Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayan arabası önerisi...
Arkadaşlar eşime otomatık bir araç almak istiyorum...35-40 k bütçemiz var...
Yokuş kalkış desteği olması birinci önceliğimiz...
Tavsiyelerinizi beklıyorum...
Shadow_Dancer
02-10-2019, 08:49
Valla ben micra tavsiye ederim, geniş görüş açısı, ferah iç ortam.. Saglam motor şanzıman.. Handiapları var ama, ortalamada güzel
Ben de Micra veya Mazda 2 derim.
CloudGrey
02-10-2019, 09:23
ilk defa araba kullanıcaksa clio'yu tavsiye ederim.
parçası bakkalda bile var ve ucuz.
otomatik araçta yokuş kalkışa pek gerek olacağını sanmıyorum , tork konvektörlü otomatikler ortalama 3-5 derece yokuşta zaten tutar arabayı.
tutmuyorsada sol ayağı ile fren bassın eşiniz :)
benim manita öyle kullanıyor :)
Grimlord
02-10-2019, 10:37
Micra veya picanto
Üzerine bir miktar daha konulup honda jazz tavsiye ederim.
onursumer
02-10-2019, 11:08
i10,picanto veya micra benim favorim
97-98 toyota rav4, avcilik, kamp gibi hobileriniz varsa haftaici esinizin isini gorur haftasonu sizin.
Corsa D 1.4 tork konvertörlü almıştım eşime. 1 yıl kullandı çok memnundu, yokuş kalkış yok tabi ama tork konvertörlü olduğu için gaza dokunmak yeterli geri kaydırma yapmazdı. Yakıt hariç güzeldir tavsiye ederim ama bütçeyi biraz arttırmak gerekecektir
Otomatik Avensis
Sorunsuz sıkıntısız.
Üzerine biraz konabilirse 2013 sonrası Mitsubishi Spacestar ya da Micra
by_hayali
03-10-2019, 11:19
chavrolet aveo aldım 2011 model tam otomatik gayet memnunum :)
golgeoyunu03
03-10-2019, 11:53
Dsg-stronicten uzak durulmali, her kullanici maalesef dikkat ederek kullanmiyor
MertSerhanÖ.
03-10-2019, 12:08
micra 10krktr
Corsa D tavsiye ederim. Vites kolay kolay kaydırmıyor, ve genel anlamda sorunsuz + geniş hacimli bir araba.
Micra aldım eşime geçen hafta. Oyuncak araba gibi kullanımı çok rahat. Gözü kapalı micra al.
kadın kullanıcılar olmasa şu micra'nın suratına bakılmayacak ha :) universal car for women
hazır konu varmış bi daha açmıyayım dedim
bi yakınımıza bizde bu bütçeyle bi araba bakıyoz gerçi önerilmemiş ama
bu PEUGEOT 206 X-LİNE 1.4 OTOMATİK benzinliler için ne diyosunuz şanzımanla ilgili bilgi var mı ? kronik sorunları filan ? veya şöle sorayım alınır mı alınmaz mı ?
CloudGrey
04-11-2019, 16:37
hazır konu varmış bi daha açmıyayım dedim
bi yakınımıza bizde bu bütçeyle bi araba bakıyoz gerçi önerilmemiş ama
bu PEUGEOT 206 X-LİNE 1.4 OTOMATİK benzinliler için ne diyosunuz şanzımanla ilgili bilgi var mı ? kronik sorunları filan ? veya şöle sorayım alınır mı alınmaz mı ?
hararet problimi var.
daha doğrusu arabanın orjinalı hali hareret 100de çalışıyor :D
bazıları öyle geziyor bazıları kafaya takıp 3-5 harcıyo bir sonuç alamıyo :)
30-40 rakamlarına otomatik bayan arabası bakıyorsanız tavsiyem japon bakın
hararet problimi var.
daha doğrusu arabanın orjinalı hali hareret 100de çalışıyor :D
bazıları öyle geziyor bazıları kafaya takıp 3-5 harcıyo bir sonuç alamıyo :)
30-40 rakamlarına otomatik bayan arabası bakıyorsanız tavsiyem japon bakın
Bir rivayete göre pejonun hala yüksek hararetle çalışan motor ürettiği ancak kullancıları bu yuksek hararet göstergesi ile endişelendirmemek için 10 derece civarında düşük gösterdiği yönünde. Bu yüksek sıcaklıkla çalışmayla ilgili forumlarda ve gruplarda bir çok yazı tartışma mevcut. Herkesin harareti yüksek ama kimse su kaynatmıyor :D
Ben eşimin aracını alınca bakımı yaptırırken komple motor suyunu boşalttım. Organik antifriz ile birlikte saf su doldurdum. Şuana kadar 95in üzerine çıktığını görmedim.
Şanzıman al4 tork konvertorlu sistem. Arıza verdiğinde çoğunlukla selenoid arızası verir. 1000-1500 arası maliyet çıkar.
Bence 206 kullanım ve yedek parça vs olarak bayan için çok mantıklı. Biraz daha bütçem olsa Micra alırdım.
CloudGrey
05-11-2019, 08:13
Bir rivayete göre pejonun hala yüksek hararetle çalışan motor ürettiği ancak kullancıları bu yuksek hararet göstergesi ile endişelendirmemek için 10 derece civarında düşük gösterdiği yönünde. Bu yüksek sıcaklıkla çalışmayla ilgili forumlarda ve gruplarda bir çok yazı tartışma mevcut. Herkesin harareti yüksek ama kimse su kaynatmıyor :D
Ben eşimin aracını alınca bakımı yaptırırken komple motor suyunu boşalttım. Organik antifriz ile birlikte saf su doldurdum. Şuana kadar 95in üzerine çıktığını görmedim.
Şanzıman al4 tork konvertorlu sistem. Arıza verdiğinde çoğunlukla selenoid arızası verir. 1000-1500 arası maliyet çıkar.
Bence 206 kullanım ve yedek parça vs olarak bayan için çok mantıklı. Biraz daha bütçem olsa Micra alırdım.
evet kafayı kırıp müşürdü fandı herşeye değiştirenler var.
sonuç alabilenden çok alamanyan daha fazla :)
garip bir durum.çoğu zaman dediğiniz gibi sorun yaşayan yok ama , bilen anlayan kullanıcı için.
misal benim eşim , o araba hararet yapıp yansa haberi olmaz :)
AL4e gelince evet en sıkıntısız şanzıman.
soğukken az biraz hissedirir vites atarken o kadar.
problemleri basittir ilk önce yağı değiştir sonra selonoidi hala sorun devam ediyorsa komple al4 çok kolay bulunur.;)
MOVISTAR
24-11-2019, 12:01
Bencede micra doğru bir tercih olur