PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Volvo XC90 Nereden Alalim?

TarikS
09-09-2019, 10:08
Cok yakin bir arkadasima 0km XC90 bakiniyoruz ama icinden cikamadigim bir durum oldu.

Volvo'nun distributoru kendisiymis, benim aklimda Otokoc gibi kalmis niyeyse ama Ortaklar falan da hepsi yetkili satis bayiisiymis sadece.

Etiler'deki Ortaklar'da dizel XC90'a Inscription paket'e basamaksiz 694 lira diyorlar. Teklif: whatsapp ımage 2019-09-09 at 10.03.33 - Eksi Up (https://eksiup.com/p/6e105131zeki)

Ellerinde test arabamsi olan 2 arabayi da gecen hafta 640'a birakirken simdi ikisini de Tekkurtlar'a vermisler. Link: 2018 Volvo XC90 2.0 D5 668.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 731229766 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volvo-1.000-km-de-2019-cikisli-boyasiz-polestar-plusbasamak-plusderi-konsol-731229766/detay)

Bu aracta minimum satis fiyati 15bin TL dedikleri basamak vs. opsiyon da var. Tekkurtlardaki arabalar için pazarlık yapılmadı henüz, tahmini olarak 650'ye kesin bırakırlar diyorum.

Bize beyaz veya siyah harici dizel XC90 lazim, basamak sart, diger opsiyonlar cok elzem degil

1) Tekkurtlar'a vs. dusen 500-1000 km'lerdeki bu araclar arazi vs. gormus mudur yoksa sadece cadde sokak mi geziyordur, bunlari bayilerden potansiyel alici olarak alip icinden gecen kardeslerimiz vardir belki aramizda? :D Veya benzer hikayeler, tam gun veya daha uzun sureli test icin verilen araclar daha yuksek km'lere cikiyordur diye tahmin ediyorum. 5 ayda 500km'de veya 1000 km'de kalmazdi??

2) Ruhsatta 2018 yazan 1000'km de 15bin TL opsiyonlu arabayi 650'ye mi yoksa 2019 0km basamakli arabayi 710 gibi almak mi mantikli?

2020 citir makyajli Hybridlerde takasta ekstra 45bin TL indirim yapariz diyorlar ama 780bin'den baslayacakmis fiyatlar. 50 daha 50 daha diye diye buraya kadar geldik, o da akil kurcalatiyor

Bayilerde tanidigi olan, fiyatlari zorlatabilecek bir abim, kardesim varsa cok memnun oluruz. Arkadas arabalardan cok anlamaz ve bezmis durumda, bir karar verip hemen isi bitirmek istiyor su an

Kekuti*
09-09-2019, 10:19
Biz Antep'den almıştık Tarık :

Neyse nereden aldınız değil de, şöyle söyleyeyim..

SERVİSİ BERBAT ! Otokoç'a götürdük aldığımızdan beri, şu an EVO Maslak'ı deneyeceğiz.

Otokoç ile başıma gelenleri anlatıyorum.
1)40 bin km'de arabanın marş motoru bozuldu, ilk bakımdan beri yetkiliye girmemize rağmen, sadece garanti bitmesinden 16 gün sonra bile garantiye sokmadılar.
2)Tavandaki dikiz aynasının o kısımda, su tahliye kanalı doldu, bu kısmından su almış tatlı tatlı, servise gitti yapıldı düzeltildi. Kullanıcı hatası dendi 500 tl para aldılar kanal temizlğine..
3) Dizellere pek hakim değilim ama katalitik sonrası bir filtre var. Partikül filtresi olması lazım. Arıza ışığı yaktı.. Devirsiz kullanmadır dedik falan, gittik servise hesap 14670 TL mi ne.. Değiştirmedik..
Dışardan baktım bulabilir miyim diye, buldum da İsko bey sağolsun.. 4de 1'i gibi bir fiyata katı aldık. ışığı söndürdük.. tertemiz oldu.. ama sonra 1500 km sonra bir daha yaktı..

Servise alıp söküp kontrol edeceğim ama içi yine dağıldıysa başka bir problem olma durumu olabilir... bu sorun yine 40.000 km'de oldu :)

Müthiş rahat, kullanımı aksesuarları çok güzel, o tonaja göre hızlı ve yakışıklı bir araç XC90 (Belki de TR'de ilk alanlardanız)... AMA MOTORU ve SERVİSİ GERÇEKTEN KORKUNÇ !
Almayın :D en kötü ikinci el temiz bakın garantisi devam eden.. 100.000 tl aşağısı teklif verseniz üzerinize kalabilir araba :D

ghibli06
09-09-2019, 10:33
Volvo'nun müdürlerinden biri çok yakın arkadaşım , isterseniz numarasını vereyim kendisi İstanbul'da zaten, alımda da yardımcı olur...

