PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En iyi fps oyununuz hangisi ?

gitarci
09-08-2019, 12:07
En sevdiğiniz fps oyunu ve tavsiyeleriniz nelerdir? Benimkiler bunlar, sizinkileri de alalım =)

https://www.youtube.com/watch?v=3umnbmq5E7o

Burak-Akın
09-08-2019, 17:25
oynayacak ekip varsa kesinlikle r6, yoksa yeni çıkacak cod sağlam geliyor. şimdilik idare etsin diyorsan da bfV

pvp değil de pms'lere bam güm dalayım diyorsan doom güzel olacaktır. ama sürekli açıp oynayan adam için çok dayanmayabilir.

tiMachine
09-08-2019, 20:36
Yıllar geçse de cod modern warfare 1
yeni süreçte bf1 ve r6 ancak r6 zeka ve taktik isteyen bir oyun ekip istiyor
yakında piyasaya sürülecek yeni cod oyununu bekliyorum son 4-5 senedir boş atıyordu call of duty serisi

-Murat Özcan-
10-08-2019, 12:29
BF1 bu aralar baya yoğun oynuyorum

lethaldoze
10-08-2019, 19:07
Yıllar geçse de cod modern warfare 1
yeni süreçte bf1 ve r6 ancak r6 zeka ve taktik isteyen bir oyun ekip istiyor
yakında piyasaya sürülecek yeni cod oyununu bekliyorum son 4-5 senedir boş atıyordu call of duty serisi

2 senedir Call of Duty Modern Warfare 3 açıp açıp oynuyorum. Yeni seri şart

Burak-Akın
10-08-2019, 21:09

geliyor yeni seri, rebut olacak ama devam oyunu olmayacak. daha farklı ve daha zor silah kontrolü beni benden aldı

tiMachine
11-08-2019, 15:15

Hala da resmi olmayan mp modunda oyuncu bulunuyor. Son dönemlerde oyun yapımcıları uygun konular bulamıyor. Alternatif çağları, ya da çok yüksek teknolojileri kullanıyorlar.
Ben sevemiyorum m4a1 olmayan oyunu. Salak saçma silahlar var oyunlarda. Hem estetik olarak hem kullanım olarak. Bu da beni oyunlardan soğutuyor.

ChuckBartowsKi
12-08-2019, 01:52
Şu an piyasada ki tüm oyunlar rezalet bence yeni call of duty den pek ümidim yok.

By_Carizma
14-08-2019, 23:48

+1 geçenlerde internette dolaşırken türkçe dublaj yapıldığını gördüm birkezde öyle oynadım

lethaldoze
16-08-2019, 17:52
geliyor yeni seri, rebut olacak ama devam oyunu olmayacak. daha farklı ve daha zor silah kontrolü beni benden aldı

Valla güzel haber o zaman, heyecanla bekliyorum.. Sesler falanda iyidir bayağı o zaman.

Hala da resmi olmayan mp modunda oyuncu bulunuyor. Son dönemlerde oyun yapımcıları uygun konular bulamıyor. Alternatif çağları, ya da çok yüksek teknolojileri kullanıyorlar.
Ben sevemiyorum m4a1 olmayan oyunu. Salak saçma silahlar var oyunlarda. Hem estetik olarak hem kullanım olarak. Bu da beni oyunlardan soğutuyor.

Aynı fikirdeyim, m4a1 olacak, glock vs tabanca olacak, gerçekçi olacak, öyle ışın silahlarıydı, vurduğun adamda sayılar falan yükselmicek..

+1 geçenlerde internette dolaşırken türkçe dublaj yapıldığını gördüm birkezde öyle oynadım

Bende full türkçesini oynuyorum, seslendirmeler falan gayet iyi.

tiMachine
16-08-2019, 20:30
Valla güzel haber o zaman, heyecanla bekliyorum.. Sesler falanda iyidir bayağı o zaman.

Aynı fikirdeyim, m4a1 olacak, glock vs tabanca olacak, gerçekçi olacak, öyle ışın silahlarıydı, vurduğun adamda sayılar falan yükselmicek..

Bende full türkçesini oynuyorum, seslendirmeler falan gayet iyi.

aslında black ops 1 tarih ve kurgu olarak çok iyi oyun. ben cok kucukken oynamıstım kurguyu ve hıkayeyı anlamamıstım sadece catısıyordum sımdı tekrar yuklemeyı dusunuyorum

suk3b3
16-08-2019, 23:09
Hala cs1. 5 red alert ve nfs 2 oynuyorum arada. Orda kaldım ben

Sinan'S2k
18-08-2019, 23:43
Black ops 1 senaryo olarak bu işin zirvesi. 2000 lerin başından beri oynuyorum seriyi ve daha iyisini görmedim

gitarci
19-08-2019, 07:44
Yeni oyunlar da ben şunu görüyorum; grafik iyi olacak, online olacak, paralı olacak, açık dünya yap boş beleş yan görevlerle doldur süresi uzasın, diğerlerini salla gitsin mantığında. İşin özü bu yüzden eskisi gibi değil sanki.

Emre-Dylan
23-09-2019, 12:58
Multi bf1, bf5 fanatiğiyim sırf bu oyunlar için, gtx 1070 kart aldım yetmedi 2070'e terfi ettim :)

rain man
23-09-2019, 13:30
Benim için MW2.

neredeyse 10 sene olacak ama hala hatırımda 360 noscopelar falan :) En keyifli multiplayer fps oyunuydu benim için

denizhandinc
23-09-2019, 14:21
Daha yeni COD WW2 ve Battlefield 5 bitirdim. İkiside cok kısa sürüyor. Grafikler iyi olsada oyunlarda derinlik yok. Koskoca iki oyunda da Soyvetlerden tek bir kelime edilmiyor. Böyle ikinci dünya savası mı olur :D Ama COD daki Nazi toplama kampı sahnesi cok basarılıydı