PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto city modu arızası olası çözümü

Ufuk
24-09-2019, 10:09
Arkadaşın puntosunun city mekanizması daha önce serviste değişmişti. 1 defa da dışarda tamir edildi. 1 defa da kalibrasyonu yapıldı.Şuan yine arıza veriyormuş.Kesin tamiri veya çözümü yok araştırdığım kadarıyla.
Aklımıza bir fikir geldi, sonuçta corsa d ve mito da aynı alt yapı var. Onlarda city mod yok diyebiliyorum. Onların direksiyon kutusu takılsa uyar mı? Yada bu işlem sorunsuz olur mu?
Yada kutuyu değiştirmeden servo motorunu söküp direksiyonu normal hidroliğe çevirmenin yolu var mı?

gokhankenar
24-09-2019, 15:25
Araç kaç model ?

Ufuk
24-09-2019, 18:44
Araç kaç model ?

2008 model

gokhankenar
24-09-2019, 21:48
Bende 2006 Punto vardı. City modunda arıza meydana geldi. Servise başvurdum İtalyadan yeni direksiyon kutusu geldi ücretsiz olarak değiştirdiler üretim hatası olduğu için. Ve üzerinden 5 yıl geçti sattığımız kişi hala sorunsuz kullanıyor. Sizinkini değiştirmediler mi ?

Ufuk
25-09-2019, 09:31
Bende 2006 Punto vardı. City modunda arıza meydana geldi. Servise başvurdum İtalyadan yeni direksiyon kutusu geldi ücretsiz olarak değiştirdiler üretim hatası olduğu için. Ve üzerinden 5 yıl geçti sattığımız kişi hala sorunsuz kullanıyor. Sizinkini değiştirmediler mi ?

Arkadaşım arayıp sorduğunda değiştirmek için para istemişler. Yetkili bakımlı olmadığı için sanırım.
Forumda var mı fiat çalışanı bizi aydınlatacak?