halili
09-09-2019, 10:59
Volvo'nun müdürlerinden biri çok yakın arkadaşım , isterseniz numarasını vereyim kendisi İstanbul'da zaten, alımda da yardımcı olur...

abi o arkadaşın lakabı doktor mu:) Oraya kadar yükseldimi.En son Üsküdar da mor bmw si varken konuşmuştuk.

ghibli06
09-09-2019, 11:04
abi o arkadaşın lakabı doktor mu:) Oraya kadar yükseldimi.En son Üsküdar da mor bmw si varken konuşmuştuk.

hahhaa vallahi bravo :) evet şu an yönetici oldu, mor BMW ise hep hayallerde...

halili
09-09-2019, 11:28
hahhaa vallahi bravo :) evet şu an yönetici oldu, mor BMW ise hep hayallerde...

Mor bmw hala mor plakayla Üsküdarda hala .aynı duruyor.Bir tek ofsetli jant haricinde.İlk girdiği zamanı falan hatırlıyorum.Hayırlı olsun .Daha iyi yerler gelir inşallah.

imprezaWRC
09-09-2019, 13:52
Cok yakin bir arkadasima 0km XC90 bakiniyoruz ama icinden cikamadigim bir durum oldu.

Volvo'nun distributoru kendisiymis, benim aklimda Otokoc gibi kalmis niyeyse ama Ortaklar falan da hepsi yetkili satis bayiisiymis sadece.

Etiler'deki Ortaklar'da dizel XC90'a Inscription paket'e basamaksiz 694 lira diyorlar. Teklif: whatsapp ımage 2019-09-09 at 10.03.33 - Eksi Up (https://eksiup.com/p/6e105131zeki)

Ellerinde test arabamsi olan 2 arabayi da gecen hafta 640'a birakirken simdi ikisini de Tekkurtlar'a vermisler. Link: 2018 Volvo XC90 2.0 D5 668.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 731229766 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volvo-1.000-km-de-2019-cikisli-boyasiz-polestar-plusbasamak-plusderi-konsol-731229766/detay)

Bu aracta minimum satis fiyati 15bin TL dedikleri basamak vs. opsiyon da var. Tekkurtlardaki arabalar için pazarlık yapılmadı henüz, tahmini olarak 650'ye kesin bırakırlar diyorum.

Bize beyaz veya siyah harici dizel XC90 lazim, basamak sart, diger opsiyonlar cok elzem degil

1) Tekkurtlar'a vs. dusen 500-1000 km'lerdeki bu araclar arazi vs. gormus mudur yoksa sadece cadde sokak mi geziyordur, bunlari bayilerden potansiyel alici olarak alip icinden gecen kardeslerimiz vardir belki aramizda? :D Veya benzer hikayeler, tam gun veya daha uzun sureli test icin verilen araclar daha yuksek km'lere cikiyordur diye tahmin ediyorum. 5 ayda 500km'de veya 1000 km'de kalmazdi??

2) Ruhsatta 2018 yazan 1000'km de 15bin TL opsiyonlu arabayi 650'ye mi yoksa 2019 0km basamakli arabayi 710 gibi almak mi mantikli?

2020 citir makyajli Hybridlerde takasta ekstra 45bin TL indirim yapariz diyorlar ama 780bin'den baslayacakmis fiyatlar. 50 daha 50 daha diye diye buraya kadar geldik, o da akil kurcalatiyor

Bayilerde tanidigi olan, fiyatlari zorlatabilecek bir abim, kardesim varsa cok memnun oluruz. Arkadas arabalardan cok anlamaz ve bezmis durumda, bir karar verip hemen isi bitirmek istiyor su an

Tarık, Tekkurttlar ile bizde birkaç ay önce 1.000km'de bir S90 için görüşmüştük. Dedikleri şu; yöneticilere verdikleri araçlarmış. 6 ayda bir değiştirilmeleri gerektiğini belirtmişlerdi. Zaten aracın deri kokusu bile üzerindeydi.
Senin baktığın veya sorduğun XC90'da muhtemelen bu tarz kullanılan bir araçtır. Niye km'si bu kadar az, test aracı mı diye sor, bilgi saklamıyorlar, neyse söylüyorlar.
Biz hatta çok niyetlenmiştik, boya kalınlık ölçer ile üşenmeden her panelde farklı noktalardan ölçümde yapmışlardı. Bizim F10'u istediğimiz fiyata alsalardı soluğu hemen yanlarındaki noterde alacaktık :D :D

MK8800
09-09-2019, 14:37
2019 S90 sahibiyim 3 ay oldu şuan aracım 30.000’de

Ne kadar araştırdınız ya da tecrübe ettiniz bilmiyorum ama şehiriçi yoğun kullanımda emsalleri kadar rahat değil bana kalırsa

