PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : E93 3.20 d cabrio motor sorunsalı

ertan333
24-08-2019, 00:44
Uzun zamandır forumda yazıp çizemiyordum ama bilgilerinize deneyimlerinize ihtiyacım var
Yaklaşık 2 saat önce araba satın almak için görmeye araba sahibinin garajına gittim
Arabayı çalıştırdık arabanın rolantisi aşağı yukarı çalışmaya başladı bmw de bu hep gördüğümüz şey ama bu 1 dk geçmesine rahmen minimal rolanti dalgalanması devam etti. Neyse dedim kaputu açtık motor koruma plastiğini çıkarttım arabada yağ terlemesi falan yok taktım plastiği adam dedi bi daha açıp kapayalım belki düzelir dedi tekrar çalıştırdı sarsıntılı bir çalıştırma ve bir cırlama sesi geldi dedim kapat hemen neyse bir daha çalıştırdı cırlama yok busefer de direksiyon oldu taş baktım ışık tuttum direksiyon pompası yağ içinde sorum şu
Bu arabanın motoru niye böyle çalışır
İkincide motor plastiğini çıkartmayla direksiyonun bir alakası var mıdır bence yokta sonuçta adam benim direksiyonum böyle değildi dönmüyor sen mi bişey yaptın dedi bende üzüldüm açıkçası
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkğrler
Not zincir değişmiş

ghibli06
24-08-2019, 08:26
krank kasnağı dağılırsa hem dediğin sesi yapar hem de direksiyon dönmez... bence o sesi yaptığı anda tam olarak dağıldı kasnak ve de direksiyon dönmemeye başladı elektrik gelmeyince, kapakla alakası yok...

Sert@ç
24-08-2019, 13:22
N47nin kronik krank kasnagi dagilmasi gibi duruyor