PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2019 köprü ve otoyol zammı

34btr1907
06-10-2019, 22:02
Karayolları tarafından duyurulan ve 7 ekim'den itibaren geçerli olan zamlardır.

Bu zamlara göre, otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde ortalama yüzde 20 fiyat artışı yapılmış oluyor.

https://eksiup.com/aim/16/CGtEou11gQs3TV8uNy.jpg

Otoyol ve kopru ucretlerine ortalama yuzde 20 zam! - Cumhuriyet Ekonomi Haberleri (http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ekonomi/1615691/Otoyol_ve_kopru_ucretlerine_ortalama_yuzde_20_zam_ .html)

ruudvan
06-10-2019, 22:20
heh şoyle ya düz hesap .
benzinide 10lira yapsakta ülkece matematiğe bidaha ihtiyacımız olmasa.

TolgaUs
06-10-2019, 22:33
heh şoyle ya düz hesap .
benzinide 10lira yapsakta ülkece matematiğe bidaha ihtiyacımız olmasa.

Sene 2013.

5 olsun duz hesap

---
2023 de
15 TL de görüşmek üzere.

Onurkk06
07-10-2019, 00:29
Ben hep 50 TLlik HGS yüklüyordum ya

EREN34
07-10-2019, 06:21
Kullanan düşüsün. Ben Çorum’da mutluyum.

burakkaradag
07-10-2019, 07:11
LPG litresi olmuş 3,74tl(Eyüp/İstanbul) Allah sonumuzu hayreylesin. Köprüyle beraber tam oldu artık.

S-works
07-10-2019, 07:44
''Yeniler pahalı değil,eskiler ucuz.''

Bu cümle yavaş yavaş çürüyor :)

997TT
07-10-2019, 07:58
Enflasyon %9 ama....
Çok şaapmamak gerek.

GEB
07-10-2019, 08:05
İşçiye, emekliye yapılan zam çay kaşığıyla, sene boyunca gelen zamlarla geri alınan çorba kepçesiyle.

16EC813
07-10-2019, 08:12

hee sen yani kullanmadıgın için vermiyon negüzel :D

Anıl E.
07-10-2019, 08:14
https://www.youtube.com/watch?v=AHg5MyqN2J0

Fon müziği ile çok gaza geliyorum,boşverin otoyol zammını.

Day Walker
07-10-2019, 08:20
Enflasyon %9 ama....
Çok şaapmamak gerek.

Geçen sene 20 açıkladılar yıl sonu kurumsal firmalar çalışanlarına %20 zam yapmak zorunda kaldı.

Patronlar çok kızdı geçen sene o yüzden bu böyle şaaptılar.

EREN34
07-10-2019, 08:33
hee sen yani kullanmadıgın için vermiyon negüzel :D

Tertemiz. Pırıl pırıl :D

EREN34
07-10-2019, 08:36
Fon müziği ile çok gaza geliyorum,boşverin otoyol zammını.

Selam,

Video'yu acil kaldırır mısın? Aksi halde 2-3 saat içerisinde bir Doblo alacağım :)

jeffy
07-10-2019, 09:56
Kore nin başkenti Seul ü ortadan ayıran Han Nehri ( ismini yanlış hatırlamıyor olabilirim) üstünden şehrin diğer yakasına geçebileceğiniz 26 köprü mevcuttur ve hepsi ücretsizdir.. İnanabiliyormusunuz :)

halili
07-10-2019, 10:51
Ben hep 50 TLlik HGS yüklüyordum ya

Valla her hafta bakırköye geçiyordum.Ayda 50 lira atıyordum. ŞİMDİ HESABI KOLAY OLACAK :)

mehmetRS
07-10-2019, 11:30
Cimere şikayet etmektende ücret alınsın, bu ülkede oldukça aktif kullanılan bir servis neticede. Vatandaş benzine, otoyola, vs kullandığı için vergi öderken neden devletin yargı makamını meşgul edeceği bir hizmete ücret ödemiyor.
Her cimer şikayeti için 100 lira telefon faturasına yada kredi kartı ekstresine yansıtılmalı, hemde hizmet bedeli vs olarak.
Hani zaten mahkemeye gidip başvurduğumuzda bir dosya bedeli ıvır zıvır illa ki ödeniyor, "bir miktar" da buraya öderiz ne olacak?
Neticede resmi organların resmi hizmetlerinin ücretsiz olabileceği ihtimalini yıllar önce unuttuk.
Böylece bazı konularda hassas insanların yüce devletimize maddi olarak da katkısı olmuş olur. Otoyola vs bu kadar para verirken ki memnuniyetlerini, şikayetlerini dile getirirken de yaşarlar.

ontheair
07-10-2019, 13:24
Tren ve postaya da yüzde 20 yapıştırmışlar ayaküstü. Siz de artık daha dik duruyor musunuz? Hani böyle kazık yutmuş gibi

