Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Porsche 911 Expertiz
Arkadaşlar merhaba,
Ankaradan bir 2011 911 Turbo bakıyoruz, aracı Ankarada uzman olarak kime gösterebiliriz? Expertiz için ayrı, mekanik ve diğer işler için ayrı götürmem gerekicek, Ankarada bu konuda deneyim veya bilgi sahibi arkadaşlar yönlendirebilirse sevinirim.
Aklımda expertiz için TUV SUD var ama mekanik garaj olarak nereye götürmek gerekir bilemiyorum?
ghibli06
20-08-2019, 16:59
eski bir porscheci olarak, sevmesem de Doğuş Oto derim...
Eger duzgun kullanılmıssa ve km sı yuksek degılse,buyuk sorunları olmaz.
Bakımlarını ıspatlıyabılıyorsa,duzgun bır porsche ustası ısınızı hemen cozer.
Uzlar oto geldi aklıma ama ekspertiz hizmeti veriyorlar mı bilmiyorum
Otto_Skorzeny
21-08-2019, 02:31
Veriyorlar Bulent abinin numarası var bende isterseniz özel mesaj atabilirim. Servise gidince güvenilir bir yer olduğuna sizde emin olacaksınız.
Veriyorlar Bulent abinin numarası var bende isterseniz özel mesaj atabilirim. Servise gidince güvenilir bir yer olduğuna sizde emin olacaksınız.
Selamlar, araba zaten Uzlar oto'da, boyasız kazasız çok düşük km.
Araç bu;
Porsche / 911 / Turbo / PORSCHE 911 Turbo PDK Şanzıman 2010 Model Hatasız Boyasız sahibinden.comda - 703464686 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-porsche-911-turbo-pdk-sanziman-2010-model-hatasiz-boyasiz-703464686/detay)
997TT
Özgür Güneş
21-08-2019, 08:43
Uzlar’da ise zaten yapacak çok bir şey yok. Ekspertiz dynoları ve fren testlerinde araca zarar verebilirler.
TÜV Sud ile de fikrim şu, 4 çeker olduğu için aracınız sıkıntı olabilir. Fren testinde ön tekeri teste sokup arka tekeri yerde bıraktıkları için bugüne kadar birçok aracın 4 çeker sistemine zarar vermişler, arka tarafın ya boş rolling bar üzerinde ya da havada olması gerekiyor.
Arac guzel,saseden ptv var mı bakın. Aksesuarları yazan,arabadan anlamıyor.
Seramık olması guzel ama agırlıgını olcturmenız gerek. Yoksa buyuk sıkıntı.
Km bu yasa gore normal. Fıyatda bırseyler yapabılırsen guzel.
Istanbul olsa,doktor var ama ankara yı bılmıyorum.