Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi TT MK1 vs Alfa Romeo GT - Yardim Lazim

Heval
13-08-2019, 22:03
Herkese merhabalar ve iyi bayramlar baslikta da belirttigim gibi iki arac arasinda kaldim
Cogu insan ``ne alaka ya bu iki arac?`` diye dusunse de her ikisinin de kendine ait birer karakteri oldugu icin cok kararsiz kaldim
Bu iki arac hakkinda bilgisi olan uyelerden abilerimden kardeslerimden bilgi alabilirsem cok guzel olur :D
Uzun vadede kullanmak icin istiyorum. Kendime ait ilk aracim olacak kismetse onun icin aramda ozel bir bag olmasini istiyorum alacagim aracin :D
Hangi yonleri beni uzer hangi yonleri beni kendine baglar bilgisi olanlar yardimci olursa cok sevinirim simdiden tesekkur ederim:heyoo:

bkaraca
14-08-2019, 09:12
Parça bolluğu alt takım saglamligi marka imajı vb Audi
6 silindir 2 litre turbo motorun sesi ve keyfi için alfa

Heval
15-08-2019, 00:58
Gorusunuz icin tesekkurler benim de aklimdaki seyler hemen hemen buna benzerdi zaten.. Yakit olarak acaba Istanbul icin hangisini tercih etmem gerektigi konusunda emin olamiyorum acikcasi

bkaraca
15-08-2019, 07:50
Yakıt olarak TT her türlü daha az yakar, birde kendinize ait ilk araç olacaksa Audi alın alfa daha çok ilgi ister.

wolrath
19-08-2019, 09:30
Gorusunuz icin tesekkurler benim de aklimdaki seyler hemen hemen buna benzerdi zaten.. Yakit olarak acaba Istanbul icin hangisini tercih etmem gerektigi konusunda emin olamiyorum acikcasi

15 yakar en az dıyenlere aldanma. Dılersen en son baska bır arkadasa attıgım vıdeoyu atabilirim. Son depo ortalamam 300km 100u sıcı 7.3.

Tt her turlu tercıh ederım bu 2si arasında. Fp olarak suan ıyı bır konumda bence

tunerviper
19-08-2019, 09:52
Parça bolluğu alt takım saglamligi marka imajı vb Audi
6 silindir 2 litre turbo motorun sesi ve keyfi için alfa

Gt de 6 silindir turbo model yok. GTV de var.

bkaraca
19-08-2019, 12:42
Gt de 6 silindir turbo model yok. GTV de var.

Ben direkt GTV diye okudum :)) o zaman GT nin hiç bir hükmü yok .