Orijinalini görmek için tıklayınız : Muğla Aile İçin Plaj Tavsiye
Merhaba arkadaşlar,
3 gündür Muğladayım. Akyaka plajı, marmaris halk plajına gittim. Güzel yerler fakat şöyle şezlong kiralayıp yeme içme olan girişi falan ücretli aile ile daha iyi bir ortamda vakit geçirilecek plajlar hangileridir?
Nete yazınca Turunç, Selimiye, Kleopatra, İncekum, Kumlubük falan çıkıyor. Onlarda genelde koy anladığım kadarıyla.
Mesela İzmirden örnek verirsek Foça tarafında oturduğum için aile için Pollen Tatil Köyü, Sazlıca Plajı, gençler için Mambo beach bu tarz plajlar var mı?
emresener
19-08-2019, 12:06
Marmaris İçmeler de Deniz Kapısı
Sezlong ücreti yok. Ne yer içersen onu ödüyorsun sadece.
Keyifli yerdir. Fiyatlarda absürt değil
4 kişi 6 bira 140tl verdik. 6 şişe içince %15 indirim yapıolarmış.
Sezlong parasına Bira içtik sakin temiz denize girdik.
Teşekkürler
geçen sene iki kişi kahvaltıya deli para vermiştim ,ama denizin üstündesin manzara muhteşem efill efildi :D
selimiye ye gidebilirsin tam aile için çok güzel geçen sene gittik gündüz denize girip yeme içme herşey var akşam otorup balık rakı yapabilecegin çok güzel bi yer
marmaris içmerler arası icon beach
marmaris aktaş mevk. ros beach
tabii yaa sen başkasına yer tarif et bizide bii kere götürme böle güzel yerlere ,alcaanolsun :D
Bolkar1st
25-08-2019, 14:16
icon beach bu forumda kimseye tavsiye etmem ne aile yeri nede gidilicek bir mekan. 40 lira şezlong ücreti istiyorlar şuan
icon beach bu forumda kimseye tavsiye etmem ne aile yeri nede gidilicek bir mekan. 40 lira şezlong ücreti istiyorlar şuan
oo marmaristen 1 kişi daha görmek sevindirdi..tanışalım dostum seninle..yakında 16EC813 gürsel abimde gelicek tanışır sohbet ederiz uyarsa..
akbük ve incekum 1 hafta önce ordaydım bence ikisi de harika yerler hatta imkan bulursan akbük de merkez sahilden 700-800 metre sonra küçük iki tane koy var orda plaj şemsiye imkanı yok ama suyu çok bakir karides ve deniz kestaneleriyle birlikte yüzersin :)