Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo Blue GT
Merhabalar;
Orijinal led, bixenonlu, orijinal büyük ekranlı ve far/yağmur sensörlü Blue GT arıyoruz.
2015-2016 olması tercihimizdir. 50k yı geçmemiş olursa çok daha iyi olur.
Renk farketmez
Kardeşim, fiyatlarını görene kadar ben de araştırayım diyordum. Fiyatları görünce vazgeçtim :)
:D abi çok uçmuş piyasası da belki ilan dışı insaflı biri denk gelir :)
derviscapaci
28-09-2019, 23:12
Yakınımda beyaz var 58 bin km 2014 . 105 bin lira diyor.
Pazarlıksız son fiyatı mı 105 tir? Fotoğraflarını bana whatsaptan atabilir misiniz
110 bin tl polo gt ye vereceğime 140 lara golf 7 gti zorlarım
Arabada bir sorun yok değil mi? Fiyat biraz UYGUNuma geldi . Almak isteyen arkadaşlar düşünebilir.
Aynı motorlu leon verelim
Aynı motorlu leon verelim
Teşekkürler, blue gt istiyoruz şuanlık. Fikir değişirse haber veririm :)
derviscapaci
29-09-2019, 23:13
Arabada bir sorun yok değil mi? Fiyat biraz UYGUNuma geldi . Almak isteyen arkadaşlar düşünebilir.
Sadece büyük ekran olup olmadığından emin değilim. Birde ön çamurluğun birinde lokal boya var. Orjinal ledli cam tavanlı.
derviscapaci
29-09-2019, 23:20
Pazarlıksız son fiyatı mı 105 tir? Fotoğraflarını bana whatsaptan atabilir misiniz
Olur numaranızı özelden atın ben de fotoğraflarını isteyeyim size atarım fiyatı da son mu öğreneyim.
Gökhan Bilgin
29-09-2019, 23:21
Sadece büyük ekran olup olmadığından emin değilim. Birde ön çamurluğun birinde lokal boya var. Orjinal ledli cam tavanlı.
İstanbul’dan alınan araba sanırım sağ ön çamurluğu boyalı ön arka tamponda kısmi çizikler var alcantara koltuk hariç dolu ekran dijital klima vs
Olur numaranızı özelden atın ben de fotoğraflarını isteyeyim size atarım fiyatı da son mu öğreneyim.
Özel Mesaj gönderdim. Fiyat olarak araç başında yine konuşulur ama aklındaki fiyatı da bana whatsaptan yazabilirse çok sevinirim.
teşekkür ederim şimdiden..
derviscapaci
30-09-2019, 12:34
İstanbul’dan alınan araba sanırım sağ ön çamurluğu boyalı ön arka tamponda kısmi çizikler var alcantara koltuk hariç dolu ekran dijital klima vs
Nereden alındığı hakkında bilgim yok. Ancak sağ ön çamurluk boyalı koltuk standart bahsi geçen diğer özelliklerin hepsi var.
by_hayali
30-09-2019, 22:25
düşünürsen linkteki araç tanıdığımda kendi bindiği araçtır yardımcı olurum
Volkswagen / Polo / 1.4 TSI / ACT BlueGT / BOYASIZ 2016 TEK KAPI POLO GT KUSURSUZ TEMİZLİKTE SUNROOF XENON sahibinden.comda - 734933268 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-boyasiz-2016-tek-kapi-polo-gt-kusursuz-temizlikte-sunroof-xenon-734933268/detay)
düşünürsen linkteki araç tanıdığımda kendi bindiği araçtır yardımcı olurum
Volkswagen / Polo / 1.4 TSI / ACT BlueGT / BOYASIZ 2016 TEK KAPI POLO GT KUSURSUZ TEMİZLİKTE SUNROOF XENON sahibinden.comda - 734933268 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-boyasiz-2016-tek-kapi-polo-gt-kusursuz-temizlikte-sunroof-xenon-734933268/detay)
Teşekkürler abi, bu aracı beğendik tek sıkıntısı kapı olması ve auto klima ile büyük ekran yok :( ama ozları yeter tabi :)
Öncelik 4 kapıda abi
Teşekkürler abi, bu aracı beğendik tek sıkıntısı kapı olması ve auto klima ile büyük ekran yok :( ama ozları yeter tabi :)
Öncelik 4 kapıda abi
senin ilacın bu oz lar degil yanlız uyandırayım :D
senin ilacın bu oz lar degil yanlız uyandırayım :D
hahahah hangisi abi :D
4 kapı arayışa devam.. var ise çevrenizde çok sevinirim.
onursumer
01-10-2019, 15:38
vay be rakamlara bak 74 e satmıştım benimkini 35binde 6.5 ekranlı dijital klımalı vs
vay be rakamlara bak 74 e satmıştım benimkini 35binde 6.5 ekranlı dijital klımalı vs
abi sorma ya. uçtu hepsi, 1 haftada fiyatları 110'a çıkardılar. üşenmedim o çıkaranların hepsine tek tek mesaj attım kaça satıldı diye?
en fazla satılan 96 o da 20k küsürlerdeydi km.
