Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık neden böyle etkinlikler yapılmıyor ?
https://www.youtube.com/watch?v=plzbr7VZAQo
https://www.youtube.com/watch?v=Xc5rufqxnOU
https://www.youtube.com/watch?v=vYinahXLVAc
https://www.youtube.com/watch?v=hsiFwGrmb5o
https://www.youtube.com/watch?v=fGNvorauDUA
Bir keresinde bu tarz bir etkinliğe gitmiştim ve o günü unutamıyorum gerçekten harikaydı.Tabi o yıllarda bu tarz etkinliklere gidip o zamanlarda o atmosferi yaşayamadığım için çok üzgünüm.Cnr Fuarlar zaten bitti,ama şu anki şartlarda bu kadar araç varken imkanlar fazlayken.Bu tarz bir garaj party yapılsa,DJ sahne alsa olmazmı?Bu tarz etkinlikleri düzenleyen kişiler vardı eskiden Özgür abi vardı mesela.Böyle bir etkinlik düzenlense o eski yıllardaki tadı alabilirmiyiz bilmiyorum ama iyi olacağı kesin.Burdan yetkililere sesleniyorum lütfen duyun sesimi :) Bu arada o yıllara ait elinde fotoğraflar olan varsa eklerlerse sevinirim,etkinlik olmasa bile o fotolara bakarız en azından.Piscocuk emre abi pug konusunda arşivden fotolar var devam edicem kalanları yüklüycem demişti ama yüklemedi duy abi sesimi fotoları ekle lütfen :)
Shadow_Dancer
26-08-2019, 06:27
Yaşamayı unuttuk be güzel kardeşim, gönül kapılarımız kapandı..
geçen yaptı bi arkadaş ya . Plaket falan verdi, girişte para topladı :D
Yapılıyor yine,sadece kaliteli etkinlikler yapılmıyor.
kimseyi küçümsediğimden değil 10-18 yaşında ki ergen gençler,tır'a led takmış adamı baş üstünde tutup etkinliklerde fotoğraf için birbirlerini yiyorsa,bu ülkeden çok da fazla bir şey beklememek lazım :)
free-hifi
26-08-2019, 08:15
Ünal Turan paşam sezer takip edilmiyor snsırım
PiscocuK
26-08-2019, 08:38
Daha öncesinde de ses getiren buluşmalarımız olmuştu ama bu parti ile işi bitirmiştik :) günlerce otoparkta yatıp kalktık düzenlemeler için.
Sonrasında hayat mücadelesi evililikler vs derken forumu genç kardeşlerimize bıraktık
Hala çekirdek kadro 15-20 kişi 2 haftada bir görüşürüz.Eski dostluklar güzeldi ve öylede devam etti.
Şimdi videoları yeniden izleyip maziyi anma vakti :)
O zaman youtube varmıydı ya :)
Sabah sabah bi garip oldum kuzene yolladım dediği şu bi whatsapp fotolarımıza baktım sende bende çoluk cocuk bide o zamanlar aklıma geldi geceden arabayı getirmiştik bütün gün kapalı yerde dım tıs dım tıs..
Şimdi hayal edemedim bile oğluma ilerde göstersem bi tarafıyla güler herhalde :)
Yanlış hatırlamıyorsam leventte kapalı bi otoparkdı
Güzel zamanlardı..
Eskiler artık bu olaylara böyle bakıyor,değişen kitle de böyle bakmak zorunda bırakıyor.Kedi-fare edebiyatına varıyor olay.
https://www.youtube.com/watch?v=0UMMmTdcBc8
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=0UMMmTdcBc8)
PiscocuK
26-08-2019, 10:52
O zaman youtube varmıydı ya :)
Sabah sabah bi garip oldum kuzene yolladım dediği şu bi whatsapp fotolarımıza baktım sende bende çoluk cocuk bide o zamanlar aklıma geldi geceden arabayı getirmiştik bütün gün kapalı yerde dım tıs dım tıs..
Şimdi hayal edemedim bile oğluma ilerde göstersem bi tarafıyla güler herhalde :)
Yanlış hatırlamıyorsam leventte kapalı bi otoparkdı
Güzel zamanlardı..
Doğru hatırlıyorsun :)
O pejolarin hepsinde zamanina gore bir seyler vardi. Piston filtre egzoz emme vs. Simdi standart bmwye vw'e air takip jant koyan king oluyor. Otomatik aracla stage 2 yazilimla rolling yapiyor king oluyor. O yuzden simdi ortam cop. Sadece liselilere hitap eden bir ortam mevcut. Onlar da ac zaten annelerinin kredi kartindan benzin alip babasinin aldigi 2.el araclarla iste bitik bir yasam.
