Orijinalini görmek için tıklayınız : Çılgın karşılaştırma 1.1 picanto, 1.0 Corsa C, 1.2 Fabia
Acil olarak bana ve eşime 25K bandında araba almam gerekiyor.
Ağır hasar kaydı olmayan, düz vites, ayağımızı yerden kesecek, günde 2.5 km yapacak (metrodan-eve) bir araç.
Klima abs gerekli, tüketim ve performans çok önemli değil.
Bir de seneye satabilmem lazım, zarar edebilirim, zaten etsem 3 bin ederim.
Hangisini tavsiye edersiniz?
Eski, 150K+ km li arabada lpg yada dizel düşünmüyorum.
Bu 3'ünden Corsa C hiçbir zaman bu milletin gönlündeki yerini kaybetmeyecektir sanırım :) Her türlü bir alıcı bulur. onun dışında zaten kriter mevzusu olacak bir şey yok gibi araçlar ve kullanım ihtiyacınız doğrultusunda. Düz giden diri duran birini alın geçin
Yine hemen satayım gerisi çok dert değil dersen abi 25 liraya Corsa C 1.7 dti alırsan ertesi gün geri satabilirsin. 1.0 benzinli yine de biraz bekletebilir gibi geliyor ancak tecrübem yok. Bu tip araçlarda otomatik tercih edilir diye tahmin ettiğim için manuel 1.7 dti satması da kolaydır
Hep öneriyorum ama yine buraya uygun diye önereceğim. Bence 206 bakabilirsin.
parcası ucuz, 2. el cok hızlı, yakıt makul, donanım pakete göre cok iyi (feline, xt), klimaları da bayagı iyi soguruyor diyatları da uygun. Seneye de kar edersiniz.
Ben 2004 x-line otm. aldım eşime, siz 2005-2006 bakabilirsiniz.
picanto daha önceden vardı sizde onu da cok severim. iç hacmi bayagı bir geniş kutu gibi araba.
LPG olmaması kriter ise, 1.2 htp motor fabia lpg uyumlu olmadığı için daha rahat bulunabilir kanısındayım.
206 da bakiyorum, ama pahaliydi ve motoru bu ucune gore eski teknoloji ve nasilsa 9 litre yakiyor.
Temiz bulursam onu da alirim.
1.7dti cefasi cekilecek araba degil, bir ara ünlü oldu mahvettiler arabalari
Acil olarak bana ve eşime 25K bandında araba almam gerekiyor.
Ağır hasar kaydı olmayan, düz vites, ayağımızı yerden kesecek, günde 2.5 km yapacak (metrodan-eve) bir araç.
Klima abs gerekli, tüketim ve performans çok önemli değil.
Bir de seneye satabilmem lazım, zarar edebilirim, zaten etsem 3 bin ederim.
Hangisini tavsiye edersiniz?
Eski, 150K+ km li arabada lpg yada dizel düşünmüyorum.
Mazda / 2 / 1.5 / Go / Değişensiz - Duşuk Km sahibinden.comda - 724048444 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-degisensiz-dusuk-km-724048444/detay)
çok az yaktıgını söylemiş arkadaşlar diger konularda ,ilanla bi alakam yok bu arada bilgilendirme amaçlı bunu koydum paylaşıldıgı için
onursumer
06-09-2019, 09:43
bende yıllardır picanto 1.1 crdi var 90 binde aldım şuan 170 binde ben bukadar parasınına hakkını veren araba gormedim
bozulmuyor, sadece bakım yapıyorum biniyorum geçen hafta yeni otobandan izmir ustunden bodrum yaptım ayağımı gazdan çekmedim 150-160 zaten bukadar yapıyo :D 40 kuruş yaktı tık demedi :D
206 da bakiyorum, ama pahaliydi ve motoru bu ucune gore eski teknoloji ve nasilsa 9 litre yakiyor.
Temiz bulursam onu da alirim.
1.7dti cefasi cekilecek araba degil, bir ara ünlü oldu mahvettiler arabalari
Kovalarsan denk geliyor Abi.