Frid
07-10-2019, 13:36
Cimere şikayet etmektende ücret alınsın, bu ülkede oldukça aktif kullanılan bir servis neticede. Vatandaş benzine, otoyola, vs kullandığı için vergi öderken neden devletin yargı makamını meşgul edeceği bir hizmete ücret ödemiyor.
Her cimer şikayeti için 100 lira telefon faturasına yada kredi kartı ekstresine yansıtılmalı, hemde hizmet bedeli vs olarak.
Hani zaten mahkemeye gidip başvurduğumuzda bir dosya bedeli ıvır zıvır illa ki ödeniyor, "bir miktar" da buraya öderiz ne olacak?
Neticede resmi organların resmi hizmetlerinin ücretsiz olabileceği ihtimalini yıllar önce unuttuk.
Böylece bazı konularda hassas insanların yüce devletimize maddi olarak da katkısı olmuş olur. Otoyola vs bu kadar para verirken ki memnuniyetlerini, şikayetlerini dile getirirken de yaşarlar.

akıllarına karpuz kabuğu düşürdüğünüz için teşekkürler :D

mehmetRS
07-10-2019, 14:12
akıllarına karpuz kabuğu düşürdüğünüz için teşekkürler :D

O hizmet ücretlenirse forumdan atılmayı kabul ediyorum, zaten bu şom ağız ve kısmetlilikle daha fazla bir yerde barınamam :)))

_opeth
07-10-2019, 14:24
enflasyon da %9 yersen

997TT
07-10-2019, 20:23
Geçen sene 20 açıkladılar yıl sonu kurumsal firmalar çalışanlarına %20 zam yapmak zorunda kaldı.

Patronlar çok kızdı geçen sene o yüzden bu böyle şaaptılar.

Kendılerı ıcın. ***** butcenın en buyuk gıderı maaslar.
Memurlara ve gorevlılere verılecek artıs,zorda olan butceyı bozacak.
Ama bu kadar aleni yalan soylemek hangı vıcdana sıgar?
Akp li arkadaslarım,sozum sıze,hanı bımer cımer falan fılan sıkayet edıyorsunuz ya mılletı,acaba bu yapılan ahlaksızlıkları da sıkayet edıyormusunuz?
Hıc sanmam....

2jz
07-10-2019, 20:48
Enflasyon %9 ama....
Çok şaapmamak gerek.

Enflasyonun %9 olduğuna kamu kurumları bile inanmıyorsa demek :)

Esnafa, sanayiciye zorla "Enflasyonla Topyekün Mücadele" dedirtenler bu kadar samimiyse karayollarına, epdk'ya.... sesini neden çıkarmıyor acaba. Çıkıp "Eyyyyy" demek bu kadar mı zor :)

300E
07-10-2019, 21:25
Evet trenlerde köprü ve otobanları kullandığı için YHT lere falan zam geldi :)))

semavi
07-10-2019, 22:12
MIlletin colugundan cocugundan aldiklarini kendi cocuklari yiyemesin insallah

her dinde amin amen vs ..

Day Walker
08-10-2019, 08:02
Kendılerı ıcın. ***** butcenın en buyuk gıderı maaslar.
Memurlara ve gorevlılere verılecek artıs,zorda olan butceyı bozacak.
Ama bu kadar aleni yalan soylemek hangı vıcdana sıgar?
Akp li arkadaslarım,sozum sıze,hanı bımer cımer falan fılan sıkayet edıyorsunuz ya mılletı,acaba bu yapılan ahlaksızlıkları da sıkayet edıyormusunuz?
Hıc sanmam....

Abi elbet bu devran bir gün dönecek bak bakalım o zaman neler olacak görecez.

Şimdi şu harekat yüzünden ortalık karışık. Askerimizin ayağına taş değmesin.

Harekattan sonra Amerika ile serbest ticaret anlaşması devreye girerse bi nebze rahatlarız ama öyle olmaz da dolar yuro uçar faizler yine yükselirse o zaman ortalık karışır.

2jz
08-10-2019, 13:12
Evet trenlerde köprü ve otobanları kullandığı için YHT lere falan zam geldi :)))

Şimdi baktımda hızlı trenede %20 yapıştırmışlar :)

EPDK başkanı açıklama yapmış "Yıl sonuna kadar elektriğe zam yok" diye. senenin başından beri %60'dan fazla zam gelmiş. Neredeyse yıl bitecek müjdeli haber veriyor kendince.

2jz
08-10-2019, 13:16
MIlletin colugundan cocugundan aldiklarini kendi cocuklari yiyemesin insallah

her dinde amin amen vs ..

"aldıklarını" derken? Bir harf eksik kaldı galiba :)

rebelh
08-10-2019, 13:22
istanbul izmir kaç lira oldu şimdi?

Ome_RS
08-10-2019, 16:27
istanbul izmir kaç lira oldu şimdi?

YİD otoyolları zam görmedi. Onlar zaten dolara endexli olduğu için şimdilik aynı.
Bu zam devlet yollarına ve köprülerine geldi.

lancerevo8
08-10-2019, 23:53
Selam,

Video'yu acil kaldırır mısın? Aksi halde 2-3 saat içerisinde bir Doblo alacağım :)

Abi dobloyu al osmanlı tuğrası benden :)

997TT
09-10-2019, 00:22
Tayyıp zamanı yapılan otoyollar zaten pahalı. Dolar uzerınden gecıs garantısı var ve gecsenızde eksıgını devlet oduyor.
Rte oncesı yapılanlar ıse bayramlarda vs bedava. Ama zam fena oldu...

semavi
09-10-2019, 05:07
"aldıklarını" derken? Bir harf eksik kaldı galiba :)

Caldiklarini demiyorum... O daha masum...

