Orijinalini görmek için tıklayınız : Yumurta kasa Hyundai accent...
Hyundai / Accent / 1.3 / LS / TERTEMİZ GARAJ ARABASİ sahibinden.comda - 731557599 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-tertemiz-garaj-arabasi-731557599/detay)
ilandaki kasadan olan hyundai accent araclar nasildir acaba bunlarda tutulan hangi motorlusudur. Ve kullanip tecrube eden arkadaslar eksiklerini ve artilarini da yazarsa sevinirim...
onursumer
08-09-2019, 09:40
97 de 1.5 gls otomatik anneme sıfır almıştık 3 sene kullandı sorunsuz
ozaman benim gorduğum tek sıkıntı frenlerdi baya kotu durmuyor ama hızlı bi arabada değil zaten
çok eski zaman olduğu için kronik bi sorunu gozlemleme şansı olmadı ama 1.5 enjeksiyonlu lpg daha mantıklı gibi geldi bana
gokhankenar
08-09-2019, 10:00
İlk arabam bu arabanın tıpatıp aynısıydı. 98 model bordo 1.3 LS . 18 yaşında aldım en parasız olduğum dönemde neredeyse hiç masraf açmadı bana halden anlayan bir arabaydı :) Toplamda 5 yıl bindim 1.5 GLS almak için sattım ama 1.6ie Tipo aldım o nasip oldu :) . Bence bunların en makbulu 1.5 GLS ler. Hidrolik direksiyonlu ve enjeksiyonlu.
Yalnız şöyle bir not düşeyim bu kasaların %90ı azda olsa yağ yakıyor. Yolda giden 10 arabanın 9unun arkasında mavi duman vardır :)
Cevaplar icin tesekkurler yani makbul olani 1.5 ve hidrolik olanlari o zaman biraz onlara bakiyim ben.
turbo&quattro
08-09-2019, 14:35
2003 fln di galiba 1.5gls almistik. Kullandigim en sorunsuz aracti o zamanlar.
Kıbrıs'ta ogrencide ve askerde bolca bulunur.3 lirayı veren yumurta kasa Accent alir,7 sene önce ev arkadaşimda vardı,1.3 kalburatorlu çocuk 3 sene bindi yağını bile degistirmeden, sadece biraz yağ yakardi biraz ekleye ekleye devam etti, motor hem 1.3 Ler hem 1.5 enjeksiyonlu olanlar taş gibidir,tek gözlemlediğim gosusleri çok çatlıyor, burada gördüğüm neredeyse tüm Accent lerin gogusu çatlak.
Son olarak çürümeye çok müsait araçlardir,cam fitillerinin altından ve kapı direklerinden çok çürür.
internette baktigimda duzgun olanlar hep 15 20 arasi bu paraya eg kasa civic te var sizce eg kasa civic mi yoksa yumurta kasa hyundai accent mi yada 15 20 arasi ne onerirsiniz.
onursumer
09-09-2019, 14:14
duzgun eg kasadansa hyundai bulmak daha kolay olabilir
duzgun eg kasadansa hyundai bulmak daha kolay olabilir
tesekkurler...