Orijinalini görmek için tıklayınız : Davlumbaza Bulaşan Sarı Yol Boyası
Golf 7 aracımın ön davlumbazında yol boyası olduğunu tahmin ettiğim bir boya var . Yol boyasını davlumbaza zarar vermeden nasıl çıkartabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum ..
Rockford
11-08-2019, 23:04
Autofinesse oblitarate ile cikardim benzer bi durumdaki lekeleri
davlumbaz iç plastikteyse tinerle bile dalabilirsin.
boya üzerindeyse temizleme tineriyle denederim.
Autofinesse oblitarate ile cikardim benzer bi durumdaki lekeleri
Alıp deneyeyim teşekkür ederim .
davlumbaz iç plastikteyse tinerle bile dalabilirsin.
boya üzerindeyse temizleme tineriyle denederim.
Boyalı yüzeyde çok az var onlar kalsada sorun değil basınçlı makinayla her yıkadığımda küçük bir miktarı çıkıyor . Tiner plastiğe zarar verir diye okudum ondan denemekten çekindim . M700 temizlik tineri varmış plastiktede kullanılabiliyormuş 5 lt aşağısında satan bulamadım .
Sikkens M600 Antistatik Yuzey Temizleme Temizlik Tineri 1lt - n11.com (https://urun.n11.com/oto-boya/sikkens-m600-antistatik-yuzey-temizleme-temizlik-tineri-1lt-P280075611)
Sikkens M600 Antistatik Yuzey Temizleme Temizlik Tineri 1lt - n11.com (https://urun.n11.com/oto-boya/sikkens-m600-antistatik-yuzey-temizleme-temizlik-tineri-1lt-P280075611)
M600 e baktım plastiklerde zararlı demişler ondan almadım . İpa apc karışımı sizce iş görür mü ?
ipa apc iş görmez.m600 ü kullanabilirsin.
davlumbaza sorun cıkartmaz.
M U R A T
20-08-2019, 07:53
m600 ile m700 fiyatları yakın olması lazım bulabiliyorsan m700
immortalboss
20-08-2019, 16:28
Son durum ne acaba? Tiner her plastiğe zarar vermeyebilir. Spot test + dikkatli bir uygulama ile sökülür diye tahmin ediyorum.
ipa apc iş görmez.m600 ü kullanabilirsin.
davlumbaza sorun cıkartmaz.
Autofinesse oblitarate çıkartmazsa alıp deneyeceğim teşekkür ederim
m600 ile m700 fiyatları yakın olması lazım bulabiliyorsan m700
Fiyatlar yakın fakat m700 ü 1 lt olarak bulamadım 5 lt de çok fazla gelir.
Son durum ne acaba? Tiner her plastiğe zarar vermeyebilir. Spot test + dikkatli bir uygulama ile sökülür diye tahmin ediyorum.
İşlerim dolayısıyla 1 haftadır aracı bile görmedim müsait bir zamanda öncesi sonrası 50-50 uygulama yapıp fotoğrafları paylaşırım.
Güncel oblitarate bulamadım m600 aldım
M U R A T
21-08-2019, 13:48
Fiyatlar yakın fakat m700 ü 1 lt olarak bulamadım 5 lt de çok fazla gelir.
ufak bir hatırlatma yapayım ağızı sıkı kapanan bir şeyde sakla yoksa uçuyor