Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu Yakasi Oto Ses Sistemi Tavsiyesi
Esasında yapılacak islem cok basit.
Orj kasetcalar yerine yeni teyp takılacak.
On kapı hoparlorleri degistirilecek.
Arka kapıda yeri var ancak hoparlor yok. Oraya hoparlor takilacak.
Belki bir de park sensörü taktiririm.
Soketleri kasapca kesip bicmeyen kabloya ek yapmayı beceren klipsleri kirmadan adam gibi sokup takabilecek bir yer onerisi olan var m? Pendik civarı olursa makbule gecer.
Arac peugeot 206. malzemeleri aldım sadece montaj yapilacak.
PiscocuK
23-08-2019, 08:16
Tavsiye üzerine 2 yere gittim yüzüme bakmadılar..Artık onlara anfili baslı 3 yollu müşteriler lazım
Benim yıllardır gittiğim yer Avrupa yakasındaydı bir teyp iki kapı kolonu için onca yolu gitmim dedim ama demekki içerde CD takılsa bildiğin yere gitmek gerek
Birde kendim sanayide bir dükkana girdim fiyatlar x2 yemin ediyorum :)
Uzun lafın kısası ilk fırsatta Avrupa yakasına gidip işimi göreceğim
free-hifi
23-08-2019, 08:53
Tavsiye üzerine 2 yere gittim yüzüme bakmadılar..Artık onlara anfili baslı 3 yollu müşteriler lazım
Benim yıllardır gittiğim yer Avrupa yakasındaydı bir teyp iki kapı kolonu için onca yolu gitmim dedim ama demekki içerde CD takılsa bildiğin yere gitmek gerek
Birde kendim sanayide bir dükkana girdim fiyatlar x2 yemin ediyorum :)
Uzun lafın kısası ilk fırsatta Avrupa yakasına gidip işimi göreceğim
Hoparlör e bak kac cm al takacagız dedik ya teyp te hazır ofiste arada kutudan çıkarıp siliyorum
Fiyatları yüksektir ama Tepe Nautilus karşısındaki Acustic işçiliği temiz ve iyidir.
Valla ben karşıya geçenlerdenim. Bakırköy EMS sound dışında pek elletmedim aracı.
aposport
23-08-2019, 09:31
Maalesef bende araba ile ilgili elektrik / elektronik / incik boncuk / Detailing işlerinde Avrupa yakasında işimi halledebiliyorum. Anadolu Yakası bir garip...
Aslında teyp ve ön kapıları kendim halledebilirim. Altı üstü 4 vida birde titremesin zırıltı yapmasın diye hoparlör cercevesine ince sünger dönse bitti gitti. teyp arka soketini de kafayı yorsam eslestirir bağlarım diye düşünüyorum ancak tesisatı olmayan arka kapıya tesisat cekme isini sanırım beceremem. Bundan dolayı bir yer arıyorum. hayatında 3 defa bağlantı yapmıs ama azcık insan olan için max 1 saatlik iş var.
kadıköyden çıkışta nautilus yönünde kopru altından geçmeden sağda erbil var işçiliği düzgünüdür tavsiye ederim
arka kapıya tesisat cekme isini sanırım beceremem
püü sana yazıklar olsun. o kadar eğitim verdim.
teybin ses çıkışlarından arka sag ve solu bulucan birini sag kapı esiğinden , diğerini sol kapı eşiğinden b sutununun içine giricen , kapı elektrik tesisatının yanında yer varsa ordan içeri at yoksa yanında gönder gitsin. nesi var sanki.
püü sana yazıklar olsun. o kadar eğitim verdim.
teybin ses çıkışlarından arka sag ve solu bulucan birini sag kapı esiğinden , diğerini sol kapı eşiğinden b sutununun içine giricen , kapı elektrik tesisatının yanında yer varsa ordan içeri at yoksa yanında gönder gitsin. nesi var sanki.
en son ses sistemi 2010 yılında bagladik aklimda kalmadı ki:D dedim ya biraz kafa yormam lazim olmadi biraz ugrasayim baktim olmadı ararim seni :)
Araba ne kanki hoparlör fişi bende var. Ama istersen kartalda bir yer tavsiye ediyorlardı yunus ta galiba adını unuttum. Hertz sound mu öyle bir şeydi. Arkalara çekme işi Rıdvannın dediği gibi çıkıştan arkaya kablo getiricen. Tek zor yanı kapı kablo demetinden içeri atmak. Sünger falanda istersen ayarlarım. Bazı hoparlörler kasnaksız takılmaya bilir yalnız.
Araba ne kanki hoparlör fişi bende var. Ama istersen kartalda bir yer tavsiye ediyorlardı yunus ta galiba adını unuttum. Hertz sound mu öyle bir şeydi. Arkalara çekme işi Rıdvannın dediği gibi çıkıştan arkaya kablo getiricen. Tek zor yanı kapı kablo demetinden içeri atmak. Sünger falanda istersen ayarlarım. Bazı hoparlörler kasnaksız takılmaya bilir yalnız.
Araba 206. Hoparlör için fiş kullanmayacağım. Papucla bağlayıp lehim yaparim.
Normal coax pioneer 1610g ve 1310g kasnak vs gerek yok yani universal.
Tek sikinti eski hoparlörler puntolu. Onlari matkapla ince delerek sokup capi genis sac vidasi ile sabitlemek gerek.
