Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaz-Kış Lastik Karşılaştırması
BMW'nin kendi yaptığı güzel ve farkı net ortaya koyan bir video.
https://www.youtube.com/watch?v=guBRmbldWpk
Muhtesem ve ogretıcı karsılastırma olmus,cok ıyı.
Hala karda çıkmıyorum gerek yok diyen kişilerle karşılaşıyorum şu işin iyice oturması bi 5 yıl daha sürer heralde
Kalkış için yada pistte kar lastiği daha iyi diyen guruh için çok güzel bir video olmuş :)
Kalkış için yada pistte kar lastiği daha iyi diyen guruh için çok güzel bir video olmuş :)
Bunu dıyen var mı cıdden?
Daha sık bir dokusu var diyemiş. Yani benim etrafımda baya baya bu gıruhtan var. Yıllarca draglara böyle girdiler. Birde deneyimleri gereği böyle olduğunu söylüyorlardı :))
Daha sık bir dokusu var diyemiş. Yani benim etrafımda baya baya bu gıruhtan var. Yıllarca draglara böyle girdiler. Birde deneyimleri gereği böyle olduğunu söylüyorlardı :))
ilginçmiş abi kışlık lastik sıcakta tutmaz ki belki kışın pist asfaltında mantıklı olabilir :)
CeM öZeR
14-10-2019, 04:57
Kışlık lastiğin her zaman uzunda çok deli tuttuğunu savunmuştum. Nitekim doğruymuş. Dragda kışlık yavaş cekim izlerseniz ilk anda güzel fırlamayı sağlamış ama uzunda arabayı tutmuş. Güzel paylaşım olmuş Baran bey. :)