Eskiler artık bu olaylara böyle bakıyor,değişen kitle de böyle bakmak zorunda bırakıyor.Kedi-fare edebiyatına varıyor olay.
https://www.youtube.com/watch?v=0UMMmTdcBc8
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=0UMMmTdcBc8)
Big Boss acımamış haklı adam :D :cool:
ghibli06
26-08-2019, 13:23
bmwteam.net ile 100 kişi 50-60 araç ile Abanta gitmiştik, gişelerden nerdeyse 1 saatte geçmiştik, çok güzel günlerdi, bundan 15 sene önceydi belki daha fazla...
şimdi neden mi olmuyor? şimdiki nesil dostluk arkadaşlık nedir bilmiyor da ondan, onlar kankilik broluk biliyor, 3-5 tane gerçek dostu olmalıdır bir adamın ama yeni nesil 3-5bin like ı tercih ediyor, yaşı 40 ı geçenler ya da yakın olanlar, otomobil kültürü, forum vs için ellerinden geleni yaptılar hala onun ekmeği yeniyor ama kimse tuğlanın üzerine bir tuğla da ben koyayım demedi, bundan sonra zaten hiç olmaz çünkü herkes kendi reklamı youtube kanalı video selfie vs işine dönmüş, haa eskilerin dostlukları aynen devam bizde değişen bir şey yok...
bmwteam.net ile 100 kişi 50-60 araç ile Abanta gitmiştik, gişelerden nerdeyse 1 saatte geçmiştik, çok güzel günlerdi, bundan 15 sene önceydi belki daha fazla...
şimdi neden mi olmuyor? şimdiki nesil dostluk arkadaşlık nedir bilmiyor da ondan, onlar kankilik broluk biliyor, 3-5 tane gerçek dostu olmalıdır bir adamın ama yeni nesil 3-5bin like ı tercih ediyor, yaşı 40 ı geçenler ya da yakın olanlar, otomobil kültürü, forum vs için ellerinden geleni yaptılar hala onun ekmeği yeniyor ama kimse tuğlanın üzerine bir tuğla da ben koyayım demedi, bundan sonra zaten hiç olmaz çünkü herkes kendi reklamı youtube kanalı video selfie vs işine dönmüş, haa eskilerin dostlukları aynen devam bizde değişen bir şey yok...
Öyle abi kuşak farkı işte,sosyal medya zaten insanları bir garip yaptı.Gösteriş manyağı oldu insanlar herkes birbiriyle s..ik yarıştırıyor.Eski günleri her manada çok özlüyorum eskiden herşey çok daha iyiydi.Hiçbirşeyin eski tadı yok.Hep eski günlerde yaşıyorum kendi kendime o günleri hatırlıyorum.Keşke o yıllardaki gibi olsaydı hayatımız.Maneviyat gitgide kayboluyor ve yerini maddiyata bırakıyor.İnsanlar kullandığı telefona bindiği arabaya sahip olduğu eve ve maddi gücüne göre muamele görüyor.Bu arada diyorum keşke 92 li değilde 82 li olsaymışım 2000 li yıllarda ehliyetim olup bende yaşasaydım o yılları.Neyse en azından çocukken internetten videolar izledik dergilerdeki fotoğraflara baktık.Canlı canlı yaşamasakta foto video gördük o bile yeter... :)
Ne varsa eskilerde var... :) Selam olsun onlara :)
by_hayali
26-08-2019, 14:19
8 eylül typerturkey buluşmamız var fotoları paylaşırım 100e yakın typer olacağız :)
GökhanÖzkan
26-08-2019, 15:30
8 eylül typerturkey buluşmamız var fotoları paylaşırım 100e yakın typer olacağız :)
pis japoncular:D
istanbul içimi olucak abi yer bellimi?detayları nerden öğrenebiliriz?
by_hayali
26-08-2019, 15:58
istanbul içimi olucak abi yer bellimi?detayları nerden öğrenebiliriz?
İstanbul dışı Bursa'da etkinliğimiz instagram sayfasından takip edebilirsiniz.
şimdi böyle etkinlik yap, #farzetki #bedelödendi #UTFANCLUB olucak. O yüzden böyle etkinlikler olmasın daha iyi.
ayrıca istanbulpark da çok güzel etkinlikler oluyor, pistgünleri vb. buralar değerlendirilmeli diye düşünüyorum.
tiMachine
28-08-2019, 14:10
Çünkü eskisi gibi kültürlü ve bilinçli gençler yok. Tutkularımız ve davranışlarımız sosyal medya hayranlığına dönüştü. Artık fit olmuyoruz fit olanları hayranlıkla seyrediyoruz. Kitap okumuyoruz ama her fotoğrafa sözler döşüyoruz. Otomobil kültürüne sahip değiliz ama iki üç araba değiştirip spor araba alanlara hayran kalıyoruz. Sosyal medyada saçma sapan yorumlar, hak etmeyen insanların altındaki arabaları beğenerek insanları yüceltiyoruz.
Eğitim seviyesi, ifade kapasitesi, düşünce yeteneği benim kuşağımda gayet düşük bir oran. Benden küçük yaş gruplarında bu problem daha da büyük sorunlara yol açıyor.
