PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sertlik yumuşaklık ayarlı coil ?

Respect
26-08-2019, 14:41
Arkadaşlar aracıma 2-3 hafta kadar önce st marka coil taktım...Giriş ürünü...Yalnız çok sertleşti araç keyifle kullanmak pek mümkün değil bu şekilde...

Bu konfor vaad eden sertlik yumuşaklık ayarlı coiller vaad etdiği şeyi gerçekleştiriyormu ?

Gerçekten konfora etkisi oluyor satıp ciddi para verip o tarz bir coile geçmeyi düşünüyorum...

TarikS
26-08-2019, 15:06
Şu an alçak modda kullanıyorsanız en yükseğe alıp kullanmayı deneyin. Yükseklik az artarken konfor çok artıyor :) Belki o yükseklik farkı gözünüze batmaz, konforlu binersiniz para harcamadan

Benim H&R coilover tecrübem bu şekilde. Custom coillerde de öyleydi

levent
26-08-2019, 15:56
Ben st v1 kullanıyorum, dipten yükseltince bayaa yumuşadı Tarık’ın bahsettiği gibi :)

MCN21
26-08-2019, 16:40
Bende st v1 kullanıyorum. Yükseltirseniz yumuşuyor ve esneme artıyor.

clv2lGl
03-09-2019, 12:51
Coiloverlarda orjinal süspansiyona göre 3-4 cm basmak mantıklı. Genel olarak 5.5-6 cm e kadar imkanı olsa da, ne kadar fazla basarsanız aracı, yay sıkışacağından amortisöre yardımcı görevini yitirir ve doğrudan darbeyi amortisörde hissedersiniz. Bu da size konforsuzluk olarak geri döner. O nedenle yükseklik durumunu kontrol etmekte fayda var.

akko
04-09-2019, 08:58
bende 2 - 3 hafta önce Polo aracıma ST XA model coil aldım sıfır olarak. aracınız nedir?
ben eibach'tan geçtim bu coilover modeline ve aşırı şekilde memnunum çok şükür. en yumuşağa alınca fazlasıyla konforlu. ve vaad ettikleri gibi sertlik yumuşaklık yani sekme olayı her tıkta farkediyor. yeni araba alacağım zaman param olursa yine bu model coilover kesinlikle o aracıma da alırım.
Not olarak şunu söyleyeyim; dip basmıyorum.