Ben 23 civarına 2004 67 binde değişensiz aldım 2 ay önce. Bakım ıvır zıvır 25e geldi.
Mazda / 2 / 1.5 / Go / Değişensiz - Duşuk Km sahibinden.comda - 724048444 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-degisensiz-dusuk-km-724048444/detay)
çok az yaktıgını söylemiş arkadaşlar diger konularda ,ilanla bi alakam yok bu arada bilgilendirme amaçlı bunu koydum paylaşıldıgı için
dede adam demis 25bin bandında araba lazım atmissin 45binlik araba diyorsun ki az yakıyor. Yakmasa ne fayda :D
dede adam demis 25bin bandında araba lazım atmissin 45binlik araba diyorsun ki az yakıyor. Yakmasa ne fayda :D
hee laa vay arkadaş ben onu görmemişim ya laa ,yaşlılık işte gözler cavlamamış :D
45 bine neler neler alinir:)
1.2 atmosferik VAG kullanan var mi aranizda?
Abi 2001 corsa c 1.2 var bende tek kapı, lpg li, herşeyi faal. Günlük biniyorum. Otomatik lazım olduğu için satmayı düşünüyorum. Düşünürsen konuşuruz.
45 bine neler neler alinir:)
1.2 atmosferik VAG kullanan var mi aranizda?
Ben polo 6r da kullandım.
Rahmetli ustam da fabia I ' de kullandı.
90 km 'ye kadar oldukça seri araçlardı ( seri diyorum bakın, hızlı demiyorum, taşlanmayayım sonra :) )
Şehir içi benzin de 8 litreyi geçmezdi
Abi 2001 corsa c 1.2 var bende tek kapı, lpg li, herşeyi faal. Günlük biniyorum. Otomatik lazım olduğu için satmayı düşünüyorum. Düşünürsen konuşuruz.
Selam,
Lpg li düşünmüyorum, sirket otoparkina alinmiyor.
serkan_2120
09-09-2019, 08:09
Ben de bir ara Daihatsu Coure kullandım, eşim baya pratik yaptı o araçla. 5-6 lt arası benzin tüketimi vardı, 1.0 motor, klimalı, hava yastıklı. Çok kaliteli bir araç değildi ama fiyatı diğerlerine nazaran daha uygun, satarken ben hiç zorlanmadım çünkü 113 binde boyasız olarak almıştım, 117 binde boyasız sattım. 1 hafta sürmedi satışım..
i-vtec07
09-09-2019, 08:52
Bence corsa abi :)
mikelazi
09-09-2019, 15:08
c1-107 alırdım o paralara
AliGizda
09-09-2019, 15:27
c1-107 alırdım o paralara
Pistte nasıldı abi C1? Tecrübelerini aktar bize :)
Palio olabilir mi? Biraz daha nodelli bulunabilir.
Erdem K.
10-09-2019, 10:03
picanto bilmediğin araba değil :)
bence satışı da kolay, 2.eli ve parçaları da ucuz
mikelazi
10-09-2019, 11:32
Pistte nasıldı abi C1? Tecrübelerini aktar bize :)
çok zevkliydi.kesinlikle denemen lazım.
68hp otm. 880kg filtre-eksoz ilk denemem best time:3,23
hedefim 3,10 altı.spor yay aldım bile :))))
tuner faruk
10-09-2019, 15:59
Bence listeye Citroen C2 de eklenebilir :)
Abi kia piyasası ve müşteri kitlesi hakkında bilgim yok ancak Corsa C küçük altın gibi araba.
Hem piyasası değer kaybetmez hem çabuk satılır. Oyumu corsadan yana kullandım.
Ancak Fabia'da daha düşük km ve lpg'siz bulunabilir diye düşünüyorum.
bütçeyi 40 a doğru çıkarıyoum.
hyundai i20 1.2 MPU lere döndüm
temiz denebilecek clio 1.2 hb ile corsa 1.0 arasında kaldım.
clio çok ama çok daha hızlı ama biraz daha fazla yakıyor. Corsa C de daha sempatik araba
1.2 manuel jump 2013 i20 alındı