımızda hayırlısı olur İnşallah eğitim sürecinden sonra görev yeri Ankara Yada İstanbul olarak netleşecekmiş

Allah hakkınız da hayırlısını nasip etsin inşallah.

Şimdiden kolay gelsin..