TarikS
09-09-2019, 14:37
Tarık, Tekkurttlar ile bizde birkaç ay önce 1.000km'de bir S90 için görüşmüştük. Dedikleri şu; yöneticilere verdikleri araçlarmış. 6 ayda bir değiştirilmeleri gerektiğini belirtmişlerdi. Zaten aracın deri kokusu bile üzerindeydi.
Senin baktığın veya sorduğun XC90'da muhtemelen bu tarz kullanılan bir araçtır. Niye km'si bu kadar az, test aracı mı diye sor, bilgi saklamıyorlar, neyse söylüyorlar.
Biz hatta çok niyetlenmiştik, boya kalınlık ölçer ile üşenmeden her panelde farklı noktalardan ölçümde yapmışlardı. Bizim F10'u istediğimiz fiyata alsalardı soluğu hemen yanlarındaki noterde alacaktık :D :D

Abi yönetici olayı mantıklı değil hani ben de beyaz yakayım, şu anda da üst yönetime yakın çalışıyorum, hele ki şoförlü bir araç 1000km'yi 1 haftada yapar :D 6 aya yayılmasının falan imkanı yok

Test aracı olarak kapıda tutup her geleni de bindirmezlerse ancak olur o iş :)

Bülent abinin arkadaşı çok yardımcı yaklaştı sağolsun, bir bakalım 0'dan yürümeye çalışıyoruz şu aşamada ama teşekkür ederim

He ayrıca Tekkurtlar 668 yazan arabyı 655'e son bırakırım, 642'ye geldi falan tarzı birşeyler demiş. Otokoç da zaten (bayi ismi yanlış olabilir) 640'a biniciye bırakıyordu. :)

TarikS
10-09-2019, 12:42
Çok teşekkürler herkese

Oto Koç'tan devam edeceğiz gibi

İlgilenenler için bilgi olsun; yeni gelen çıtır makyajlı dizel hibrid modellerde 45 bin TL takas desteği var. elde bi Focus vardı onu verdik takasa, 45'i de düşünce yeni XC90 satış fiyatı 735 gibi bir rakama geliyor

Yeni siğariş edilen araçların hepsi aynı paket geliyormuş yanlış anlamadıysam, sadece iç ve dış renkler değişiyormuş. Araçların bazılarında HK veya B&W ses sistemi oluyor, HK dah apahalı bir opsiyon

Basamak da fabrikadan gelmiyormuş bayide yapıştırıyrolarmış, onu yakıştıramadım o kadar paraya araba alınca Range'deki gibi açılıp kapanmasını isterim :D

TarikS
10-09-2019, 12:44
2019 S90 sahibiyim 3 ay oldu şuan aracım 30.000’de

Ne kadar araştırdınız ya da tecrübe ettiniz bilmiyorum ama şehiriçi yoğun kullanımda emsalleri kadar rahat değil bana kalırsa

XC90 hiç kullanmadım ne yenisi ne eskisi, ben olsam o klasmanda GLS alırım (fiyatını bilmiyorum) veya GLE. GL ve GLS olarak ondan daha konforlu bir SUV kullanmadım ben X5, Q7, Escalade, Suburban vs hepsi içinde tek geçerim

imprezaWRC
10-09-2019, 12:48
Çok teşekkürler herkese

İlgilenenler için bilgi olsun; yeni gelen çıtır makyajlı dizel hibrid modellerde 45 bin TL takas desteği var. elde bi Focus vardı onu verdik takasa, 45'i de düşünce yeni XC90 satış fiyatı 735 gibi bir rakama geliyor

Yeni siğariş edilen araçların hepsi aynı paket geliyormuş yanlış anlamadıysam, sadece iç ve dış renkler değişiyormuş. Araçların bazılarında HK veya B&W ses sistemi oluyor, HK dah apahalı bir opsiyon

Basamak da fabrikadan gelmiyormuş bayide yapıştırıyrolarmış, onu yakıştıramadım o kadar paraya araba alınca Range'deki gibi açılıp kapanmasını isterim :D

Hayırlısı olsun, arkadaşın güle güle kullansın :)

ghibli06
10-09-2019, 13:55
Çok teşekkürler herkese

Emre'yle konuştum gerekeni yaptık dedi, hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın arkadaşın...

ahmetbaha-drs
10-09-2019, 15:47
Mezcar Volvo'dan da fiyat alın Tarık genelde en iyi fiyatı orası veriyor, Fuat beyle görüşün mümkünse.

DOHC
10-09-2019, 18:13
Hayırlı olsun.
Tekli CD çalar gibi birşeyi bile para ile aksesuar yazmaları abes kaçtı gözüme.
İçimden "İşte Çin malı, Çin yaklaşımı " demek geçti :)