Bunlar gasp talan ve yagma seviyesindeler... Calmak isin ilk ve gelismemis boyutu :)

EREN34
09-10-2019, 06:23
Abi dobloyu al osmanlı tuğrası benden :)

Bu anlam yüklü hediye için şimdiden teşekkür ederim kardeşim :)

_opeth
09-10-2019, 07:38
İstanbul ankara 22,5TL idi; şu durumda 27TL oldu. 27TL'lik bir esprisi de yok özellikle bolu tünelinden sonra 3 şeritli normal bir devlet yoluna benziyor; otobanın sahip olduğu maksimum %7 eğimli olarak yolun ayarlanmaması, sağ ve soldaki yol korkuluklarının heryerinde olmaması gibi. Kocaelinde iki seride düşmesini saymıyorum bile.

sword
09-10-2019, 09:17
Kuzey marmara otoyolu baya ilerlemiş sanırım akyazıya kadar devam edicekmiş ordan bırleşicek.. ağır taşıtları zorunlu buraya atarlarsa eskı otoban rahatlar baya.. tabi yuksek fıyatlar gene nakliye vs gene zam olarak yansır bize....

PULAT
12-10-2019, 11:38

Hacım bende kaçtım kurtardım yakayı. Ama bi trakya otobanı yok burda tek eksik o :D

PULAT
12-10-2019, 11:43

Ha bide şu ikilem var. Kullanmadan masrafa ortak olmak mı daha güzel yoksa kullanıp zaten kullanmasanda ödediğin şeye bir daha ücret ödemekmi daha güzel hangisi daha büyük enayilik bilemedim aklımda deli sorular +'%%&/%+/(

Quantum
12-10-2019, 17:22
Caldiklarini demiyorum... O daha masum...

Bunlar gasp talan ve yagma seviyesindeler... Calmak isin ilk ve gelismemis boyutu :)

Şimdi sen zimere şikayet edildiğinde sana bişi olmuyo dimi?

Oh.. Kebap.. Bin dönüm bostan, yan gel yat Osman.. =)

EREN34
12-10-2019, 23:34
Ha bide şu ikilem var. Kullanmadan masrafa ortak olmak mı daha güzel yoksa kullanıp zaten kullanmasanda ödediğin şeye bir daha ücret ödemekmi daha güzel hangisi daha büyük enayilik bilemedim aklımda deli sorular +'%%&/%+/(

Tamamen fantezine bağlı bro :)

semavi
13-10-2019, 18:14
Şimdi sen zimere şikayet edildiğinde sana bişi olmuyo dimi?

Oh.. Kebap.. Bin dönüm bostan, yan gel yat Osman.. =)

Rahat ol, burada da konsolosluk var... Klavye fedailigi yapmiyoruz... Onlar daha beter... Pasaport falan iptal ediyorlar. Ulkesine donemeyen bir cok kisi var onla bunla baglantisi bile olmayip sirf onlarin parti, vakif dernek yada baglantilarina destek vermedikleri icin...

Quantum
14-10-2019, 15:13
Rahat ol, burada da konsolosluk var... Klavye fedailigi yapmiyoruz... Onlar daha beter... Pasaport falan iptal ediyorlar. Ulkesine donemeyen bir cok kisi var onla bunla baglantisi bile olmayip sirf onlarin parti, vakif dernek yada baglantilarina destek vermedikleri icin...

Yurtdışına yerleşmiş olsam yakardım ben gemileri.

semavi
14-10-2019, 15:26
Yurtdışına yerleşmiş olsam yakardım ben gemileri.

Haklısın ama insanlarin yakınları oluyor cenazelerini başkaları defnediyor...

Ben yakıp gelenlerdenim. Çok şeyden vazgeçtim ama burada da ne hikayeler varmış... Duyuyoruz arada...

Türkiye de ne kadar ahlaklı yada ahlaksız var ise burada da aynı. Teknik olarak ülke ile işimiz kalmıyor ama biz çok tehlikeliyiz hükümet için. Çünkü bizi kontrol altına alamıyor Türkiye gibi... Lakin pasaport iptali, vatandaşlık işlerini yapmama yada çok ileriye gidenlerde (genellikle cemaat tayfasina) Anne baba çoluk çocuk gozaltina alma falan yapiyorlarmis...

İyi parti kurulma aşamasında iyi partililere de çektirdiler. Ülkeye donenlerden gözaltına alınan yada pasaportları iptal edilenler olmuş.
Amerika göçmenleri çok sinir ediyor hükümeti, çünkü burası Avrupa gibi değil, %93 mesela benim yaşadığım yerde muhalif oy oranı!

Oznsrl
15-10-2019, 12:02
+18 :)

YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=0y_eyZ4o498)