Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadıköy Çevresi Boks Klübü

kesici
02-10-2019, 12:34
Selamlar beyler, ömrüm hep spor salonlarında 3 ay kaydolup ilk ayı dolduramadan sıkılıp
bırakmakla geçti. Yazın 2 ay boyunca muay thai yaptım ve inanılmaz hoşuma gitti.
Fikirtepe çevresinde bildiğiniz güzel muay thai, boks veya MMA salonları var mı ? Çıplak ayakla dövüştüğümüz zaman ayaklarımızın altı kirden çamur gibi olmayan temiz yerler varsa bilgi verirmisiniz ?

Bu sporlar devamlılık için çok iyi imiş. Tek başına değil grup halinde olunduğu için, hırs maksimum düzeyde oluyor ve sürekli mücadele veriyorsun. Bu da devamlılığa etki ediyor. Ha bir de boks maçı yapmak isteyen var ise geceleri Salı Pazarında gizli dövüşler düzenliyoruz. İlgilenen olursa aramıza alabiliriz.

Burak Mehmet
02-10-2019, 12:41
Dün bir yer açıldı maltepede.. Sportial. kurucularından birisi Adem Kılıççı diğeri Olimpiyat gümüş madalyalı Atagün Yalçınkaya... ikiside Fenerbahçe alt yapılı Boksacademyninde sahipleri...
Şuan İstanbul da olsam başkasına gitmem bile...

Ormanci
02-10-2019, 13:32
Zamanında Kadıköy'de böyle bi Karate mi Aikido mu neye bişeye gitmiştim arkadaşımın gazına gelip...

Hoca vesaire şu bu ne kadar iyi olursa olsun, aralarda salak saçma fazla gaza gelen tipler oluyor, uyuz oluyorum. Zaten sırf o yüzden bırakmıştım, aptalın tekini pataklayacaktım az kaldı.

Bir de "şu hoca bu hoca" diyorlar, gidiyorsunuz, adamı 3 defa görüyorsun, sonrasında düdüğün biri geliyor, onu yap bunu yap diye sizi eğitmeye çalışıyor. E nerede kaldı x hocanın faydası?

O yüzden bu tip yerlere inancımı çok önce kaybettim.

Ha bunun haricinde, bir arkadaşım yanılmıyorsam Şaşkınbakkal Marks & Spencer'ın sokağında bi yere boksa gitti. O baya memnundu. Hatta mal servis şoförlerinden birinde, adam çok fazla kaşınınca hareket deneme fırsatı bulmuştu :D

berkaym
02-10-2019, 14:02
Acıbadem caddesinde 9round var deneme seansı vs oluyomuş sanırım bende gördüm ama daha gitmedim oraya bakabilirsiniz

Kekuti*
02-10-2019, 14:05
burası merkeeeez fayt kılaaab :D Üst Göztepe tarafında bir yer vardı. Kickbox eğitimi vs. bir bakayım nerdeydi adını yazarım buraya

AliGizda
02-10-2019, 14:19
Dün bir yer açıldı maltepede.. Sportial. kurucularından birisi Adem Kılıççı diğeri Olimpiyat gümüş madalyalı Atagün Yalçınkaya... ikiside Fenerbahçe alt yapılı Boksacademyninde sahipleri...
Şuan İstanbul da olsam başkasına gitmem bile...

+1.

Sporculuk zamanımda ikisine de denk geldim, gerçekten iyi isimler. Benim peder de Kick Box milli antrenörüdür, şimdi ufak bir yer açıyor Göztepe - Merdivenköy' de, ilgilenirsen özelden yazabilirsin.

Yiğit Ş.
02-10-2019, 15:06
Ataşehir EC Fight Club var.

fthdrn
02-10-2019, 16:24
Fikirtepede bu istediklerini bedavaya yapabiliyorsun zaten :D

mikelazi
02-10-2019, 16:47

iiiiiiiiidi

kesici
02-10-2019, 17:08

Kanka biz 25’inden sonra Kadıköylü olmuş rezidans çocuğuyuz. Aşşağısı bizi bozar a be kardeşcağzım ��

kesici
02-10-2019, 17:12
+1.

Sporculuk zamanımda ikisine de denk geldim, gerçekten iyi isimler. Benim peder de Kick Box milli antrenörüdür, şimdi ufak bir yer açıyor Göztepe - Merdivenköy' de, ilgilenirsen özelden yazabilirsin.

Hocamızın ismi nedir ?

aykutsafakyaman
02-10-2019, 17:35

Bende seni bekliyodum :)

ErkanCanS
03-10-2019, 01:33
Karma dövüş sanatları kompetanı ve oto teyp işinin üstadı fthdrn konuya teşrif etmiş zaten yazacak bişey yok :D

DOHC
03-10-2019, 06:07
Ertekin ile bir görüşsen. Birebir olur hem :).

SekoLive
03-10-2019, 07:34
acıbadem caddesınde ata boks klubu var, arda tamer avcı eski fb boks klübünden. bir süre gittim ayak bileğimde başka bi sporda sakatlandığımdan dolayı bırakmıştım idmanları gayet iyidi.

kadıköyde yine serdar avcı var otopark sorunundan dolayı burayı tercıh etmemıstım.

Atagün Yalçınkaya ismini de araştırabilirsin.

fthdrn
03-10-2019, 09:44
Karma dövüş sanatları kompetanı ve oto teyp işinin üstadı fthdrn konuya teşrif etmiş zaten yazacak bişey yok :D

Konuyu kirletmeyelim..
Sipariş verdiğin nbtler hazır sen mi elemanı yollarsın ben mi gönderim..

johnie
03-10-2019, 10:13
ig : ardatameravci

fenerbahce boks kulübünde eğitim veriyordu, konuşabilirsin kendisi ile.

BERKİN
04-10-2019, 23:36
Fikirtepe de Fit216 spor salonu var içerisinde havuz buhar sauna kickbox ringi herşey var burada Davut box eğitimi veriyor ismimi söylerseniz özel derslerinde de yardımcı olacaktır.