PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : orjinal cd albümler hak.

dieselpower
20-09-2019, 11:38
Selamlar,

Selami Şahin'in İllede Sen albümünün orjinal cd sini arıyorum,

gittigidiyorda 2 ilan mevcut güvenemedim.

Etrafında bu tarz işlerle uğraşan, koleksiyonerde olabilir, albümü temin edebilceğim birilerini arıyorum.

yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim

Yiğit G.
20-09-2019, 11:54
gittigidiyor da var

dieselpower
20-09-2019, 12:48
gittigidiyor da var

gittigidiyorda var diyede yazdım zaten ama dinleyip öyle almak istiyorum, cdler eski olduğu için şüpheciyim biraz

Oznsrl
20-09-2019, 12:53
gittigidiyorda onay yok mu bi sorun olursa geri kargoya verir takip no ile birlikte onaylamazsın sistem şuan nasıl tam hatırlamadım ama bayadır kullanmıorm

TolgaUs
20-09-2019, 13:13
gittigidiyorda var diyede yazdım zaten ama dinleyip öyle almak istiyorum, cdler eski olduğu için şüpheciyim biraz

Yani neredeyse 25 yıllık bi cd den iyi kondisyon zor beklenir.
Biraz fantaziye kaçıyor bu. İşiniz zor.
Warez cd kapağı ve cd etiketi bastırarak orjinalmiş gibi 0 ürün kolleksiyonunuz arasında yer alabilir..

dieselpower
20-09-2019, 13:19
Yani neredeyse 25 yıllık bi cd den iyi kondisyon zor beklenir.
Biraz fantaziye kaçıyor bu. İşiniz zor.
Warez cd kapağı ve cd etiketi bastırarak orjinalmiş gibi 0 ürün kolleksiyonunuz arasında yer alabilir..

hediye olarak en son çare olarak bunu yapabilirim aslında fikir güzel,

bir müddet yine pasajları gezicem bulamazsam gittigidiyor onlarda umduğum gibi çıkmazsa dediğini yaparım

Yiğit G.
22-09-2019, 23:44

ben anlamadım hocam, dinleyip neyine bakacaksın ? Cd demişsin kalitesi sabittir. Ha çizik kırık vs diyorsan zaten onaylı alıyorsun ödeme yapmaz geri gönderirsin. Ben 200 e yakın cd almışımdır gittigidiyordan 1 tanesi problemli çıktı oda sıfır idi , ben açtım jelatinini, fabrikadan bozuk gelmiş (izel çelik ercan) onun dışında hiç sorun yaşamadım.

Kahn23
23-09-2019, 04:17
Kadıköy Akmar Pasajına bak derim.

dieselpower
24-09-2019, 10:55
Kadıköy Akmar Pasajına bak derim.

teşekkürler uğrıcam

mirafiori
24-09-2019, 11:33
İmç'yi dolaşsanız kesin bulursunuz...