Orijinalini görmek için tıklayınız : Macan - DS7
Merhaba,
Biliyorum başlık biraz garip :D
İlgili site haricinde vs Macan satmak isteyen var mıdır?
Kazasız, ekstrem sorunu olmayan, 2015/18 arası. Şirket üzerine alınacaktır araç, fatura kesilebilirse güzel olur.
DS7 de sıfır/2. el arasındayız, fakat alsak bile sonrasında satışta sorun yaşayacağımızı 2. elinin yavaş olduğunun düşüncesindeyim.
Konu ile ilgili ender bilgilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkür,
DS7 niye alasınız ki. O kadar paraya 1.6 2 çeker crossover mı alacaksınız cidden? Gidin 1.4 turbo suzuki vitara alın, bari işe yarasın, hem de yarı parası.
DS7 niye alasınız ki. O kadar paraya 1.6 2 çeker crossover mı alacaksınız cidden? Gidin 1.4 turbo suzuki vitara alın, bari işe yarasın, hem de yarı parası.
3008 ve 5008 de baktık > DS7 ye muadil, fakat Macan ı görünce biraz daha mantıklı geldi.
XC40-60 da baktık.. Macan olmazsa bunlardan olacak gibi duruyor, fakat DS biraz daha ön planda nedense..
3008 ve 5008 de baktık > DS7 ye muadil, fakat Macan ı görünce biraz daha mantıklı geldi.
XC40-60 da baktık.. Macan olmazsa bunlardan olacak gibi duruyor, fakat DS biraz daha ön planda nedense..
Hani markayı geçtimde siz daha sınıfına bile karar vermemişsiniz. xc40 ile xc 60 veya 3008 ile 5008 arasında ciddi farklar var :)
Xc60 güzel araç düşünülebilir. xc40 yerinden fwd olmasına rağmen yeni x1 tercih edilebilir bence.
Limit nedir ? Bi limit verin de fantazi paylaşalım :D
Ayrıca vitaraya +1 diyorum
ahmet3425
29-08-2019, 17:48
canlı canlı gormedim ama sekil dısında ds7 fiyatına yakısan kalitede değil fotolarına dikkatli baktıgımda ic mekanın her yerinde ucuz sert plastik malzemeleri fark edebiliyorum.
citroenin bu ds askını hala çözebilmiş değilim eşşege altın semer vur eşşek yine eşşek :)
diğer tarafta kıyas yapılan arac porsche acıkcası hiç yakısmamıs :)
Aranel Ciryatan
29-08-2019, 19:10
DS7 içii dışını her yerini incelemis biri olarak ben cok begeniyorum. imkanim olsa yarin alirim.
Bu ds7 den daha ucuz 18 modellerde GLA veya Tiguan varken neden ne olduğu belirsiz bi ds7 alınıp macera aranır ki yav.
Merhaba,
Biliyorum başlık biraz garip :D
İlgili site haricinde vs Macan satmak isteyen var mıdır?
Kazasız, ekstrem sorunu olmayan, 2015/18 arası. Şirket üzerine alınacaktır araç, fatura kesilebilirse güzel olur.
DS7 de sıfır/2. el arasındayız, fakat alsak bile sonrasında satışta sorun yaşayacağımızı 2. elinin yavaş olduğunun düşüncesindeyim.
Konu ile ilgili ender bilgilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkür,
bizde var 2016 model 20.000km de koyu fume ici bej dogus cikisli Macan
Hani markayı geçtimde siz daha sınıfına bile karar vermemişsiniz. xc40 ile xc 60 veya 3008 ile 5008 arasında ciddi farklar var :)
Farkındayım, hepsi farklı ama eleye eleye gitmek istediğimizden dolayı. Şu an DS7 0-2 veya Macan 2. elden yanayız.
Xc60 güzel araç düşünülebilir. xc40 yerinden fwd olmasına rağmen yeni x1 tercih edilebilir bence.
x1 beklenti pek karşılamadı, o yüzden eledik onu, bir tık ufak. x3 belki olabilirdi de eledik tamamen.
DS7 içii dışını her yerini incelemis biri olarak ben cok begeniyorum. imkanim olsa yarin alirim.
Etiler'deki müdür tanıdık, onunla konuştuk bugün. Aracı çok met etti, gerçekten alınabilitesi yüksek bir araç vs, satıcı kafası ile değil ama gerçekten özene özene.. Bakalım, Ptesi veya Salı gideceğiz görmeye.
Bu ds7 den daha ucuz 18 modellerde GLA veya Tiguan varken neden ne olduğu belirsiz bi ds7 alınıp macera aranır ki yav.
Tiguan da pek baktığımız bir araç değil.
bizde var 2016 model 20.000km de koyu fume ici bej dogus cikisli Macan
Özgür abi, satmayı vs düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız seve seve görüp konuşabiliriz.
Kuzenimde macan var, açıkcası diğer araçlarla kıyaslamak çok yanlış olur, gerçekten zevkli makina. Kesinlikle macan derim...
400 limit macan için +/- konuşulur
onurgoyunc
30-08-2019, 06:14
Ben de bahsedilen araçlar arasında (xc40-3008-ds7-x1) kalıp xc40 aldım, parasına karşı verdikleri ve tasarımı daha hoşuma gitti.
Macan’ın İsmi var ama bence 0-2.el kararını verip yol alın. Şirket içinse 0 mantıklı olacaktır.
Vitara ile pek uzun yol yapılmaz, ağırlıklı İzmir-Kuşadası-Bodrum yolunda kullanılacak araç.
macan'ı hariç tutarsak.
bayide c5 aircross var ise bir test edin derim.
yeni bir süspansiyon sistemi var. kağıt üstünde ve testlerde başarılı.
denildiği gibi bir sürüş konforu var ise ve c5 aircross tercih ederdim
Ds7 test sürüşü yapıp detaylı inceledim. Macan ilede 2 gün geçirdim. İkisini bir arada sormak anlamsız bence :D temiz zevkinize göre bi macan alın bence direk.
macan'ı hariç tutarsak.
bayide c5 aircross var ise bir test edin derim.
yeni bir süspansiyon sistemi var. kağıt üstünde ve testlerde başarılı.
denildiği gibi bir sürüş konforu var ise ve c5 aircross tercih ederdim
taramalı sünspansyon sistemi var, fakat pakete dahil değil, ekstra :)
çakılı ds7 407 bin civarında :D
konusalim dostum
ig dan yazdım abi sana, istek kutuna düşmüştür mesajlarda
hayırlı Cumalar;
Macan arayışım devam ediyor
Bir güncel daha,
Macan arayışı devam ediyor.
DS7, Macan'ın getir götürünü yapar
DS7, Macan'ın getir götürünü yapar
Ds'den vazgeçtik, Macan bulmuştuk nasip olmadı, arayış yine devam ediyor.
Macan aldık, konu silinebilir, Teşekkürler.