Orijinalini görmek için tıklayınız : Salofalk 500 mg fitil ilacı arıyoruz. Yardım lütfen
İş arkadaşımın annesi için Salofalk 500 mg fitil arıyoruz. Piyasa da yok. Müdeali de yok zaten. Gören duyan bilen varsa bilgi verirseniz sevinirim. Tedarik yeri Antalya olacak. Teşekkürler.
Ben sordurdum şimdi bir dönüş alırsam yazarım,
ama geçen sefer bir ilaç lazım olduğunda depo md. ünün numarasına kadar verdim arayan soran olmadı çok mahçup oldum adamlara.
İlaç bulunursa (umarım bulunur) almasanız bile arayıp ihtiyacımızı giderdik diyin lütfen. (genel'e yazdım bunu)
Teşekkürler Tolga. Dm den bir akadaş da yazdı ondan da cevap bekliyorum, senden de gelirse dediğin gibi arar dönüş yaparız.
ilacı bulmanız imkansız türkiyeye girişi yok şuan. hastalar çok müzdarip bu konuda. bir çok ilaçta bu geçerli. düşünsenize epilepsi hastasısınız kullandığınız ilaç artık tr ye gelmiyor. Allah yardımcımız olsun.
Merhaba,
Salofalk ve Imuran konusunda benimde elim kolum bağlı kaldı. Annem için granül ve tablet bulamıyoruz. Yeni aldığım habere göre Bilimilaç firması Salmiden adında Salofalk muadilini üretiyor. Fiyatı yarı yarıya.Ben eczaneden istettim .
Gelmesini bekliyorum. Granül ve fitil yok şu an ama tablet varmış. Salofalk gelmiyor, TR'de bulamazsınız yada birinin elinde kalanı ancak bulabilirsiniz. Eczacınıza Salmiden sorun ve doktorunuzdan onay alın. Ben öyle yaptım annem için ok verdi.
İlaç ve gıda gibi temel ihtiyaç maddelerinde dışa bağımlı olmak ne kadar berbat.
1 kutu tablet var arkadasin elinde isterseniz, daha fazla cikarsa haber verecek.
Babam ük ben crohn hastasiyim,hep problem oldu bu salofalk ilaclari senelerdir,neyseki artik biz kullanmiyoruz.Allah yardimcisi olsun insallah bulabilirsiniz.istanbuldan kargolamak işinize yararsa yarin bu civardaki eczaneleri arayip sorayim.
Ukraynadan kardeşime sorgulatacağım. Eczanelerde satılıyor mu bir bakalım.. Geçmiş olsun.
Arkadaşlar ilacımız TT aracılığı ile temin edilmiştir. Herkese teşekkür ederim.
Arkadaşlar Salmiden geldi, annem kullanmaya başladı. Salofalk ile aynı şekilde ve renkte yapmışlar. Kullanımında sorun olmadığını söyledi annem. Ayrıca bulamayanlar için Pentasa diye etken
maddesi Salofalk ile aynı olan bir ilacı da doktorlar kullanım için yazıyorlar. Annem kullandı ancak tablet formu kötü, su ile yutulurken ilacın formu dağılıyor. Doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.