Aileler artık çocuklara karşı ilgisiz, eline vereyim telefonu takılsın kafasındalar. Çocuk da böyle olunca mahalledeki abisinden, okuldaki kankasından saçma sapan kişileri örnek almaya başlıyor.
Broscuklar muhabbeti bitirdi gençliği. Eğitime çok ihtiyacımız var çok.
Etkinlik kültüründe de problem şu. İnsanlar konuşup anlatıp fikir almak yerine instagrama fotoğraf atma peşinde. Kültürü oturtamadık.
TolgaEsentepe
28-08-2019, 14:23
vay be, şimdi kardeşim dostum dediğim insanların neredeyse hepsinin tuning pejo dan olmuş olduğuna uyanmam :)
immortalboss
28-08-2019, 15:07
Peugeot forumuna ben yıllar önce üyeydim. Yaşım 16 falandı. Üniversitede çalışıp para kazanıp 106 gti alma isteğim vardı. Forumdan yapılan araçlara bakar hayal kurardım. Eskiden facebook, watsapp vs. yoktu. Herkes forumda konuşur, yardım arardı. Watsapp üzerinden yapılan yazışmalar kayboluyor, facebook da aynı şekilde. Ama forumlar bence en güzel bilgi bankaları hala daha. Şu forumda teknik konuda harika bilgiler yatıyor. Eskiden modifiye anlayışı sadece aracı en alçak hale getirmek değil daha iyi koşullara taşımaktı. Rolling geceleri olurdu İstanbul'da. Ben Soma'da oturuyordum. Araçların speclerine göre tahmin etmeye çalışırdım. Gecenin köründe forumda okurken yeni konular düşünce onları okur, videoları izlerdim.Vay be...
blumenberg
28-08-2019, 21:04
naturköy olan buluşmayı mı diyorsun abi, ne günlerdi, özledik
ghibli06
28-08-2019, 22:44
naturköy olan buluşmayı mı diyorsun abi, ne günlerdi, özledik
yok yavrum Natürköy yeni sayılır, Abant buluşması dediğim...
Artık değil cadde de, kapalı otopark ta bile buluşma yapsan anında ekipler gelip dağıtıyor. Neden? Gösteriş meraklısı instagram manyakları yüzünden. Story e egzoz keyfi yazıp redline yapınca king olduklarını sanıyolar. Heryerden şikayet şikayet üstüne. İnstagram takipçisi fazla olan piyasanın king i oluyor.
Düşünün biyerde sertaç kemiksiz var hakettiği ilgiyi göremeyip 80k takipçili. Sertaç ciddi kaliteli modifikasyonlar yapıyor.
Biyerde de harun taştan var 400k takipçili. Harun da tek işi babacığının imkanlarıyla aldığı arabalarla 0 çizen viraja yanlayarak giren trafik serserisi.
Piyasa nedeni bilinmez ama çok acımasız.
s virajına gider çekirdek çitlerdik tey tey
Biz büyüdük ve kirlendi dünya
s virajına gider çekirdek çitlerdik tey tey
Biz büyüdük ve kirlendi dünya
Aynen köşede dikilir izlerdik.Eski günler kalmadı artık
Hafta sonu eski E30 TC den Eski kişiler Ankara İstanbul ekibi ABANT buluşması yaptılar. 100 araba oldu herhalde.Böyle kaliteli Kişilerle fazla duyurmadan kendi aralarında yaparak hem kaliteli hemde kafa dengi insanları topladılar.İstanbul da yapsalar egsoz patlatan yapmayın dedikçe dönen ler müzik açanlardan artık toplanırmıyor.
SinanAdalı
29-08-2019, 10:41
Bu seneki vagfest'e gittik.. dedikki apaçilik olmaz durduğu yerde gaz veren olmaz.. ama oldu. Allahtan sıfır çizecek yer yoktuda elfreniyle dönemediler.
PiscocuK
01-09-2019, 08:00
Eskiden buyuge saygi vardi. Tp nin kurucularindan ekrem abi kimimizden ayca kimimizden yilca buyuktu. Ama teybi kisin dediginde sorgusuz kisilirdi. Konvoyu bozan geri donsun dediginde ip gibi tek serit konvoy yapilirdi. Saygi vardi saygi. Cikar denilen sey cok olmuyordu ve sevgiler sebepsizdi.
Ben yıllardır düşünüyorum ama olmuyor ve bence tek suçu yeni nesilde aramamalı. Çünkü ben 18 yaşında bir genç olarak birilerine fikrimi söylesem kimseden destek alamayacağımı biliyorum ve bu zamana kadar da tam tahmin ettiğim gibi oldu. Artık arkanda birileri yoksa hiç bir şey yapamıyorsun. Benim arkamda forumdan kaliteli 5 insan dursun yeter neler yapabileceğimi gösteririm ama yok o yüzden maalesef tek suçlusu ergen (!) tayfa değil...