Biz arayınca değere bindi günceli :D
Keyif sizin elbettede neden GTI bakmıyosunuz da GT ?
Bu bütçe ile tertemiz GTI bulunur
Hem GTI varken GT ?
Keyif sizin elbettede neden GTI bakmıyosunuz da GT ?
Bu bütçe ile tertemiz GTI bulunur
Hem GTI varken GT ?
Daha ekonomik ve makyajlı olduğu için açıkçası.
Gtı' da 50k km civarı varsa cth kodlu onu da değerlendirebiliriz
Gökhan Bilgin
03-10-2019, 12:59
Daha ekonomik ve makyajlı olduğu için açıkçası.
Gtı' da 50k km civarı varsa cth kodlu onu da değerlendirebiliriz
100-110 arası bütçeyle rahatlıkla bulabilirsiniz gtı bencede gtı alın
100-110 arası bütçeyle rahatlıkla bulabilirsiniz gtı bencede gtı alın
95'e siyah, manuel klima, far ve yağmur sensörü olmayan 43 binde gti bulduk.
Ama dediğim gibi öncelik GT' de. hem daha ekonomik ve daha genç olduğu için.
Gökhan Bilgin
03-10-2019, 14:41
95'e siyah, manuel klima, far ve yağmur sensörü olmayan 43 binde gti bulduk.
Ama dediğim gibi öncelik GT' de. hem daha ekonomik ve daha genç olduğu için.
Far sensörünü sipariş aşamasındayken ekleme şansınız yoktu zaten 6r gtı’da. Yağmur sensörü olan bir araç alırsanız kolayca retrofit yaparak halledilir far sensörü kastamonu’daki araç diye biliyorum o aracı bugün ilanda yok süresi dolmuş olabilir
Far sensörünü sipariş aşamasındayken ekleme şansınız yoktu zaten 6r gtı’da. Yağmur sensörü olan bir araç alırsanız kolayca retrofit yaparak halledilir far sensörü kastamonu’daki araç diye biliyorum o aracı bugün ilanda yok süresi dolmuş olabilir
Evet işte, 1 aydır satılmayan araç bilemedim elimizde mi kalır o paralara,
Bir güncel daha çekelim..
Grimlord
06-10-2019, 12:14
Komşuda mavi renk cam tavan bi xenon 4 kapılı var , sıfır almıştı. Tahmini 20 bin km bile yoktur. İsterseniz sorayım, satarsa.
Komşuda mavi renk cam tavan bi xenon 4 kapılı var , sıfır almıştı. Tahmini 20 bin km bile yoktur. İsterseniz sorayım, satarsa.
Mesaj attım hocam
vazmı geçelim bu sevdadan :(
vazmı geçelim bu sevdadan :(
Binecek arac varsa vaz gecme bence,
Gider alirsin rasgele bir sey sonra karsina cikar istedigin arac :)
Binecek arac varsa vaz gecme bence,
Gider alirsin rasgele bir sey sonra karsina cikar istedigin arac :)
Abi saçma sapan paralar istiyorlar. O yüzden vazgeçiyorum, kendi aracıma binmeye devam dizele devam :)
Bir güncel daha çekelim..
yolda bir tane görüdm nişantaşında unuttum plakasını,siyah renkti çok güzeldi
dünde bizim yıkamaya geldi gri tek kapı , fotoğrafını çektim,istersen whatsapptan gönderebilirim
yolda bir tane görüdm nişantaşında unuttum plakasını,siyah renkti çok güzeldi
dünde bizim yıkamaya geldi gri tek kapı , fotoğrafını çektim,istersen whatsapptan gönderebilirim
Öm attım :)
Güncel çekelim.. var mıdır çevrede temiz, öncelik 5 kapı. Yoksa 3 kapıda uygundur..
Allahını sevene şu adama Polo gt bulsun ya. KEY i geri alalım mı sana? :D
Polodan sorumlu bakan berkaym bulursa bulur.
Allahını sevene şu adama Polo gt bulsun ya. KEY i geri alalım mı sana? :D
Polodan sorumlu bakan berkaym bulursa bulur.
Çok şükür bildiğiniz gibi aşkıma kavuştum :D
Artık konu sonsuza dek kapanabilir :D :D
Allah herkesin gönlüne göre versin :angel:
Çok şükür bildiğiniz gibi aşkıma kavuştum :D
Artık konu sonsuza dek kapanabilir :D :D
Allah herkesin gönlüne göre versin :angel:
:D :D şükür kavuşturuna. :D