Orijinalini görmek için tıklayınız : f20 116d egr iptali ? artı neler yapabilirim
ibrahm_38
22-08-2019, 23:30
Selamın aleyküm herkese iyi forumlar,
Yakın zamanda ağır bakımdan çıktı aracım ustam partikül filtresini temizlediğini söyledi aracın çekişi daha iyileşti. Sonrasında egr de sıkıntı olduğunu söyledi değişme maliyeti 5k civarı fiyatlardan bahsetti.
Şimdi yazılım yaptırmaya da niyetim var ama egr işi kafamı bozdu bu n47 motorda egr iptali yapan oldu mu daha önce içimizde ?
yazılım + egr iptali gibi bir işe kalkışsam nasıl sonuçlar alırım tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevirim (aracım 130bin km de bu arada)
İptal et gitsin. Yazılım firmalarının en sık yaptığı işlem. Gerekiyorsa mekanik anlamda da iptal et. 5K TL nasıl bir paradır Allah aşkına.
ibrahm_38
24-08-2019, 23:43
Valla bende şaşırdım abi fiyatına. Bugün farkettim rolantide titreme yaptı bir kaç kez oda egr den kaynaklı büyük ihtimal usta tıkanmış kurum bağlamış tarzında birşeyler demişti çünkü
Selamın aleyküm herkese iyi forumlar,
Yakın zamanda ağır bakımdan çıktı aracım ustam partikül filtresini temizlediğini söyledi aracın çekişi daha iyileşti. Sonrasında egr de sıkıntı olduğunu söyledi değişme maliyeti 5k civarı fiyatlardan bahsetti.
Şimdi yazılım yaptırmaya da niyetim var ama egr işi kafamı bozdu bu n47 motorda egr iptali yapan oldu mu daha önce içimizde ?
yazılım + egr iptali gibi bir işe kalkışsam nasıl sonuçlar alırım tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevirim (aracım 130bin km de bu arada)
Stage 1 yazılım ıle 116 Hp den 150 hp guc alınabılıyor 116 dizellerden
yaklasık 60 nm de tork gelıyor
Egr de sorunsuzca ıptal edılebılıyor.
ama dpf de zaman zaman doluyor ıse bence dpf egr ıptal edıp yazılım yapmak daha mantıklı olabılır
Ankara da ısenız ıletısıme gecersenız yardımcı olabılırım
ibrahm_38
26-08-2019, 11:55
Stage 1 yazılım ıle 116 Hp den 150 hp guc alınabılıyor 116 dizellerden
yaklasık 60 nm de tork gelıyor
Egr de sorunsuzca ıptal edılebılıyor.
ama dpf de zaman zaman doluyor ıse bence dpf egr ıptal edıp yazılım yapmak daha mantıklı olabılır
Ankara da ısenız ıletısıme gecersenız yardımcı olabılırım
özelden yazıyorum abicim
egr iptal dpf içi bosaltma ve soft yazilim.
receteniz belli gayet keyifli olur arac.
ibrahm_38
26-08-2019, 13:47
egr iptal dpf içi bosaltma ve soft yazilim.
receteniz belli gayet keyifli olur arac.
anladım teşekkür ederim partikül temizliği yaptığını söyledi usta o zaman egr iptali artı yazılım yaptırmak için araştırmalara başlıyorum inşallah :)
mikelazi
26-08-2019, 14:36
madem bu işe girişiyorsunuz.dpf dende kurtulun derim.
ibrahm_38
26-08-2019, 14:42
madem bu işe girişiyorsunuz.dpf dende kurtulun derim.
Haklısınız onuda göz önünde bulundurarak görüşmemi yaparım teşekkür ederim
Sadık Özyer
31-08-2019, 19:13
Arabanız 116d ed sanırım , tf035 turbo dpf egr iptali mis. n47d20 turbosu dediğim turbo
Arabanız 116d ed sanırım , tf035 turbo dpf egr iptali mis. n47d20 turbosu dediğim turbo
Merhaba. Bende de f20 116d ed var. Aracım şuan yazılımlı ama fazlasını istiyorum. Big turbo veya hybrid turbo hangisini tavsiye edersiniz ? Big turbo sonrası nasıl değerler alabilirim ?
Sadık Özyer
10-01-2020, 03:06
Merhaba. Bende de f20 116d ed var. Aracım şuan yazılımlı ama fazlasını istiyorum. Big turbo veya hybrid turbo hangisini tavsiye edersiniz ? Big turbo sonrası nasıl değerler alabilirim ?
200 210 hp civarı gelir enjektörsüz sanırım..20d turbosu takıcaksın
Konu dışı ama Fiesta 1.6 TDCİ 90lık td025s turbo yerine 1544(hibritli1549) a ne dersin abi enjektör ne kadar yeter?
Konu dışı ama Fiesta 1.6 TDCİ 90lık td025s turbo yerine 1544(hibritli1549) a ne dersin abi enjektör ne kadar yeter?