Orijinalini görmek için tıklayınız : Mk 2 arıyorum biraz bilgi ve yardıma ihtiyacım var.
Korayypkc
27-09-2019, 14:58
Abilerim,kardeşlerim ben golf mk2 almayı düşünüyorum fakat dizel mi benzin mi arasında kaldım.ve duyduğuma göre çok fazla piyasası olan bir araç değil diyorlar satamazsın son sahibi olursun gibi şeyler söyleniyor ne kadar doğru ? Yakınlarınız da varsa fiyat abartmadan yardımcı olucakları buraya bekliyorum :)
İyi günler hepinize :)
dizel al dizeller ferrariye kafa atıyor. kardeş hoş geldin bu arada. ne diyoduk dizeller uçuyor kaçıyor az yakıyor parçası ucuz. ferrariye kafa atıyor demişmiydik? hoş geldin tekrar
Korayypkc
27-09-2019, 15:13
dizel al dizeller ferrariye kafa atıyor. kardeş hoş geldin bu arada. ne diyoduk dizeller uçuyor kaçıyor az yakıyor parçası ucuz. ferrariye kafa atıyor demişmiydik? hoş geldin tekrar
Hoş buldum :) turbolu mu düz mü daha iyi turbosuz çok yakar diyorlar ? Piyasa çok pahalı şuan galiba şahin arasında git gel yapıyorum kararsız kaldım.
aykutsafakyaman
27-09-2019, 15:47
Bulabiliyosan turbo dizel mümkünsü çürüğü olmayan kasası düzgün bi tane bulmaya çalış. Ama aynı zamanda golf 2 ye bakacak usta da bulman lazım. Ustalarımız eski arabaya yanaşma konusunda nazlı.
Dizeli iyidir hoştur, biz de kullandık birkaç sene evveline kadar. Ama bugün alacak olsam benzinli veya lpg'li alırım. Tamiri bakımı daha basit.
Son sahibi olursun diyenler halt etmiş. Hala ciddi meraklısı var. Her şeyi mekanik, kolay kolay yolda bırakmaz. Çürüğü çarığı olmayan ya da güzel toplanmış bir tanesini nice yeni araca değişmem. İkonik bi otomobil mk2. Temizi ilgi çekiyor her daim.
stak67 ye ulas kendisi bilincli bir kullanici