Ben en iyisi koltuklari taban halisini vs sokeyim. Taban yalitimi yapip uzerine kabloyu cekip geri toplayayim.
free-hifi
24-08-2019, 00:02
Aklınızdan çıkarın o firmayı arkadaş sanırım çok doymuş ustasını da doyurmuş. Yüzümüze bakmadılar
Avrupa yakasında subigarage da güzel işler çıkartıyor ama karşılığı da bir o kadar güzel olabilir :)
Avrupa Yakası
ss sound rami - Google-Suche (https://www.google.com/search?ei=09BgXcvmNMGmwQKm2aiwDA&q=ss+sound+rami&oq=ss+sound+rami&gs_l=psy-ab.3..0j38.7195.8811..8874...0.2..0.123.480.0j4... ...0....1..gws-wiz.......0i71j0i22i30j0i22i10i30.HiRpiqd8N2Y&ved=0ahUKEwiLnNPT6JrkAhVBU1AKHaYsCsYQ4dUDCAo&uact=5)
Serkan Öztürk Ss Sound :icon_tup:
Aklınızdan çıkarın o firmayı arkadaş sanırım çok doymuş ustasını da doyurmuş. Yüzümüze bakmadılar
Kimisi sonradan böyle oluyor maalesef.sonra iş yok diye ağlarlar
Esasında yapılacak islem cok basit.
Orj kasetcalar yerine yeni teyp takılacak.
On kapı hoparlorleri degistirilecek.
Arka kapıda yeri var ancak hoparlor yok. Oraya hoparlor takilacak.
Belki bir de park sensörü taktiririm.
Soketleri kasapca kesip bicmeyen kabloya ek yapmayı beceren klipsleri kirmadan adam gibi sokup takabilecek bir yer onerisi olan var m? Pendik civarı olursa makbule gecer.
Arac peugeot 206. malzemeleri aldım sadece montaj yapilacak.
Bostancı sanayiden fındıklı yolu üzerinde BOR elektronik. Birol abi veya Ramazan ikisi de düzgün esnaflar ben 10 yıldır ne işim olsa giderim, çok memnunum. Bir sakatlık yaşamadım hiç, fiyatta da öpmüyorlar
Google'da çıkıyor yerleri
Umraniye san opetin karsi tarafindan sola ikeaya geri donerken kosede Higway tuning ahmet. Musaitse aktif sistemden kaset calara kadar montaj yapar :)
ferrari yapıyolarmış abi normal :D :D
Bu hafta sonu kuzen ile birlikte teyp ve hoparlorleri kendimiz bağladık. Arka park sensörü elektriğini arka geri lambasından aldık. buzzer ve beyin de arkada olduğundan dolayı iş orada kısaca çözüldü.
Aracın arka kapıda tesisat yok demiştim ancak teybi sökünce harnesste 4 kablo olduğunu gördük. Takip edince arka kapı merkezi kilit kablolarının olduğu sokete kadar hoparlör kablolarının geldiğini farkettik. Soketi acıp bos iki terminalden çıkış verip 30cm kablo eklemesiyle kapıya da hat çekilmiş oldu. Dolayısıyla hiçbir yeri sokmeden kesip biçmeden arka kapılara da hoparlör bağlamıs olduk.
Ön kapı kartonlarını sokerken ayna kapağı altında kablosu bağlı soketleri gördüm. Sanırım elektrikli ayna için de tesisat alt yapısı var. Kumanda butonunun olduğu vites cercevesini söküp altına bakacağım. eger tesisat oraya kadar geliyorsa bir sonraki adım elektrikli ayna olacak :)
3. adım ise eğer pedalın orada soket varsa cruise control bağlamak. Pejonun bu donanımı kıssa bile butun altyapıyı hazır bırakmasını sevdim :)
Yiğit G.
20-10-2019, 01:47
Bostancı sanayiden fındıklı yolu üzerinde BOR elektronik. Birol abi veya Ramazan ikisi de düzgün esnaflar ben 10 yıldır ne işim olsa giderim, çok memnunum. Bir sakatlık yaşamadım hiç, fiyatta da öpmüyorlar
Google'da çıkıyor yerleri
r56 göğüs falan sökebilirler mi ? benim teyp ve hoplarlorler gitti değişmesi lazım iyi bir yer bakıyorum
torpidoyu neden söktürüyosun.hoparlörler kapıda ve direkte değil mi?
Yiğit G.
21-10-2019, 15:14
torpidoyu neden söktürüyosun.hoparlörler kapıda ve direkte değil mi?
torpido değil , bizim araçlarda ön bölgede baya bir söküm takım işlemi yapıyorsun teyp değiştirirken, daha önceden mini sökmemiş biri yapamaz.
https://i.redd.it/k2io1mgq57yy.jpg
Anladim.ama ses sistemci icin zor olmasa gerek.çirağin eline gecmesinde usta adam soker bunu.benim olsa ben zevkle sokerdim.
r56 göğüs falan sökebilirler mi ? benim teyp ve hoplarlorler gitti değişmesi lazım iyi bir yer bakıyorum
Sormak lazım :) 10 yıldan fazla oldu gidip geliyorum benim tecrübelerime göre düzgün çalışıyorlar ama kırdıkları klips olursa Kosifler hemen aşağısı zaten oradan tedarik edip yenisini takmak üzere bir anlaşma yapılabilir :D benim orijinal teyplere bass + anfi ekletmek dışında bir işim olmadı bir de araç içi kamera montajlatmıştık R56'daki gibi bir söküm olmadı tabii
Yiğit G.
24-10-2019, 11:55
Sormak lazım :) 10 yıldan fazla oldu gidip geliyorum benim tecrübelerime göre düzgün çalışıyorlar ama kırdıkları klips olursa Kosifler hemen aşağısı zaten oradan tedarik edip yenisini takmak üzere bir anlaşma yapılabilir :D benim orijinal teyplere bass + anfi ekletmek dışında bir işim olmadı bir de araç içi kamera montajlatmıştık R56'daki gibi bir söküm olmadı tabii
bi gidip konuşayım eyw iyi oldu